|
![]() |
#83551 |
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
Također. |
![]() |
![]() |
![]() |
#83553 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
Koji BMW voziš? Koji motor, automatik/manual i koliko hp? Moj passat b7 2.0 TDI 177hp ( manual ) isto pije oko 7-7,5l na 140 kmh ( Imotski - Zagreb ) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#83554 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#83555 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#83556 |
Flajing super šiiiip
Datum registracije: Aug 2006
|
![]() |
#83557 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Evo malo da i tu ispusem furstracije sa Holdingom i ZG Parkingom. Znaci Novska ulica uz Savski nasip, neobiljezena mjesta... u zadnjih 6 mjeseci sam dobio 5 dnevnih karti, 2 su stornirali, 3 su jos u obradi iako zadnji mail koji sam dobio prije 3 mjeseca kaze da je legitimno naplacena (auto na identicnom mjesu, na 2 karte pise Novska, na jednoj pise Ulica Vladimira Ruzdjaka). Ja oducim da mi je dosta slanja mailova i zivkanja te odem u Holding na Vukovarsku rijesiti to u zivo. Lik koji je zaduzen za reklamacije je slijepa osoba, covjek na kompu otvori slike i pita mene "sta vidite na slikama?". Ja mu odgovorim da je to moj auto na neoznacenom parkingu i dobijem odgovor "ja vama vjerujem, al ja tu sad ne mogu nista". I nemre nikoga pozvat jer oni to tak ne rade. A ovi vani na salterima vide sve isto, ali oni rade samo naplate, oni ne storniraju. A do ovih koji na mailove (ne)odgovaraju se u zivo nemoze doci jer oni ne primaju stranke. I sta sad dalje, kontaktirat medije? |
![]() |
![]() |
![]() |
#83558 |
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
Tragikomedija :D Vjerojatno je slijepa osoba i naplatila parking na neobilježenom mjestu :) |
![]() |
![]() |
![]() |
#83559 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
![]() |
#83560 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
@Igorr Točno. Poticaji su samo za EV i vozila na vodik. Vjerojatno zbog toga jer je natječaj samo za pravne osobe. Očekujem da za fizičke osobe budu i PHEV vozila.
![]() |
#83561 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#83562 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Volkswagen Boss Criticizes Pop-Out Door Handles: 'Terrible to Operate' No shit, Sherlock EDIT: službeno predstavljeni Omoda i Jaecoo. Cijene su vrlo prihvatljive. 25k za Omoda 5 koji je SUV B klase. https://omodajaecoo.hr/
![]() |
#83563 |
Vršni visioc
Datum registracije: Jun 2005
|
![]() |
#83564 | |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Križevci - Samobor - Križevci, sam u autu, eko mod, 120 tempomat. ![]() Uglavnom, na nekih 50k km je prosjek 7.5. Većinom otvorena cesta i autoput. Minimalno u eko modu ![]()
![]() |
![]() |
#83568 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#83569 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Da, ovi N57 motori stvarno nisu bezobrazni sto se tice potrosnje. Mi vec standardno puni do vrha i ljudstvom i prtljagom idemo 1-2x godisnje Stuttgart-Hercegovina i potrosnja je uvijek 6.1l/100km. Ne stedim ga, ali ni ne divljam, a u Eco modu nisam nikada vozio. Zanimljivo, to je potrosnja na ovo njemacko gorivo kada idemo prema dole. Kada se vracamo, potrosnja uvijek bude za barem pola litre veca. Posto je jedini faktor koji se mijenja u povratku gorivo koje sipamo u Hrvatskoj, vjerujem da je to radi goriva losijeg kvaliteta. A sto kaze Hamdija, ovim 5-icama je cijena bas epic. Evo ja se ovog svog pokusavam rjesiti vec mjesec dana skoro, pa iako ima tek 150kkm, iako je u fantasticnom stanju, a cijena smijesna za ovakav auto, nitko ne trza. Naravno, "trzaju" kojekakvi Muhamedi i Abduli, preprodavaci sumnjivih namjera kojima ni lud ne bih prodao auto, ali i oni nude cifre za koje se ne moze ni posten Golf 7 kupiti. Cudna vremena dosla... |
![]() |
![]() |
![]() |
#83570 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Ja sa Q3 TDi 190ks odem na Krk i potrosim 5.5l sa pristojnom voznjom. Moja sestra koja ga vozi na posao svaki dan trosi 9l, ima 80km autoputa gdje se gazi izmedu 170 i 230, ovisi kakve je volje i 30tak km grada ali kaze ak ga stavi u sport mod da zna potrosit i puno vise ![]() Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. Danas u 18:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#83571 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#83572 | |||
no fear
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Znači Sesvete - Pula centar 2:46h, (sa semaforima, naplatom, gradska vožnja). Di mogu po lokalnoj imati prosjek 103km/h? Realno za dionice Bosiljevo-Rijeka (hrpa tunela) ili Istarski ipsilon iza Učke voziti 150 na tempomat ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#83573 | |
no fear
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
* Za rabljena vozila kupljena od privatnih osoba u EU, PDV nije potreban. * Cijena transporta automobila iz EU u Hrvatsku može varirati od 400 EUR do 1000 EUR ili ishoditi zoll tablicu * Pošto je auto električni, ne plaća se PPMV, nego samo naknadu za gospodarenje otpadom - ovisi o težini auta, ali u većini slučajeva ne prelazi 200 EUR. * policu osiguranja. * Nakon izračuna davanja i uplate u Drz. proračun sa rješenjem odlazite u stanicu za tehnički pregled, tamo plaćate homologaciju 80ak EUR. * Nakon obavljene homologacije idete na tehnički pregled i registraciju sa papirima od homologacije i policom osiguranja i registrirate auto najnormalnije. Bježi od hibrida, čisti benzinca ili EV. (eventualno dizel ako radiš puno km) Koga zanima tematika tu je naša ekipa EVClinic - sami vrh u svijet https://evclinic.eu Mythbusting EV, ICE and Hybrid powertrain price Comparison Zadnje izmijenjeno od: MIK. Danas u 19:18. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|