|
![]() |
#6812 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Ovaj narančasti je vrh, ajde da su skupili muda i pustili pro model s jarkim bojama. Isel sam s tim da bum preskočil 17 Pro ali me boja jako privlači
![]() |
#6813 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6814 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
evo nam i novi punjač uz nove modele https://www.apple.com/shop/product/M...r-with-60w-max ![]()
![]() |
#6815 |
prof.dr. gospodar svemira
Datum registracije: Nov 2003
|
Za nekoga kome je kamera nebitna i tko ne igra igre na mobitelu, postoji li neka bitnija razlika izmedju 17 i 17 Pro? Do sada je bitna razlika bio ekran, ali sada vidim da i obicni iphone 17 ima ProMotion ekran, pa onda koje su znacajnije razlike?
![]() |
#6817 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
|
čip je drugačiji, iako neznam kolko je to bitno, A19 vs A19pro vjerojatno ima više rama, iako ni to nije nešto bitno komparacija https://www.apple.com/iphone/compare...-17,iphone-air
![]() |
#6818 |
|
Budem vidio koliko mi odgovara 6,3' ekran, pa ako je OK mogao bi se pocastiti jednim 17 vulgaris. Trenutno sam na 13 Pro Max i ovaj Max je bas zbog velicine ekrana (nije vid kao sto je nekada bio), pa trebam uzivo vidjeti da li ce mi ekran biti premali.
![]() |
#6819 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
|
s tim da ja bi radije uzeo 17 air nego 17, ima malo veći ekran, ljepši mi je stoput ALI A19Pro čip, koji se u pro modelu hladi preko vapor chambera, a 17 air nema to ništa, pa se bojim kak će to ispast + manja baterija
![]() |
#6820 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2016
|
Citiraj:
Nagodinu vjerojatno iPhone 18 i iPhone Air 2 ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6821 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Ovaj narančasti Pro mi je zanimljiv jedino zbog boje. I dalje ne znam zašto ne ponude set boja kakve je imao 5C i svatko će si naći nešto. Dođe mi da si kupim zeleni 5C i koristim ga samo kao iPod ![]()
![]() |
#6823 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2024
|
Reklamiranje telefona bez covera treba zakonom zabraniti. Inace dizajn sada ima vise misla zbog jedinstvene konstrukcije. Nek' su napokon poradili nesto na hladjenju da valja.
![]() |
#6824 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
|
da super je ta jedinstvena konstrukcija, ali kada ga pogledam s leđa, ko da stalno ima neki battery pack na sebe nakeljen, tak mi izgleda to, daleko od jedinstvenosti
![]() |
#6826 | |
Premium
|
Citiraj:
Sad ga imaju svi na 120hz, tako da, PRO po meni gubi smisao. Pro je dobrih 30g teži, zanemari chip, jer su ga stavili u Air isto, tako da, ne drži vodu. Ako ti kamera ne igra ulogu, slobodno preskoči PRO. Da što više tržišta pokriju, financijski lete. 800-1200EUR, ima za svakoga. Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 10.09.2025. u 15:12. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6827 |
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
iPhone mobiteli - 2. dio
I još uvijek USB2.0 na vulgaris modelu!? U 2025. Optički zoom je totalno misleading. Nema to optički zoom. To je jebeni crop a ne optički zoom! A keramički shield iza? Zar obični 15 i 16 nisu imali taj keramički štit iza? Kako sad obični 17 nema odnosno ne spominju? Čini mi se da je Apple na niskim granama ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6828 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2018
|
je,propast ce vise nije 120hz sad je usb2 problem ,morat vi nesto nac ![]() da ga nemam uzeo bi obican 17 bez razmisljanja |
![]() |
![]() |
![]() |
#6830 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Nije isti kao u PRO i Air. U biti srezan GPU sa 1 core manje
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#6831 |
|
![]() |
#6833 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6834 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2018
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6837 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Air će u HR rijetko kome biti zanimljiv jer nema SIM utor. Manji problem onima na pretplati, koji će ionako uzeti običan ili Pro prije ovog. Veći problem onima na prepaidu koji su i dalje na SIM karticama. Ako se ne varam, samo A1 ima opciju eSIM na prepaidu. Kod svog trenutnog operatera nemam eSIM opciju, ali imam A1 eSIM sa starim HR brojem kojeg još iz nepoznatih razloga održavam, tako da mi je SIM obavezan. Isto tako, neke zemlje nemaju eSIM opciju kroz Airalo i slične servise, tako da je ograničavanje samo na eSIM dosta hrabar potez ako ga misle prodavati i van US.
![]() |
#6840 | |
Premium
|
Citiraj:
A ekipa koja je na bonove, ne kupuje telefone od 1200EUR. Mislim da će imati u postotku istu prodaju kao i druge zemlje. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|