|
![]() |
#273 | |
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
Moj kompresor - u službi čišćenja kućišta/uređaja...
Citiraj:
Ranija verzija koja dođe s onim pištoljem kojeg je lik kupio odvojeno. Naravno da izgubi snagu kad držiš stalno stisnuto kada nema bocu pod tlakom. Ali komentar ti nije na mjestu. Ispuhao sam čuda s njim od PCja, laptopa, tipkovnica, auta, radijatora čak i začepljeni odvod na kadi. I zauzima jako malo mjesta u špajzi. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#274 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
![]() Meni to djelovalo baš beskorisno. Znači veliš da je dovoljno tak u mlazovima za ispuhati? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#275 |
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
Grumene prašine iz radijatora mi je otpuhao preko pola sobe. A i ne moram ispuštati kondenzat iz boce jer ju nemam ![]() Nekad mi paše njegov slabiji konstantni tlak recimo kad idem po elektronici. Kad već nema regulator… Moj model je 190 |
![]() |
![]() |
![]() |
#276 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
https://www.amazon.de/gp/product/B085HJ4BJ7 Ja sam kupio ovo prošle godine... mislim da je puno bolje i praktičnije od kompresora, stvarno ne vidim kome treba jače od ovoga.
![]() |
#277 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Evo došao Wolfbox MF100, čekao sam puno da ga shippaju, na kraju sam ga dobio za 60 € bez PDV-a, pojavila se neka akcija pa sam otkazao prvu narudžbu i ponovno naručio. Prvi dojam je dobar, možda sam očekivao da malo jače puše s obzirom na onaj review na Project Farm videu... pritisak je usporediv sa kanticom kompresiranog zraka, samo puno veći volumen... Evo kad pušem u ruku kako to izgleda možda se dobije dojam snage ![]() ![]() Inače mislio sam da je puno glasniji, ali nije ništa više glasniji od prosječnog usisivača. |
![]() |
![]() |
![]() |
#278 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
To izgleda dobro, staviš / napraviš nastavak sa izlazom cca fi 3 - 5 mm pa time dobiješ na "snazi". |
![]() |
![]() |
![]() |
#279 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
U potrazi za necim dobrim za malo para, kupio sam prijenosnog einhella , vratio ga odmah, probao prijenosni parkside tihi, vratio odmah. Tiho ali slabo. Na kraju uzeo 24l hc30o scheppah za 100€. Bučan u pm ali onih 24 L je dovoljno za čišćenje 2 pc-a. Jacina i previse, super uređaj. Za ozbiljne poslove nije jer ima samo 24l ali za hobi odlican za one koji ne žele dati puno novaca. Dobije se i cijeli kit za čišćenje i pumpanje ![]() Zadnje izmijenjeno od: spawn. 09.04.2025. u 18:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#280 | |
Pajcek
Datum registracije: Jun 2012
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#282 |
Premium
|
Citiraj:
Meni zapelo za oko ovo što je kolega RimtuTiTuki poslao. Pa sam ovaj našao. https://www.amazon.de/-/en/dp/B01G1Z...v_ov_lig_dp_it Recenzije full pozitivne i mislim da je to, to. To ću si naručit u neko skorije vrijeme. |
![]() |
![]() |
![]() |
#283 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2022
|
Kupio nedavno ovaj: https://vi.aliexpress.com/item/10050...yAdapt=glo2vnm Platio ga 16 eura, sad je malo više. Nisam baš zadovoljan, ima 3 jačine puhanja, prve 2 su beskorisne, a treća ajde nešto i ispuše ali daleko je to od pravog kompresora. Za te pare se svakako ni ne može ništa posebno očekivati. Inače, jel netko probao ispuhivati PC sa puhačem lišća? Npr. ovako nešto: https://www.mall.hr/puhaci-i-usisava...olo-06019f5100 To bi već moglo imati dobru snagu, a praktičnije je od kompresora.
![]() |
#284 |
Prvoklasni Krkan
Datum registracije: Jan 2006
|
Ja sam naručio žični sa alija jer mi baterijski ne treba i čekam ga već preko mj dana, javim dojmove kada mi dođe. Ali neka je samo kao sprej i ja sam zadovoljan, ako je jači, onda sam oduševljen. Platio sam 48€. Kupio sam ovaj model. |
![]() |
![]() |
![]() |
#285 |
Premium
|
Možda si mogao ovaj naručiti sa amazona. https://www.amazon.de/-/en/dp/B01G1Z...v_ov_lig_dp_it Ja si budem taj naručio. Al mi ne gori pa nikako napravit potez. Gledam kad budem još nešto stavio u košaricu pa onda naručim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#286 | |
Prvoklasni Krkan
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
Prije mi se znalo dešavati da taj njihov tracking netko izgleda nabada bez veze, da je lažan, ali mi se to već dugo nije desilo. Baš naprotiv, Ali mi je postao br1 za sve kupovine zbog dobre politike prema kupcima. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|