|
![]() |
#5401 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
Tko je moderator na Audio/Video/DVD? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5404 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Jeltz FLEKS NewbiePro aka Zule MadBoy ZED Daddy atha E.T. Renesis Wolverine MisterM Vučko tor Isus Rak samo cuga (zbog obaveza and ostalo): Ladybug MRKONJA masni
![]() |
#5405 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Da nije Britney josh bi zhivjeli s par smajlicha ![]() Ne znam josh dal chu moch na Zhderonje. Javim na vrijeme ![]()
![]() |
#5406 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
zbog te doticne "britney" su mene uzasno gnjavili ovdje...i htjeli me banat ![]() ....ajmo sad natarg na temu ![]() a sad upravo klopam sendvic od kukuruznig kruha (onog finog, tvrdog) s namazom od sira i domaćim slavnonskim kobasicama i uz to pijem jogurt... ![]()
![]() |
#5407 |
Super Moderators
|
Danas AMD-jac i ja kupujemo večernjak, u podlisku VRT je na dvije strane tema sa DESET recepata ![]() 1.Galantina od kunića 2.Pjenica od kunića 3.Salata od kunića sa rikulom 4.Pikantna salata 5.Ragu juha od kunića 6.Rižoto od kunića 7.Ražnjići od kunića s povrćem 8.Medaljoni od kunića u umaku od divljih šparoga 9.Rolada od kunića punjena povrćem 10.Dinstani kunić na dalmatinski način sa njokima Čim je prije moguće AMD-jac i ja radimo malu video-konferenciju na kojoj ćemo odlučiti na koji ćemo ga način pripraviti. Atha-tvoje je samo da pošalješ zeca ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5408 |
Headbangig Grunf!
|
ah da epizoda bitney kako smo se divno zabavljali. prvi post seksizam ![]() ![]() ![]() Baš, ajde prvi put smo ti oprostili jer ajde pvi put dolaziš, al sad drugi put stvrano je red da kad već dolaziš u goste doneseš i poklon, ne tražimo puno samo zeca. ![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#5409 | |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5410 | |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]() Pa ne biste valjda...moga zeca...pojeli? ![]()
![]() |
![]() |
#5411 |
Zule
Datum registracije: Mar 2005
|
-->
Ne bi ga "pojeli". On neka napravi bilo što od ovog -->
http://people.freenet.de/schnubelken/bunnys/ Mi ćemo ga samo zbrinuti poslije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5412 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
danas: knedle sa marelicama i prezlama i šečer+cimet ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5413 |
Zule
Datum registracije: Mar 2005
|
Jednostavno, zec u svojoj egzistenciji dođe do točke kad shvati da više ništa nema smisla. Isto kao i moj miš. Lik spava 12 sati dnevno. I onda 5 minuta hoće izać iz kaveza. Ostalo vrijeme jede sjemenke i sir. Vjerujem da mu je teško. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5414 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Rezanci sa zečetinom : nuts :
![]() |
#5415 | ||
Super Moderators
|
Citiraj:
Pa prije bi te moderator na Svaštari ubananio zbog toga kaj imaš Nvidiu u kompu nego zato kaj si žensko ![]() Citiraj:
![]() bdw-nakon dugog i iscrpljujućeg razgovora zaključili smo sljedeće: Ne treba izmišljati toplu vodu-držat ćemo se klasike. Dakle-vratić, hrptić i nogice su sretni dobitnici recepta pod brojem 5. Ostatak nesretne životinje je sretni dobitnik recepta pod brojem 10. ![]() (Od paca smo odustali, samo ćemo ga pred kraj podliti domaćim prigorsko/zagorskim kiselišem vulgaris, omekšava meso i odvaja ga od kostiju puno brže nego pac ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5416 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
Od pečenja smo odustali jer pripreme dugo traju, a meso može biti žilavo. Pripreme za snimanje filma su počele i moramo se primiti čitanja PRAVILNIK o uvjetima kojima moraju udovoljavati..............
![]() |
![]() |
#5417 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Jeltz FLEX NewbiePro aka Zule MadBoy ZED Daddy atha E.T. Renesis Wolverine MisterM Vučko tor Isus Rak Sam Fischer Terminator Rendula samo cuga (zbog obaveza and ostalo): Ladybug MRKONJA masni |
![]() |
![]() |
![]() |
#5418 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Jeltz FLEX NewbiePro aka Zule MadBoy ZED Daddy atha E.T. Renesis Wolverine MisterM Vučko tor Isus Rak Sam Fischer Terminator Rendula Hamm Hammova draga samo cuga (zbog obaveza and ostalo): Ladybug MRKONJA masni _________ Nadopuna ja (Hamm i moja draga ide samnom) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5419 | |
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#5420 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Baš tak mrkonja - to ne bu dobro zavrsilo hehe ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5423 | |
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#5426 |
Headbangig Grunf!
|
Hamm, to je BRATSVO ne sestrinstvo žderonja. ![]() ![]() ![]() ![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#5428 | |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
![]() Jedino ako ne počneš krast sa tanjura... ![]()
![]() |
![]() |
#5429 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |