|
![]() |
#79711 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
Ne čudi me. Chery, SAIC, Geely, Changan, JAC, Dongfeng, Mengshi, Voyah i slični. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#79712 | |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
Vidio nekidan jednoga u ZG, mislio sam izdaleka da je neki K+ Audi zbog grilla. U svakom slučaju, ogroman je i izgleda fakat ok. Nema spojlera i 100 auspuha ![]()
![]() |
![]() |
#79713 | |
prof.dr. gospodar svemira
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
Jos onako kako sam prvo vidio auto odozada bilo mi malo cudno sta je to, onako mi se cinilo kako neki od novijih Peugeota sa straznje strane. Tek kada sam dosao paralelno vidio da je BYD po reklamnim natpisima na boku. S prednje strane izgleda onako "u spic" i sportski, ali sve skupa sasvim pristojan vanjski dizajn auta.
![]() |
![]() |
#79714 |
|
Evo bas jutros nabacio pogled na tablet, ima ona long term statistika, to valjda od preuzimanja. Kaze 155km (hebi ga, u subotu i nedjelju se vozikalo po gradu da se malo gusta u autu), kaze 10,6l prosjecne potrosnje. Koliko se tom kompu moze vjerovati pitanje je. Imaj na umu da je sve bila voznja po ZG, ali da je to bio vikend, pa je puno manje prometa. Ovaj tjedan ce ga zakonita voziti na posao, pa ce se moci bolje vidjeti kako ce trositi jos uvijek nerazradjen motor u pravim gradskim uvjetima.
![]() |
#79716 | |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Neki dan mi je pred zgradom bio parkiran neki OMODA 5 Lepo zgleda uživo https://omodaauto.co.uk/omoda-5/ Rok je prošao, nema Rimčevih 60 prototipova, ministar spominje povrat novca Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: zgmmax. 14.04.2025. u 10:45. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#79717 | |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#79719 | |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
Jel oni imaju zaštitu bitumenom? Ili ako nemaju, znate li tko ima?
![]() |
![]() |
#79720 |
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
Automobili
|
![]() |
![]() |
![]() |
#79722 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2018
|
Citiraj:
Haha isto tako i ja, samo sam ga dobio prije godinu i pol.. ali ja nisam tako kritican, oko 8-9l potrosnja Osim sto ne vuce, neudoban je za voziti na neke duze relacije( 2,5-3h mislim ), unutra je plastican, izlazi mu tkanina neka sastrane ispod armature, s vanjske strane farba je uzasno losa.. ali je ok jer je besplatno 😂 Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#79723 |
|
![]() |
#79724 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Geely je vlasnik Volva, tako da su oni ipak dosta veliki igrac (a cini mi se i da se najvise reklamiraju po HR) |
![]() |
![]() |
![]() |
#79725 | |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#79726 | |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Sad smo dobili i novu flotu BYD double deckera i nekakve svemirske Irizar niskopodne. Iskreno, iznenadio sam se da nisu kineski kako izgledaju. Kinezi će preuzeti doslovno sve
![]() |
![]() |
#79727 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Citiraj:
to je isto neki kinez koji bi u 9 mjesecu trebao doci u hrv. i rekao je da je nastao u suradnji s RRom. lijepo izgleda iznutra. i masivan je. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#79728 | |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
Kod tekstilnog filtera nema veze koliko je prljav, procedura je ista i trebaš sušiti filter dok se 100% ne posuši - 2 dana nećeš auto pipnut ak ne staviš "privremeni" filter nutra. Nauljit ćeš ga garantirano previše prvi put, time ćeš zajebati MAF i tako dalje. Imao sam u M3, letio je van usred druge sezone, nit je išta bolji, a to pranje je gubitak vremena - radije si operi veš na ruke. Na 320is i dalje koristim takav filter, primoran činjenicom da je filter položen vertikalno direktno iza prednjeg grila, tako da je izložen atmosferilijama i vodi kod pranja. Papirnati u toj okolini ima tendenciju raspadanja nakon 2-3 oblijevanja ili vožnje po kiši. Tu se potrudim svake 2 sezone, ali samo zato jer eto moram. ![]()
![]() |
![]() |
#79729 | ||
Čika Zeljeni
Datum registracije: Sep 2013
|
Citiraj:
Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#79730 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
https://www.geely-see.com/hr/nova_vozila/coolray Meni susjeda uzela ovo za 25k. Fino izgleda iznutra. Benzin 1.5, 172KS i 7,6 do 100km. |
![]() |
![]() |
![]() |
#79731 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#79732 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
Citiraj:
![]() Znaci sad dolazimo kod tebe na probnu voznju ![]() Vjerujem da ce ti biti potrosnja slicna mojoj (Tarraco 2.0, 245PS), gradska tako negdje oko 9/10, a otvorena cesta/autoput oko 7,5/8 normalne voznje. Daj nabaci neki shooting ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#79733 | |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#79734 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#79735 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#79736 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Samo oko mene ih je unazad godinu dana kupilo jedno 3-4 susjeda ali nismo toliko dobri da pricamo o autima. Svugdje ih vidjam. Izabrati suzukija ili geelyja za 25k eura, tocno vidim zasto ljudi uzmu coolraya. Jedini razlog zasto nisam razmatrao geelyja je sto su prekratko na trzistu i odrzavanje je koliko citam skuplje.
![]() |
![]() |
#79737 | |
|
Citiraj:
Sad je kisa i zmazano, pa nije bas za slikanje. Budem pitao zenu slike, ona je naslikavala ispred salona kada smo preuzimali.
![]() |
![]() |
#79738 | |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
I prvi put kad sam čistio i mijenjao na 320is sam ga preuljio. I to više-manje svi naprave prvi put. U najgorem slučaju MAF poblesavi. U BMW-a su protočnici osjetljivi na masnoće, tj. zapeče se na grijanom elementu. Za druge generacije i marke koje ne posjedujem nemrem niš reći. Nije mi se dogodio problem s MAF jer sam preuljio na autu bez protočnika, ali je bome tokom prva dva tjedna iscurio sav višak tak da sam mislio da je radijator za ulje propišao ![]() A mnogi poznanici koji su ugrađivali K&N u M5x filter kutije su mijenjali MAF nedugo nakon prvog čišćenja filtera. ![]()
Spoiler alert! Zadnje izmijenjeno od: De5tr0yer. 15.04.2025. u 17:43. Razlog: Gramatika |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#79739 |
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
S čime si čistio MAF? |
![]() |
![]() |
![]() |