|
![]() |
#79561 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
Inace, na biciklu sam iso do Autobusnog, pa do ureda tu kod Kvatrica... Vidio par dostavljaca i to je to... Mucki provokatoru... Stavit cu kameru da ih prebrojavam, pa cemo vidjet kolko ih zapravo ima... ![]()
![]() |
![]() |
#79565 |
OP
Datum registracije: Feb 2013
|
Pozdrav, Gledam piknuti ljetne gume za Opel Astra 1.7 CDTI, 2010 godište. Godišnje se radi cca 18.000 km, odnosno ~9.000 km u zimskom periodu. Dimenzija ljetnih guma 225/50R17 Koji je "best buy" prijedlog? |
![]() |
![]() |
![]() |
#79567 |
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#79568 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Bar će Šebalj doći na svoje napokon. Citiraj:
Ja sam ove godine odlučio ušparati 300-400EUR i uzeo Kumho Ecsta PS71, par dana su na autu tek, ali nešto kiše šta je palo neki dan i bio minus, nisam nikakvo proklizavanje osjetio. Uz ove navedene gore svi hvale i Falken Azenis i Vredestein Ultrac. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#79569 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Novi SUV, a da ima "čisti" benzinski motor i da se može uzeti sa automatikom. Ako sam dobro istražio: - Škoda Karoq, 1.5 TSI (Ima i Kodiaq sa tim motorom) - Mazda CX5 e-SKYACTIV-G 165 - Cupra Terramar 2.0TSI 4Drive - KIA Sportage 1.6 T-GDI (- VW Tiguan 2.0TSI) *nije dobavljiv u Hrvatskoj sa tim motorom Kineze ne gledam. Jel ima još koji kojega mogu uzeti u obzir? |
![]() |
![]() |
![]() |
#79571 |
Freelancer
Datum registracije: Jan 2007
|
Pa ima svakakvih SUV-ova (Audiji Q, BMWi X, Mercedesi..." samo zavisi o kojem budzetu pricas ![]() BAREM SUVova danas ne fali (ima ih i Ferrari, Porsche ![]()
![]() |
#79572 |
Premium
|
Duster ako ga računaš kao SUV. MG ZS. Jeep Avenger Opel Mokka Ford Puma Dacia Bigster Peugeot 2008 Hyundai TUCSON Nissan Juke T-Roc Q2 GLA Q3 XC60 Ima i ovih skupih benzinaca SUV-ova, od Range Rovera, GLS-a, G klase, Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 08.04.2025. u 10:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#79575 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Definiraj cisti benzinac. 1. Atmosferski benzinac bez Turba (pada mi samo Mazda na pamet) 2. Benzinac (bilo kakav) bez hibridnog sustava |
![]() |
![]() |
![]() |
#79577 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
S-cross nema cisti benzin, uvijek je ta glupa baterija unutra, a nema ni automatik na hr trzistu tako da... Double no ![]() Tucsoni su prosle godine bili sa i bez baterije, ne znam je li i dalje taj model bez baterije aktualan.
![]() |
![]() |
#79578 | |
Premium
|
Citiraj:
Tucson ima benzinca bez baterije, 1.6. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#79579 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
Kia Sportage ti je moj prijedlog. ![]() P.S. Uopće nisam objektivan, ali auto je odličan. Prije toga sam ima Škodu Karoq, ovo je space shuttle naspram njega.
![]() |
#79580 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Čisti bez baterije, može imati turbo ![]() Tucson u MY2025 nema više samo benzinca bez 48V baterije Peugeot su samo Hibridai kao i Renault Dacia isto tako samo hibridi, jedini benzinac je sa plinom Nissan isto samo hibridi Za sada gledam il Sportage ili Terramar... Više naginjem na Terramar jer za iste novce dobijem jaći auto i više opreme mi se čini |
![]() |
![]() |
![]() |
#79581 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Kadett ![]() Koja godina karoqa i koja oprema? ![]() U subotu na rodjendanu od male našla su se dvojica. Jedan hjundai pušon i drugi kija sportaž. ![]() Ko da sam slušao paraolimpijce kada pričaju o sprintu na 100 metara. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#79582 |
PRO
|
Karoq 2020, 150ks dizel, ful oprema (službeno vozilo). Znaš koji je problem? sa tom tvojom izjavom? Šta više nitko ne spominje europske aute, a bome, kad ih čujem to je sve u negativnom kontekstu.
![]() |
#79583 | |
Premium
|
Citiraj:
Peugeot 2008 - PureTech 100 - čisti benzin. Dacia Duster - p2 4 MWM 6WB - čisto benzin. Juke - imaš hibrid ili benzinac po konfiguratoru. Svaki gore nabrojani ima čisti benzinac. Kužim da ti se ne sviđa, ali nije teško konfigurator pogledati. Svaki gore nabrojani ima benzinac. Ustvari, najlakše ti je, odi na autoscout, svati novo, čisto benzin i filtriraj. Izbaciti će ti više manje sve. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#79584 | |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
Računaj da bling bling ekrani i šajni govna realno ne znače ništa. Gledam vozne karakteristike, sigurnost pasivnu i aktivnu, izolaciju, kvalitetu izrade interijera, udobnost i prostranost. Samo ću reći da KIA ceed SW nije ni sluga octaviji karavan što potvrđuje i vlasnik sada sporagea, a nekada te kie SW. Uzeo je kiu jer kada kupiš drugu dobiješ popust + žena je htjela SUV. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#79585 | |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Citiraj:
Juke, 2008 premali. Duster je mild hybrid i ima bateriju, Tucson je manualac |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#79587 | ||
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() Ovo ljeto frendovi su dosli sa kodiakom pa sam imao tu "srecu" se provozati. Jos izvana stvarno izgleda kao pravi auto, ima kotace svjetla, vrata ![]() Ali, dojam iznutra: glasno, tvrdo nedubno fauve govance koje ne vrijedi ni pola tih para. ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#79588 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Kolega trazi auto jedno pola godine, bilo bi sumnjivo da nema barem jednog favorita ![]() Ta kombinacija AT i bez baterije je bas izumiruca vrsta. Steta. Potpuno razumijem kolegu jer sam s figom u dzepu uzeo mild hibrida, a u mom dosta nizem cjenovnom rangu ih nisam bas nikako mogao izbjeci. A totalno mi ne treba taj sklop niti mi ista znaci.
![]() |
![]() |
#79589 | |
PRO
|
Citiraj:
jedino šta je bolje kod škode jest šta ima rezervnu gumu i svitla u kabini. Gumu smo riješili kod Vulkala. ![]() I da, bolji je infotainment i ljepše svijetli iznutra. ![]()
![]() |
![]() |
#79590 | |
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
Automobili
Citiraj:
Mene je iza napucao uhljeb iz HŽa na starom remetinečkom rotoru. Stari Mercedes u Clia. Dvije godine sam imao problema s leđima. Da sam bio u više nego duplo težem SUVu vjerojatno bi i meni auto samo cuknuo a leđa bi ostala čitava. To ti misliš ![]() ![]() U međuvremenu su mnoge druge (puno) renomiranije marke imale problema povezivanjem mobitela. Ili treba dodatni adapter (nadoplata) ili nešto ne radi bežićno… |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|