|
![]() |
#4891 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Evo dovodim topovsko meso večeras ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4892 |
Zule
Datum registracije: Mar 2005
|
Ne volim stavljat screenove al ova dva su presmiješna zato što je cijelu partiju mc_fish pizdio i proklinjao dok su svabe umirale od smijeha, a na drugoj je Sam, iako jako spretan sa snajperom, birao manje više uvijek 2 iste pozicije pa nije bilo tesko zakljucit di je u bilo kojem trenutku. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4893 |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4894 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Evo i mene ovdje, moj predragi bratic me doveo, da me nakantate :P iako taj isti bratic to pise ![]() ajde vidimo se veceras... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4897 | |
Zule
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4899 | |
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4901 | |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
Morat chu igrati u 800x600 rezoluciji ![]()
![]() |
![]() |
#4902 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Costa jel to pokusavas vrtit na GF2 mx-ici na vecoj rez od 800x600 ili? Koje drajvere si zalipija? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4904 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
![]() Citiraj:
A šta misliš od koga je to naućio,Sve je to u obitelji: evil : |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4905 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
@andeo - mislim da on igra istim stilom ko ja ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4906 |
herr Flick
Datum registracije: Oct 2005
|
Rijesio problem! Skinuo sam PCEmod 4 i vratio mod 3 i sve radi normalno Rak nesto ne stima sa tim novim modom ili je samo kod mene tako ?
![]() |
#4907 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
a ljudi moji, meni fakat sere sa pingom stalno. I kad je 90, trza neopisivo. skače malo na 200, na 300, pa na 700 ponekad. download je naveče 11 kb omfg. tako da ću vam se napit krvi kad to (i ako to ikad ) poprave. a mad max njube slikaš se samo kad si ti prvi. a kad se ja ukempam, onda ne bi lol :d
![]() |
#4909 | |
Premium
|
Citiraj:
Evo ja cu malo morat u publiku posto jos nisam poskida patch i ove dvi mape nove...bude iducu sedmicu to rijeseno... : sweating Vidim vi uzivate! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4911 | |
Headbangig Grunf!
|
Citiraj:
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4912 | |
Moderator
|
Citiraj:
19 inchni mi je monitor pa mi je slika mutna kad igram na 800x600, a prije mi je na 1024x768 sve bilo super ![]()
![]() |
![]() |
#4915 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4916 | |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Citiraj:
Danas je dosta ljudi igralo bez problema. Nisam samo ja. Dakle, problem je negdje kod tebe. Riješi to nekako. Reci barem što je problem. EDIT: Nasao sam post. U takvom slucaju je meni jedino pomogao reinstal igre. Nemam pojma sto se moglo dogoditi. Izgledalo je ruzno. Mozda da probas opet skinuti taj mod. Rijetko se događa ali se zna dogoditi da download baš i ne uspije. Inace je mod jako dugo testiran i dozivio je brojne promjene su svom vijeku (1 dan), sve da bi bio siguran da ga se nece trebati mijenjati. Ovaj ce ostati jedno duze vrijeme.
Tih kao mačka Brz kao gepard Jak kao lav Elegantan kao leopard Nisam to ja, to je moj komp. Zadnje izmijenjeno od: RAK. 18.04.2006. u 02:42. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4917 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Evo da i ja postam sliku jedine partije koju me danas islo: ![]() Kao sta mozet primjetiti Fleks, ohrabren cudotvornim popravkom mikrofona ("gurnuo" ga je u pravu "rupu"), se nije gasio ni na kraju mape... Danas se i Renesis pohvalio da je jucer navecer bio u luci i rjesio sam svih sedmoricu...sta god mu to znacilo ![]() Dosao nam je i novi clan Marko aka Renesis(grand kemper) wanna be... To bi i bili najvazniji dogadaji dana za one koji nisu bili na serveru uz standardne stvari koje vise nisu novosti- npr.: - da su RAK, Milicija i MM dobili po turu kao i svaki put... - da je Ren prevalio puna 3m i to zato sta se AMD-jac jednom uvalio na njegovo mjesto za kemp - max je bio naporan kao i uvijek ![]() ... and the list go on |
![]() |
![]() |
![]() |
#4918 | |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Citiraj:
I još mi nije jasno zašto uopće stavljate te slikice. Pogledam tko je postao i znam da je na prvom mjestu. Nego, sutra ujutro vas čeka iznenađenje. Neki su mi dužni pivu zbog toga. Pijem isključivo Budweiser u limenci ili točeno. Budite dobra djeca i strpite se do jutra, a sada na pavanje... Brojati ovce...
![]() |
![]() |
#4919 | |
Moderator
|
Citiraj:
http://img20.imageshack.us/img20/3247/izvjeshtaj2tb.png
![]() |
![]() |
#4920 |
Premium
|
rak ja nebi reko da je to veliko iznenađenje za neke zato jer je RIFLE ONLY i pri tome nema granata dobro ovaj RO mogu podnjet ali da nema granata neeeeeeeeeeee ![]()
![]() |
|
|