|
|||||||||||
|
|
#3481 |
|
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
IBM model M tipkovnica Logitech UltraX Optical Mouse A4 papir podloga http://img93.imageshack.us/img93/9519/alat0mr.jpg Znam, moram staviti novi papir ![]()
|
|
|
#3482 | |
|
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#3484 | |
|
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
MM
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
|
|
|
|
|
|
#3485 |
|
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Što očemo većeras koju nabaciti
|
|
|
#3487 |
|
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Vidim znači nisam jedini kojem puca veza svako malo ![]() To je skroz random, nekad radi super, a nekad ne mogu ni 5min igrat... Al dobro, pucamo se večeras... Inače setup: Keytronic jeftinjara Logitech MX510 drveni stol za podlogu ![]() Xerox 19" 8ms |
|
|
|
|
|
#3489 |
|
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
Logitech Internet pro mx 510 sharkoon x-surface sharkoon floatic headset
|
|
|
#3491 | |
|
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
@atha: iz '95 ![]()
|
|
|
|
#3493 |
|
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Pingvin je još uvijek poveći... - Keytronic KT800 (isto iz '95. )- neki Knopex miš iz Pevca, al dobar je (drvena podloga) - LG L1920P (LCD od 25 ms , al zato slika odlična)- AIWA linija + Canyon CN-HS2 sluške
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
|
|
|
|
#3494 |
|
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
LĐ Študiovorks 775N .. imam problema sa njim .. ili grafickom .. ili je sve pretamno i nic ne vidim ili je sve presvetlo pa opet nic praf ne vidim ![]() 5.1 G- sraund or something lajk det and tipkovnica und miš s kakvim igraju samo profiči ... http://img107.imageshack.us/my.php?image=img06092di.jpg .. imah do prije 2 meseca nekakav smartbox opticki .. ali on je riknul iz meni nepoznatog razloga ![]()
|
|
|
#3496 | |
|
-.
Datum registracije: Feb 2004
|
Citiraj:
Al dobro je kaj u igrama ima lijepi slajder za slaganje brajtnesa pa se skrpam.
|
|
|
|
#3497 | |
|
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
... HL" je gotovo nemoguce igrati na nekim mestima .. metnulm sam do kraja brightnes i prek drivera i kroz igricu i jos je pretamno .. .. ali glavno da mi COD II dela OK! : Machineg : CoolRamb
|
|
|
|
#3498 |
|
ČLAN FKTa
Datum registracije: Jul 2004
|
MX 510 X-230 ali većinom igram sa Philips in-ear vulgaris slušalicama Logi Deluxe keyboard (63 kune, nevjerovatno je kako mi je drago lupat po njoj i koko svaki put traži još) stol kao podloga :-) Zamzung 17 inch CRT |
|
|
|
|
|
#3499 |
|
Proud To Be Bakran
Datum registracije: Feb 2006
|
Logitech Media keyboard Logitech mx 310 Logitech x 230 (2,1) AOC 7F (17" crt) stol kao podloga (drvo) |
|
|
|
|
|
#3500 |
|
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
LCD aka Metro smeće neko 12ms(moš mislit) MIš neki Trust (sjećam se da je pisalo na kutiji 800dpi, čak nije ni loš) podloga platnena stara 5 godina, u raspadu. Tipkovnica, neka jeftinjara za 100 kn ![]() A sad idem na klanje ![]() |
|
|
|
|
|
#3502 | |
|
Spermich Termich
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
|
|
|
|
#3505 |
|
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
hehe ja imam Keytronic KT1000 ![]() Inače danas je bilo ok, samo mi je pri kraju počela pucat veza... ljudi su ipak skužili di sam na carentanu, ali svejedno nisu baš puno napravili Inače, nevjerovatno kako negdje mi ameri rasturamo, a na nekim mapama nas rasture njemci ko beba zvečku....dobro je da uglavnom smo mi pobijeđivali ![]() |
|
|
|
|
|
#3506 | ||||||||||
|
Moderator
|
|
|
|
|
#3507 |
|
Registered User
Datum registracije: Mar 2006
|
ma, ja neznam na kojim sranjima igram, samo znam da vas pol puta ne vidim kada igram. oprostite što vas nisam pozdravio kada sam izlazio. nece se to više ponovit.: sweating Većeras ste me klali kao svinju: suicide
|
|
|
|
#3508 | ||||||||||
|
Moderator
|
BTW makni taj sočni sig, da Zderonje ne sline po monitoru ![]()
|
|
|
|
#3509 |
|
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Alucard, smanji sig, mislim na "težinu"...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
|
|
|
|
#3510 |
|
Archangel Of Light
Datum registracije: Feb 2005
|
Ja vas gledam na SAMSUNGA 959NF 19' A ubijam vas sa Logitech Ultra Flat X + Microsoft Intelli Explorer 2.0 Optical/wireless
|
![]() |
|
|