|
![]() |
#6752 |
laser
Datum registracije: Oct 2009
|
A brat hvali sebe jasno, "morate biti mozak" za servisirati takve stvari, kaze gospodin. Jasno je da je shopu u interesu prodaja novog a ne servis polovnog kao sto je njemu. Svakako ima razlike izmedu njega koji spada u onaj gore linkani "nezavisni certificarni servis" ili nekog u fusu sa zamjenskim dijelovima di ce ti iphone poslije kmecit da nije original baterija. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6754 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
ma kita je super, ja svake godine kupim novi ajfon i prodam ovaj, i kad pri prodaji imam 100% baterije, svi misle da sam mijenjao bateriju, i jebu me na njuškalu, znači najdraže mi je da padne na 98 recimo ![]()
![]() |
#6755 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2018
|
koliko te kosta to mjenjanje svake godine |
![]() |
![]() |
![]() |
#6757 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2024
|
You need to see this – iPhone 17 Pro redesign leaks are real and dbrand just confirmed them https://www.phonearena.com/news/you-...xN_UjZ4O8Q2-9A ![]() ![]()
![]() |
#6761 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2018
|
da mi je znati kako to izgleda lijep mobitel,dajte mi neki primjer molim vas nije ni meni nesto lijepo ali ne vidim sta se to dizajnerski moze vise promjeniti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6762 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2024
|
Nije nuzno da se moze puno toga dans uraditi kada su telefoni zapravo samo ekran, ali jedno je nedostatak prostora za lijep dizajn a jedin je skalamerija kao sto je iphone 17 izgleda. Nadam se da su slike i dalje fake. Recimo trecina 17 PM je bump. Na taj isti bump ide 3x kamera bump. Yo dawg.. Sto se mdoernih lijepih teelfona tice, xiaomi 13 Pro je meni najbolje sjeo. Smislen dizajn i ako isto ima kamera bump. Odabir materijala, kako lezi u ruci itd itd. ![]() Honor magic 7 pro izgleda dosta elegantnije od iphonea. ![]()
![]() |
#6763 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2021
|
Da probam ovdje pitati ako netko zna - početkom ove godine nabavio sam 16 pro i selio sam sve sa starog xiaomi mi 6 putem one move to ios aplikacije kod prvog pokretanja mobitela. I prebacilo je sve, jedino unutar whatsappa nije fotografije i videa od 2022. godine i starije od toga. Našao sam na netu ima ta neka iCareFone transfer aplikacija koja se doduše plati ali da se navodno može sve prebaciti i ne zahtijeva factory reset iphonea nego prebaci i spoji whatsapp i sve što netko već želi. Ima li netko iskustvo s tom aplikacijom da mi može potvrditi da je ok ili ima možda neka druga, bolja? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6765 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2021
|
E hvala, proučit ću baš. Razmišljao sam i o nekoj varijanti ako postoji aplikacija koja povuče backup whatsappa s google drivea jer navodno se može i to samo je nešto kompliciranija varijanta zbog različitih formata odnosno na iphoneu backup se radi na icloud, pa ovakva neka direktna opcija s mobitela na mobitel je još i najjednostavnija. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6766 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
iPhone ne može povući s Googlea, pa jedino što će povući kompletno je Dr. Fone. Provjereno već puno puta. Samo moraš imati sve na najnovijoj verziji i pratiti proceduru kako piše.
![]() |
|
|