|
|||||||||||
|
|
#79681 | ||
|
Čika Zeljeni
Datum registracije: Sep 2013
|
Citiraj:
Citiraj:
|
||
|
|
|
|
|
#79682 |
|
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
https://www.geely-see.com/hr/nova_vozila/coolray Meni susjeda uzela ovo za 25k. Fino izgleda iznutra. Benzin 1.5, 172KS i 7,6 do 100km. |
|
|
|
|
|
#79683 |
|
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
|
|
|
|
|
|
#79684 | |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
Citiraj:
![]() Znaci sad dolazimo kod tebe na probnu voznju ![]() Vjerujem da ce ti biti potrosnja slicna mojoj (Tarraco 2.0, 245PS), gradska tako negdje oko 9/10, a otvorena cesta/autoput oko 7,5/8 normalne voznje. Daj nabaci neki shooting |
|
|
|
|
|
|
#79685 | |
|
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
|
|
|
|
#79686 | |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#79687 | |
|
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#79688 |
|
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Samo oko mene ih je unazad godinu dana kupilo jedno 3-4 susjeda ali nismo toliko dobri da pricamo o autima. Svugdje ih vidjam. Izabrati suzukija ili geelyja za 25k eura, tocno vidim zasto ljudi uzmu coolraya. Jedini razlog zasto nisam razmatrao geelyja je sto su prekratko na trzistu i odrzavanje je koliko citam skuplje.
|
|
|
|
#79689 | |
|
prof.dr. gospodar svemira
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
Sad je kisa i zmazano, pa nije bas za slikanje. Budem pitao zenu slike, ona je naslikavala ispred salona kada smo preuzimali.
|
|
|
|
#79690 | |
|
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
I prvi put kad sam čistio i mijenjao na 320is sam ga preuljio. I to više-manje svi naprave prvi put. U najgorem slučaju MAF poblesavi. U BMW-a su protočnici osjetljivi na masnoće, tj. zapeče se na grijanom elementu. Za druge generacije i marke koje ne posjedujem nemrem niš reći. Nije mi se dogodio problem s MAF jer sam preuljio na autu bez protočnika, ali je bome tokom prva dva tjedna iscurio sav višak tak da sam mislio da je radijator za ulje propišao ![]() A mnogi poznanici koji su ugrađivali K&N u M5x filter kutije su mijenjali MAF nedugo nakon prvog čišćenja filtera. ![]()
Spoiler alert! Zadnje izmijenjeno od: De5tr0yer. 15.04.2025. u 18:43. Razlog: Gramatika |
|
|
|
|
|
|
#79691 |
|
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
S čime si čistio MAF? |
|
|
|
|
|
#79692 | |
|
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
![]() Lijepo zgleda, počeo ih viđati sve više i više po gradu. |
|
|
|
|
|
|
#79694 |
|
|
S obzirom da zivim u Dubravi eventualno si mogao vidjeti zenu kada se nesto iza 17 vracala s posla. Ili je bio netko drugi, rekla je da je vec vidjela jedan bijeli Terramar u Dubravi.
|
|
|
#79695 | |
|
|
Citiraj:
Zele iz EU dogovoriti s Kinezima da se odrede min. cijene za kineske EV umjesto carina. Pa bi onda brzo mogao doci kraj za jeftine Kineze ako se postigne dogovor i usput zakaci i ICE modele.
