|
![]() |
#331 |
Premium
Datum registracije: Jul 2021
|
![]() |
#332 |
Uptime 99.99%
Datum registracije: Nov 2001
|
Zanimljivo kako su tu pretplatu prodavali kao fiksnu, to je cijena zauvijek. Bila je mislim 4.66€, kad su prvi puta dignuli cijenu i kad sam vidio na sta se The Last of US pretvorio, otkazao sam.
![]() |
#334 |
Uptime 99.99%
|
U pravu si, dozivotni popust, 5 eura je vrijedila pretplata, sad skoro 7 ne bas. HBO GO korisnici s aktivnom direktnom preplatom bit će automatski migrirani na novu platformu uz sniženu cijenu pretplate koja će iznositi samo 4,66 €/mjesečno. Ova promotivna ponuda omogućit će korisnicima 33% popusta na mjesečnu cijenu pretplate doživotno, sve dok imaju aktivnu mjesečnu pretplatu. Nigerijski Netflix je 4.86€, ajde to jos nekako moze proci za 4K. https://www.youtube.com/watch?v=H6Oac6mtytg
“Those who surrender freedom for security will not have, nor do they deserve, either one.” Zadnje izmijenjeno od: Bono. 07.10.2025. u 13:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#335 |
These go to 11
Datum registracije: Apr 2007
|
I nije samo povećanje, to bih nekako preživio uz popust - pročitajte mail do kraja: "..pojašnjenjima u vezi s našim pravom na uključivanje oglašavanja i Međusobno promotivnog sadržaja na platformi, te ograničenjima dijeljenja računa, uključujući izvan Vašeg Kućanstva." Doduše, najavljivali su restrikciju pa i nije neko iznenađenje, ali obzirom da dijelim račun, otpada čim blokiraju. "Pravo na oglašavanje" da ni ne spominjem, kakav apsurd.
![]() |
#337 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#338 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
ja počeo gledat Oz prije mjesec dana, od jučer mi ga nema više na HBO. Imam 12tb filmova i serija i ajde neću bit cigan pa plaćam ovo sranje, neflix i sky, ali od*ebat ću ih sve jer smisla nema, očito sve može nestat/otić
![]() |
#340 |
Uptime 99.99%
|
Ponestalo im je mjesta na disku, a najbolje placas i onda moras preskakati reklamu kod svake epizode. Sve je krenulo nizbrdo sa zabranom sharanja loginova, nisam sharao sa nikim, ali odem na more, eto ti poruke, odem do zg na par dana, zeni iskoci poruka da joj aktiviram. Klosarenje zesce, imali su dobar deal, puno pretplatnika i sad su se polakomili i to ce im se obiti o glavu. Sent from my SM-S931B using Tapatalk
![]() |
#341 | |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Možeš ju nać na Paramount+, kod nas je to preko Skyshowtimea |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#343 |
Fresh Juice
|
A nemam Skyshowtime. Al to je isti problem bio po drugim državama prije par mjeseci, pisala ekipa po redditu. Valjda će se pojavit |
![]() |
![]() |
![]() |
#345 |
Fresh Juice
|
Ima ga na Stremiu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#346 |
Registered User
Datum registracije: May 2010
|
Imam i ja na svom plexu, pa tko zeli... PM |
![]() |
![]() |
![]() |
#347 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
ma daj jebo ih, plaćam full cijene netflixa, hbo-a premium, sky premium, sve sam bez dodatnih parazita, i onda mi rade ovakva sranja, netflix barem ima da piše na seriji/filmu da odlazi kroz mjesec dana, ovi ništa i sad da se vratim na torente reći će da sam cigan, pušite ga ![]()
![]() |
#348 |
Premium
Datum registracije: Aug 2021
|
HBO MAX
Ja trenutno HBO koristim samo za klince, tu mi nema prave alternative sa sinkroniziranim crticima. Sent from my iPhone using Tapatalk Zadnje izmijenjeno od: Zero Cool ZG. Jučer u 11:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#349 |
Premium
Datum registracije: Aug 2021
|
HBO MAX
Sorry, dupli post. Mozete brisati. Sent from my iPhone using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |