|
![]() |
#3513 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2015
|
Citiraj:
Ako uzmeš free trial 2 mjeseca i otkažeš prije isteka bez narudžbe kartice ne naplaćuju ništa. Ako si u probnom periodu naručio karticu naplaćuju ti ekspresnu dostavu za karticu koju si naručio i izradu kartice (samo ako je metalna, za Pro ili običnu karticu ne naplaćuju izradu). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3514 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Ekipa je li sad moguće bez nekih fee-eva prebaciti novce s Revoluta na tekući u hrvatskoj? Zna da je prije bio taj neki neisplativi fee pa ne znam je li sad drukčije?
![]() |
#3515 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2016
|
Samo uplatiš na IBAN izravno. Revolut ne naplaćuje naknadu ako je u domacoj valuti (EUR), a sve RH banke to moraju gledati jednako kao i priljev iz druge RH banke jer je eurozona jedinstveno financijsko područje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3516 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
![]() |
#3517 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Kćerka ima problem s plaćanjem preko Revoluta. Standard karticu koristi pretežno u HR, ali ovaj vikend je bila u Italiji i tamo koristila karticu bez problema. Od danas ujutro joj ne prolazi contactless payment, niti online payments. Probala je meni poslat pare, to radi, ja njoj vratio, isto radi. Contactless limit joj je 14€/150€, znači nije to. U postavkama conatctless payment uključeno, limit 14/150€, location based security iskljuceno. Help |
![]() |
![]() |
![]() |
#3521 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
![]() |
|
|