|
|
|
|
#79696 | |
|
Premium
|
Citiraj:
Sad ces na forumu dobiti info gdje ti je zena. ![]() Meni jucer otkazao jedan dio zadnjeg svijetla na Tarraco, sutra ide na popravak, taman 2 dana prije GO ![]() |
|
|
|
|
|
|
#79697 |
|
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Pitanje... Pojavljuje se potreba za autom jer je uletila opcija prelaska na drugi posao. 90% gradska vožnja + 10% "otvorena cesta" Ograničenje je 30 km/h u gradu, 110 na autocesti i nema ni 1 km/h preko ![]() Radim oko 1100 km prosječno, tako će se otprilike i nastaviti. Minimum Euro 4 za benzinca, Euro 6 za dizela, električni otpadaju jer ga nemam gdje puniti, a struja je ionako postala skuplja od benzina, hibridi prolaze. Traži se peri-deri auto. Nikakve emocije. Pouzdan auto koji može dvoje ljudi i dva ruksaka prevesti od a do b. Minimalni troškovi servisa i održavanja. Ne trebam ništa osim tempomata i klime. S vremenom je u cilju uzeti drugi, vikend auto, a ovo koristiti za po gradu i kad mi netko otkine retrovizor ili udari na parkingu, da mogu samo odmahnuti rukom. Automatik, jer ne želim lijevi list ko Bob Sapp. Ono što mi prvo pada na pamet su Toyota Yaris i Honda Jazz (2013. - 2015.) Dosta japanskog uvoza ima u ponudi i cijene su skroz ok. https://www.autotrader.co.uk/car-det...omatic&fromsra https://www.autotrader.co.uk/car-det...omatic&fromsra Jel još nešto vrijedno razmatranja? (Dacia nema automatik u ponudi, inače bi bila opcija)
Zadnje izmijenjeno od: 1v@n. 15.04.2025. u 19:07. |
|
|
|
|
|
#79698 |
|
|
Ne znam kakvi su ovi noviji, mi smo imali Toyotu Yaris 1.0 2006. godiste, to je taman bila izasla 2. generacija tada. Peri deri auto, nikakvih problema s njom. U gradu sa max 2 unutra sasvim lijepo zivahan auto. Kada ubacis 4-5 unutra ili ako slucajno vidi uzbrdicu umre Ovaj tvoj je 1.3, pa bi trebao ipak moci malo bolje teret podnjeti.
|
|
|
#79700 |
|
Čika Zeljeni
Datum registracije: Sep 2013
|
Sestrična i njen muž uzeli prije cca pola godine, možda se za uskrs vidimo pa ću se raspitat. Inače vidio ga zimus uživo - lijepo izgleda s obzirom kakve smo kineske aute prije viđali po netu (khm....copy...khm... )Frendovi iz Landshuta opet imaju (ima sad godina dana) DFM Forthing 4 U-Tour - kome se sviđa grill, dobije jako puno auta za jako dobru cijenu. Meni je sve u njemu ok osim tog prednjeg dijela koji mi nikako da sjedne. Inače isto motor Mitsubishi 1.5 turbobencin sa 172KS i 7-stup.automatikom i jako lijepo ide .Baš su nedavno radili prvi servis (ilti mali) - 270€ - u Njemačkoj. |
|
|
|
|
|
#79702 |
|
Premium
Datum registracije: May 2002
|
|
|
|
#79703 | |
|
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
Započeli smo hard test raznih antikorozivnih premaza i boja - na ovom kratkom videu možete vidjeti što sve testiramo, a na kraju naravno nasa procedura u vise koraka https://www.facebook.com/share/r/1AScXMJ3zt/ |
|
|
|
|
|
|
#79705 |
|
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
|
|
|
|
|
|
#79706 |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Ima tko za preporučiti pouzdanog mehu za peugeota? Radi se o 207 1.4 benzincu (onaj PUG/BMW motor) kojeg vozi jedan deda i koji je izbacio check engine i anti pollution faulty (kažu internetovi da to može biti sve i svašta pa će tek točan kod reći što bi moglo biti). Pa bih dedu usmjerio nekom pouzdanom u Zg ili okolici. |
|
|
|
|
|
#79708 | |
|
Premium
|
Citiraj:
https://www.autokreso.hr/autodijelov...0-ml-10522812/ brake cleaner zna ostaviti tragove, a sada da li to utjeće na senzor ne znam
|
|
|
|
#79709 |
|
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Ima netko iskustva sa Mazda CX-5 G165? Auto je iz 2021. Žena se full zagrijala za Mazdu, a ja osim da je atmo i da bi trebao biti full durabilan ne znam ništa previše. Potrošnja bi trebala biti cirka devet litara što i nije malo. Kakvi su mazdini 2.2 dizeli? Known issues osim standard egr, dpf itd...? U oba slučaja kombinacija otvorena cesta, autoput i grad cirka 50km dnevno. |
|
|
|
|
|
#79710 | |
|
White Rabbit
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
Pouzdani, udobni i relativno dinamični s obzirom na SUV kategoriju. Od dizela bježi ko vrag od tamjana. Benzinci su odlični što se pouzdanosti tiče ali nemaju šus pošto su atmosferci. Malo veća kompresija u odnosu na klasične benzince bi trebala pomoći kod potrošnje u teoriji - kako je u praksi nemam pojma. |
|
|
|
|
![]() |
|
|