|
|||||||||||
|
|
#79501 | |
|
White Rabbit
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
Ovo je recimo isto dosta bitna stavka. Nije ni svaki "SUV" dobar. Zato kao sto napisah - svakom svoje. Samo je sranje da se industrija samo na SUV kao profitabilnu granu ogranicila. Jebaj ga. |
|
|
|
|
|
|
#79502 | |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
Citiraj:
O jbt, jesmo došli do toga da nam i auta imaju BSOD. Inače, PUG odavno ima problema sa softwareom, ženi mi je jedna žarulja dvotjedno odlazila na PUG 307, navodno se riješilo sa nekim updejtom softwarea. |
|
|
|
|
|
|
#79503 | |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#79504 | |
|
Registered User
Datum registracije: Jan 2018
|
Citiraj:
a dobro,nije li peugeot krs auto? ko tu marku kupuje uopce ja ne volim SUV jer glume terence a to nikako nisu(pogotovo ako nemaju 4x4),to su podignuti obicni auti koji kostaju previse...zato hejtam tu vrstu auta...nje mogu prismrdit terencu |
|
|
|
|
|
|
#79507 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Po čemu je to krš? Dacia je krš. Peugeot ima bolesti, ali ga nikad ne bi svrstavao u krš. Osim eventualno ovih novih benzinaca i 1.6 dizela koje forsiraju u aute od 2 tone. Kupuju ga milijoni ljudi diljem svijeta, već godinama. |
|
|
|
|
|
#79508 | |
|
Brat od Đon Vejna
|
Citiraj:
Da si ti pogodio s Yarisom nju od iza, ista stvar bi bila i tvojem Yarisu. Zone gužvanja su sastavni dio sigurnosti automobila, prednji kraj je puno mekši od zadnjeg.
|
|
|
|
#79509 | |
|
Registered User
Datum registracije: Jan 2018
|
Citiraj:
pa dobro,svasta kupuju milijuni sorrymeni se cak i svida peugeot dizajnerski... |
|
|
|
|
|
|
#79510 |
|
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Pffff, sta su milioni koji to kupuju naspram ovoj nasoj forumskoj populaciji? Kad ti forum i Bagrameli kazu da to ne valja, onda se sakrij iza kante za smece i kad ga vidis da prolazi cestom. ![]() Da je pitati ovaj nas forum, davno bi propalo sve osim Skode i Renaulta, ali njima bi dopustili samo jos Clio da proizvode jer je sve ostalo smece ![]() |
|
|
|
|
|
#79511 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Svojevremeno sam gledao PUG 2008. Izvana je krasan, ali unutra ergonomija 0 bodova. Posebno me ubijao u pojam volan kojeg nisi mogao dignuti visoko jer je neki dizajner zamislio da ti kroz njega moraš vidjeti kontrolnu ploču. A to što ti je istovremeno strugao koljena, nikom ništa. Debilana je bila i sa ventilacijom koju si kontrolirao isključivo preko toucha i što nisi mogao zatvoriti otvore za zrak na neki jednostavni način pomoću gore/dole polugice ili okretanjem kotačića neka si ga morao okrenuti skroz lijevo/desno da bi zasutavio protok zraka kroz njega.
|
|
|
#79512 | |
|
Premium
|
Citiraj:
![]() Sto se tice dacie, pa to je space shuttle po pouzdanosti u odnosu na pezoa, imo... Ali na kraju krajeva tako nebitno sto netko misli, svako zna za sebe sto je dobro, ilitiga svatko je mate miso kovac svoje srece ![]() |
|
|
|
|
|
|
#79513 | |
|
Premium
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
Inace, na biciklu sam iso do Autobusnog, pa do ureda tu kod Kvatrica... Vidio par dostavljaca i to je to... Mucki provokatoru... Stavit cu kameru da ih prebrojavam, pa cemo vidjet kolko ih zapravo ima... ![]()
|
|
|
|
#79517 |
|
OP
Datum registracije: Feb 2013
|
Pozdrav, Gledam piknuti ljetne gume za Opel Astra 1.7 CDTI, 2010 godište. Godišnje se radi cca 18.000 km, odnosno ~9.000 km u zimskom periodu. Dimenzija ljetnih guma 225/50R17 Koji je "best buy" prijedlog? |
|
|
|
|
|
#79519 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
|
|
|
|
|
|
#79520 | |
|
Premium
|
Bar će Šebalj doći na svoje napokon. Citiraj:
Ja sam ove godine odlučio ušparati 300-400EUR i uzeo Kumho Ecsta PS71, par dana su na autu tek, ali nešto kiše šta je palo neki dan i bio minus, nisam nikakvo proklizavanje osjetio. Uz ove navedene gore svi hvale i Falken Azenis i Vredestein Ultrac. |
|
|
|
|
|
|
#79521 |
|
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Novi SUV, a da ima "čisti" benzinski motor i da se može uzeti sa automatikom. Ako sam dobro istražio: - Škoda Karoq, 1.5 TSI (Ima i Kodiaq sa tim motorom) - Mazda CX5 e-SKYACTIV-G 165 - Cupra Terramar 2.0TSI 4Drive - KIA Sportage 1.6 T-GDI (- VW Tiguan 2.0TSI) *nije dobavljiv u Hrvatskoj sa tim motorom Kineze ne gledam. Jel ima još koji kojega mogu uzeti u obzir? |
|
|
|
|
|
#79523 |
|
Freelancer
Datum registracije: Jan 2007
|
Pa ima svakakvih SUV-ova (Audiji Q, BMWi X, Mercedesi..." samo zavisi o kojem budzetu pricas .BAREM SUVova danas ne fali (ima ih i Ferrari, Porsche ).
|
|
|
#79524 |
|
Premium
|
Duster ako ga računaš kao SUV. MG ZS. Jeep Avenger Opel Mokka Ford Puma Dacia Bigster Peugeot 2008 Hyundai TUCSON Nissan Juke T-Roc Q2 GLA Q3 XC60 Ima i ovih skupih benzinaca SUV-ova, od Range Rovera, GLS-a, G klase, Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 08.04.2025. u 11:15. |
|
|
|
|
|
#79529 |
|
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
S-cross nema cisti benzin, uvijek je ta glupa baterija unutra, a nema ni automatik na hr trzistu tako da... Double no ![]() Tucsoni su prosle godine bili sa i bez baterije, ne znam je li i dalje taj model bez baterije aktualan.
|
|
|
|
#79530 | |
|
Premium
|
Citiraj:
Tucson ima benzinca bez baterije, 1.6. |
|