|
![]() |
#1 | |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
12 testera za closed testing u Google Playu
Napravio sam jedan mali android app kakav još ne postoji na Google Play-u pa ga htio objaviti, međutim kako nikad do sada to nisam radio, šokirao sam se kad sam pročitao službena pravila: Citiraj:
Gdje pobogu da nađem 12 žrtava, i još gore, natjeram ih da to testiraju 14 dana? Mislim, app je generalno koristan pa ljude ne bi trebalo posebno "nagovarat", pogotovo ako koriste messengere, samo ajde ti danas nekome reci da testira nešto, makar bilo korisno... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Jel to bas moras ispuniti? Frend je vec par appova objavio na gplayu i nesjecam se da mi je itijedan dao na testiranje prije nego je bio objavljen. Poslano sa mog SM-G986B koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jul 2021
|
I jel bu app free ili? Možeš mi objasniti na pm ako hoćeš kaj radi app ili stavi tu. Nekaj sam i ja radio i bude free ali sam htio da ima ono "Buy Me a Coffee" ali da se meni uplaćuje. Jedino ne znam kako bi porezna tumačila te male uplate...
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Sep 2018
|
Ovo je baš jebena budalaština. Ja u principu niti nemam google play nego samo gspace, ali pretpostavljam da se i u tome može glumiti testera. Ne znam koji su kriteriji za testera, doduše, ali ako ti fali jedan mogu ja biti 12ti.
![]() |
#6 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
A tako piše u pravilima...u početku su tražili da to bude 20 testera na šta su ljudi poludili jer su ubijali indie devove s tim sumanutim zahtjevima, pa su smanjili na 12. Da, app će biti free ali sam stavio Donate botun koji vodi na moj Ko-fi dev account. Ko-fi mi se činila kao najbolja opcija za korisnike jer ne traži registraciju pri donaciji, i prihvaća kartice i PayPal. Prijatelj je iz zajebancije uplatio €5 i sad mi PayPal drži tih €5 lockano kod njih 21 dan jer kao moram dokazat da sam legit i skinit će lock ako mi sjedne >€200 preko Ko-fija (nije zajebancija). Ja gledam i ne vjerujem. Koji smećari. Možda promijenim to samo da se maknem od njih. App je jednostavan i dostupan na Githubu jer kombinira već neke open source projekte u jednu cjelinu (šta nisam vidio da još postoji). Mogu ti se javiti kad završim sa internal testingom (2 prijatelja) i prebacim app u closed testing. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Svi letite grlom u jagode 🤣🤣🤣🤣😉 |
![]() |
![]() |
|
|