|
![]() |
#6422 |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Pa gle patch je izasao! Samo da nadjem instalacijski DVD, di mi je sad ta vrecica sa stvarima iz algoritma... : wtf :
![]() |
#6425 | |
kapetan Janez Ibrahimovič
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
![]() : suicide
![]() |
![]() |
#6426 |
al se nekad dobro jelo...
|
Hm, zadnji pass mi datira na 27.04.2006. , pa ako se u medjuvremenu mijenjao molim nekoga da mi posalje na PM jer ovaj mi ne prolazi :-/ edit: tnx emissary, upao sam! Samo sad me izbacuje punkbuster radi duplicated cd-key ![]()
Zenfone 9 | Zephyrus M16 | HP Chromebook X2 | Tesla Model Y LR Zadnje izmijenjeno od: CatKiller. 14.05.2006. u 15:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6427 | |
ČLAN FKTa
Datum registracije: Jul 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6428 |
ČLAN FKTa
Datum registracije: Jul 2004
|
>>> Zadnjih tjedan ili dva imam užasne framedropove na našem serveru, je li to do modova, ili do mene? Pokupija sam nekakvoga trojana ali sam ga uspija maknit, je li možda nešto ostalo pa da je do toga? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6429 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Zakaj je sad prazno???F1 je zvršila, ajmo na server SVI! Smjesta!!
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#6430 | |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Citiraj:
Odi na server, čekaj minutu i već će ti se netko pridružiti.
![]() |
![]() |
#6431 |
Premium
Datum registracije: Jul 2003
|
Ajmo jednu partiju SD pa da sa uzitkom mogu ici ucit kirurgiju!!!!
![]() |
#6432 |
Proud To Be Bakran
Datum registracije: Feb 2006
|
eto moje najdraze oruzje od svaba : http://www.gunsamerica.com/guns/976719400.htm samo 1800 $ i oruzje rusa http://www.gunsamerica.com/guns/976569720.htm FOR ONLY 80 $ !!!!! btw. trebali bi se dogovorit pa otic na paintball i tamo odigrat koju partiju cod ![]() pa bi tek onda vidjeli ko zna se zna igrat .. lol nekima bi tesko bilo se kretat tako puno pa bi onda kempali.. lol |
![]() |
![]() |
![]() |
#6433 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
e vidiš, u tom slučaju, ja ne znam kako bi igrao. jer u RL sam skijaš trkač, i ispod 10km meni nije kretanje ![]() ![]() e sada, RAK ne bi smio igrati, jer ima preveliku prednost u tom pogledu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6434 | |
Proud To Be Bakran
|
Citiraj:
ali mislim da bi moglo bit zabavno ... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6435 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6437 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Zule chekiraj ovo : goood : http://video.google.com/videoplay?do...22099948855974
![]() |
#6438 |
1oo1 NooB
|
![]()
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6439 | |
Zule
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
![]() EDIT. predobro klanje, MM i Rak su doslovce uništavali. Sad mi opet fali Rak s kar98-icom ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6440 |
Neradnik
|
lol ovdje sam marka doslovno izmasakrirao!!! primio je 29 komada!! http://www.imagesforme.com/images/2188shot0006.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#6441 | |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Citiraj:
Inače teško sam bolestan. Bolest datira od jučer navečer. Simtomi su užasni i nepredvidivi. Duš sam ispustio na WC-u, a ni ostatak dana (jedan manji dio koji nije proveden u WC-u) nije bio lagan za mene. Rigao sam 15-tak puta, glava (onaj balon na vratu) me bolio do iznemoglosti i sl. To je dobro stoga što u takvim prilikama počinjem piti guti sok i tako se liječim bar godinu dana. Sutra ću biti opremljen Karom98 da Zuleu srce bude na mjestu. Samo da malo prizdravim i da mi opet krene.
![]() |
![]() |
#6442 | |
Neradnik
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6443 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Ajmo svi na.... .... čevape! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6444 | |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
![]() ![]() @zule onaj mali mi nije nikako napet. vidim da bi ti trebao pogledati snimku jedne probe moga ex benda, kako je taj bubnjar svirao. damn, mislim da necu vise imati prilike raditi sa tako dobrim bubnjarem. ![]()
___________ Just atha x Zadnje izmijenjeno od: atha. 15.05.2006. u 08:27. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6445 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Jucer mi je Tcom pruzio super zabavu, konstantni ping iznad 300 koji svakih par sekundi skace na 9999 i izbacuje konekcija prekinuta. Medutim i to mi je bilo dovoljno da ostvarim jedan kill na onoj pustinjskoj mapi sa bombom u tri partije koliko sam stigao odigrati bez da me izbaci van ![]() ![]()
![]() |
#6446 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Svakako. Nema tu nekog velikog znanja u bacanju bombi na slijepo. Kad ja pocnem sibati bombe preko zgrade, da vidis kako padaju. No, ja ih ipak cuvam za zgodnije prilike.
![]() |
#6449 |
Premium
Datum registracije: Jul 2003
|
Bilo je dobro sinoc, ujedno to mi je bila zadnja za iduca 2 tjedna, nema me sve do 25.5, razlog je 5 dana skole 4 testa+6komada za ispraviti ako te neuspijem onda se nevidimo do 25.5.2007!!!!!
![]() |
|
|