|
![]() |
#6841 | |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
https://www.apple.com/iphone/compare...-17,iphone-air
![]() |
![]() |
#6843 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6845 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
Ali, da su mi PRO boje lijepe, nisu. Zanima me Ultra 3, ako bude još extendana baterija, možda zamjenim svoju Ultra 2. Da naprave sat od tjedan dana batterije, ne bi se bunio... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6848 |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Tako sam i ja mislio, samo pazi da je brtva dobro sjela. Malom sam mijenjao bateriju na 12 mini prije par mjeseci, pa kad je mali ušao u more s mobitelom u džepu, dobio sam poplavu unutra kućišta. Izgleda da je majstor loše stavio brtvu, ali je zato dobro znao uzeti stotinjak eura. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6849 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2018
|
previse je mali interes za te minije,i sasvim je razumljivo da ih nema i ja sam nekad htio manji,kompaktniji uredaj ali ali... ovaj air je poseban,ali sta vrijedi kad ga stavis u maskicu,koja je deblja od samog uredaja,izgubi se taj dizajn i da,narancasti pro je super.taj bi mi bio prvi pick a obicna 17 je pun pogodak za obicnog korisnika |
![]() |
![]() |
![]() |
#6850 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
treba pričekat da vidimo Air kolko će se grijat, ipak je unutra A19 PRO i nema vapor chamber ko 17 pro (jest da je jezgra manje gpu al isti drek) to bi mogo bit ''vrući'' proizvod ![]()
![]() |
#6851 | |
laser
Datum registracije: Oct 2009
|
iPhone mobiteli - 2. dio
Citiraj:
Nema to veze s brtvom koliko sa ostecenjima mobitela. Kad ti mob prvi put rokne na pod vec mozes racunat da nije vodootporan jer se kuciste malo iskrivilo na mjestu udarca i teoretski voda moze proci. To mi je i u servisu rekao gospodin, da je stavljena nova brtva ali da ne preporuca tusiranje mobitela zbog ovog gore sta sam napisao i to savrseno ima smisla. Moj je dobrano izubijan po rubovima tako da nema te brtve koja bi ga u vodi spasila. Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6852 |
prof.dr. gospodar svemira
Datum registracije: Nov 2003
|
Cek, ako su od sutra prednarudzbe kod nas onda bi se trebalo i moci vidjeti izlozbene primjerke, zar ne? Ako je tako mogao bi se zaletiti u subotu do iStyle-a da malo to uzivo pogledam
![]() |
#6854 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
Kasnije sam išao detaljno pogledati druga dva telefona koji nikad nisu otvarani i vidi čuda, nisam našao takva probleme. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6855 | |
Registered User
Datum registracije: Jun 2024
|
Citiraj:
Mora biti iz dva dijela radi wireless punjenja. Ne moze punit kroz metal. Ne mogu ledja zatvoriti da bude full alu. E sad, da li su mogli nekako bolje napraviti prelaz staklo-metal, wkno knows. Vjerovatno bdue 18 bolje dizajnirana. A dizajn aira, comeone man.. ![]()
![]() |
![]() |
|
|