|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Stigla jurilica...
Nakon dva mjeseca trazenja swifta po oglasnicima, sajmovima, preko prijatelja itd... konacno sam nasao jurilicu koja je u dobrom stanju. Bio sam se nagledao i isprobao raznih groblja koji ne vrijede niti 100eura i taman kad sam vec htio odustat od potrage za swiftom naletio sam na jednog koji je apoteka a i cijena je bila povoljna pa sam ga odmah kupio. Dosad sam napravio 300km i auto je bolesno dobar, sve us vemu ja sam heppy kaj malo dijete. Eto malo i slikica: http://img222.imageshack.us/img222/6...23smallsl0.jpg http://img222.imageshack.us/img222/1...24smalllr2.jpg http://img222.imageshack.us/img222/7...25smallqc0.jpg http://img222.imageshack.us/img222/2...26smallaq8.jpg http://img222.imageshack.us/img222/1...27smallbv3.jpg http://img222.imageshack.us/img222/9083/slikatx5.jpg |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Imam ja jednog takvog za divljanje ![]() Ide dosta dobro. btw čestitam ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 | |
Premium
|
Citiraj:
Masine na svim swiftovima su zlostavljane ali one to podnose bez problema, samo redovito mjenjat ulje i filtere i nema da stane. |
|
![]() |
![]() |
#8 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Čestitam na kupnji ljesa ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Dr. Gonzo
|
Čovjek kaže da si je osigurao lijes, sada još samo treba sjesti u njega i stisnuti papučicu "Umri". ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#13 | |
lepi
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
o tome da auto ima lim tanji od lima koristenih u mojoj motoroli o tom da auto ima kocnice dizajnirane za slabiju masinu o tom da su pasivna a i aktivna sigurnost u tom autu na razini -1 sve u svemu , cestitam na kupnji ali pazi kaj radis |
|
![]() |
![]() |
#14 | |
Premium
|
Citiraj:
Istina,kao što sam gore i napisao,lim je "mekan" ali kočnice su OK. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#16 |
zippo61_junior
Datum registracije: Oct 2005
|
Neka pere koliko ide ali bez lijesa |
![]() |
![]() |
#17 |
She`s back...
Datum registracije: Jan 2006
|
Joj, ovi dežurni dušebrižnici ![]() Čestitam na lijepom ulovu! Koliko ti siše? Znam dosta ljudi sa tim autima, mašine su im jako izdržljive. Sretno i oprezno sa gasom! ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
AutoCad & Allplan expert
Datum registracije: Jan 2004
|
auto je strava. lim kocnice itd proče su za malu djecu. auto ima sva 4 diska!!! sta nemaju klau visi auti a kamoli konkurencija ak je opce ima. jedan saxo ili peugeot 106 imaju 15x lošiju karoseriju... dalje necu ni pisat... inae marac puno sretnih km..
#19 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2002
|
Citiraj:
![]() |
#20 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2002
|
Citiraj:
ove price o limariji si sacuvaj za malu djecu, a ako si ikad vidio kako izgleda unutrasnjost vozackih i suvozackih vrata na swiftu takve stvari ne bi govorio auto ima 4 diska i performanse kod kocenja su solidne, jedino sto auto mora imati dobro namjesten spur i dobre gume, a *svi* su bili razbijani tako da su lose slozeni poslije pasivna i aktivna sigurnost su na razini, jedino je vozac kriticna tocka
![]() |
#21 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#22 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
zato se ima trenera autolimara, kolegu lakirera, frenda elektroničara...itd... pa se za male novce složi auto.... inače swift je sasvim lijep auto ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
She`s back...
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
A što se limarije tiče, ima novih automobila sa daleko gorom limarijom. Pogledaj malo chevrlolet aveo, većinu hyundaia, peugeota, renaulta... |
|
![]() |
![]() |
#25 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
to su zvijeri , bratic prije par mjeseci kupio isto GTI-ja i to leti . ja tu i tamo kad padne kisa pa ne mogu sa kinezom bacim krug sa 1.3 gl ali onim 4 vrata swiftom i fino to ide . |
![]() |
![]() |
#26 |
Old school
Datum registracije: Mar 2006
|
frend je imo swifta, i kolko god znam da se normalno vozi, uspio je sletit preko mosta i umalo ubio sebe i još par njih u autu....... drugi frend ima swifta i još se i dan danas vozi... ali zato njegov autolimar ima posla ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
lepi
Datum registracije: Nov 2005
|
to ti je jos "gore" od ovoga . jos je brza , i jos opasnija. svi ti autici sa 800 kila i nadrkanim masinama - su doslovno leteci grobovi., auto treba bit cvrst , ne tezak nuzno ali cvrst , mora imati masu ipak . |
![]() |
![]() |
#28 |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
ja sam nedavno uzeo mazdu 323 iz 87,auto odrzavano samo tako,nema stvari na njemu koja ne radi... 1.3 motor,70ks,stari nasa motor 1.6 iz kie sephie(mazdin motor) sa 110 ks,poluosovinama ...,a auto ima 820kg... kad stavim novi motor letit ce.... BTW,di u splitu ima ducan auto(tuning) opreme?trebaju mi folije za stakla..
#29 |
Premium
Datum registracije: Feb 2004
|
Kaj se to fakat zavrti na 9k rpm ili je to samo na skali tek toliko? fora auto za natjeravanje ![]() anyway lijepo, frend misli kupit renault 19 1.8 16V za cca 1000 E bas me zanima kak ce to izgledat ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
bez brige zavrti se to na 8k bez problema... japanci su ludi, vrte se ko blesavi |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|