|
![]() |
#6721 |
Premium
Datum registracije: Feb 2015
|
Burazu sam uzeo 12 pro256gb u super stanju za 200€ i još 100€ za bateriju Jako dobar stroj i dan danas Dobar je mini al nagrize ga zub vremena puno prije nego pro seriju koja se isplati uzet polovna |
![]() |
![]() |
![]() |
#6723 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Isto ću mijenjat bateriju na iPhone 13 Mini u Store-u u Zagrebu koji traže 120€ i 1-2h posla. iStyle traži 150€, traže da isključim Find my iPhone i napravim backup, također kažu da moraju napraviti dijagnostiku koja košta 29€ i za sve to im treba 2 dana (toliko mob treba biti kod njih) - koji kurac na sve ovo? Je li netko mijenjao u Agramservisu, od njih za sad jedino nisam dobio ponudu pa za sad idem u taj “Store”?
![]() |
#6724 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
iPhone mobiteli - 2. dio
To sluzi da budu sigurni da tvoj sw i appsi i sva smeca koja imas na mobu ne ubiju bateriju u roku 3 mjeseca pa se ideš žaliti da ne valja baterija. iStyle radi po uputama, ostali ugrade pa držiš fige i ti i oni da sve bude ok. I da, servis ne zanima objašnjenje da je sve dosad radilo kako spada. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6726 |
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
A što im smeta Find My Phone? Nekoliko iPhonea sam riješavao u iService. Stavili mi originalnu bateriju koju je mobitel prepoznao kao originalnu. I traju. Ništa specijalno nisu tražili a telefon je bio gotov isti dan. Samo se naručiš oreko seba. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6727 | |
Mirko, a ne Harry
|
Citiraj:
Ali iService nije službeni Apple servis?
Hala Madrid! Zadnje izmijenjeno od: Mirkopoter. 12.08.2025. u 08:54. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6728 | |
Registered User
Datum registracije: Jun 2024
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#6729 |
Mirko, a ne Harry
|
Ma pretpostavio sam ja da ga oni misle resetirati samo to nigdje izričito nisu napomenuli niti mi je jasno zašto bi uopće resetirali mob za zamjenu baterije.
![]() |
#6730 |
#erase startup-config
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6731 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
Da, trebao sam dati šifru i slične stvari, ali nikada ga nisu resetirali. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6732 | |
Registered User
Datum registracije: Jun 2024
|
Citiraj:
Recimo servis moze raditi factory reset radi privatnosti. Ipak cackas tudji telefon. Moguce da su imali prije prijave i optuzbe pa ga ovako resetuju da bude clean.
![]() |
![]() |
#6733 | |
Premium
|
iPhone mobiteli - 2. dio
Citiraj:
Pod “ne zanima sto je ok radio dosad” mislio sam ono sto sam napisao. Ne zanima ih zato sto kupac u vecini slucajeva ni ne zna da li je mob dobro radio ili nije kad je baterija u pitanju. Nekome je normalno da se mob puni 2 puta dana pa po netu viče kako je baterija na iphoneu sranje, a nekome nije normalno pa ode pitat nekoga tko se razumije te se na kraju utvrdi da nije kriva baterija nego sw u telefonu ili sam telefon. Edit: zaboravio sam napisati da 2 radna dana služe da se pražnjenje baterije telefona testira kad je telefon prazan, tj resetiran plus restoran. Zadnje izmijenjeno od: spawn. 12.08.2025. u 10:38. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6734 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Isključivanje Find My Phone je način da se uvjere da si vlasnik telefona kojeg šalješ na servis (moraš znati AppleID da bi to napravio). Ne resetiraju ga, ali preporučaju back-up. Dio je standardne procedure koju Apple zahtjeva. Ako nisu Apple odobreni servis, ne moraju to tražiti, ali isto tako ne moraju staviti “originalnu” bateriju i ne moraju je prijaviti Appleu pa onda imaš poruku da se unutra nalazi 3rd party baterija.
![]() |
#6735 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Kad smo vec kod iphonea i baterija, zanimaju me iskustva vlasnika iphone 15 pro i 16 pro, kako vam drze baterije? Jel izdrzi mob cijeli dan na jednom punjenju sa jedno 5-6 sati s upaljenim ekranom? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6736 |
#erase startup-config
|
Kužim, thx. Osobno mi je to malo nezgrapno ako npr. nosim mobitel od staraca na izmjenu baterije. Ne znam ni svoj Apple ID pass napamet niti imam Yubikey sa sobom ako me pri tome bude tražio drugi faktor… |
![]() |
![]() |
![]() |
#6737 | |
Premium
|
Citiraj:
16PRO je u pitanju. Kada sam negdje na putu, ako sam većinu dana na 5G, google maps, pozivi, poruke, mailovi, onda na kraju dana može biti prazan. Ali rekao bi, 95% vremena, normalnog korištenja, uvijek izdrži cijeli dan. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6739 |
Mirko, a ne Harry
|
Čuo sam se s još par servisa (iService, iKlinika, Agramservis..) i nekima treba 1-2h da riješe bateriju, a nekima 2-3 dana. Mislite li da ovi koji to odrade za 1-2h ne odrade kako treba ili? Bit par dana bez moba u današnje vrijeme.. uf
![]() |
#6740 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2018
|
bit par dana bez moba je milina...ovo je zalosno da ti je uf bez moba 2-3 dana nekad ga vikendima iskljucim i maknem od sebe i to bude bas dobro ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6741 | |
Premium
|
iPhone mobiteli - 2. dio
Citiraj:
Zamjena baterije traje 2 sata max. Sve ostalo je priprema ,guzva, dijagnostika, testiranje nakon toga itd. Ako ti je hitno, odes kod onoga za kojeg kazu da je dobar, ugradit ce ti isto kao i ovlašteni, samo sto ce preskociti sve ostale radnje. Samo napomeni da zelis original. Racunaj na to da za kalibraciju treba biti zadnji sw na mobu. Ima i zamjenskih dobrih ali traži original, u današnje vrijeme je manji problem nabaviti original nego prije 2-3 godine |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6742 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6744 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
iservice https://www.youtube.com/@iServiceHrvatska/videos gazda servisira kolko vidim, pa možda nekom pomogne pri odabiru izvođača radova kolko sam shvatio nisu ovlašteni servis ali imaju pristup original dijelovima
![]() |
#6745 | |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
Imam ograničenje punjenja na 90%. Baterija izdrži cijeli dan bez beda. Pregrijavanje je bila velka stvar na 15 Pro prvih cca mesec dana, nakon toga su spečirali problem i od tad je mir.
![]() |
![]() |
#6748 | |
#erase startup-config
|
Citiraj:
iPhone od stare gura već tri godine sa originalnom baterijom koju su ugradili u iService. Ne žali se da joj je baterija slaba ali ga niti ne koristi puno. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6750 | |
laser
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
Dakle osim istyle i slicnih official ducana, postoje servisi koji su nezavisni certificarni servis i koji su prosli nekakav apple tecaj i koji imaju original apple dijagnostiku i dijelove od applea direktno. Npr elektronika smodlaka u splitu (jedini u dalmaciji ako se ne varam), ili iservice u zagrebu spadaju pod te, a iklinika i idoctor ne spadaju. Mozete provjeriti na stranici gore. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|