|
![]() |
#61 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Ma 18EUR zapijem za 10 min. Ako ne valja, ko ga jebe, odigrat ću nešto drugo.Ž Svakak ću probati, kao što sam probao sve AC-e. Origins i Odyssey sam odigrao 2 puta, bile su odlične. Valhalla je pala. Mirage sam igrao 3 sata, kupio i prodao. Sad odigram Tsushima i idem to vidjeti, ako valja, valja, ako ne, nikome na žao. Taman do Death Stranding 2. |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
Tako i ja razmišljam. + da ne bi gledao unutar igre kako se glavni lik assassin ljubi s muškarcem ![]() Naletio sam na komentar da su igru trebali nazvati Assassin's Creed: Black f(l)ag ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Premium
Datum registracije: Jul 2019
|
Ass to ass. Ma gle, nisam previše našpičen na ove "woke" ili kak već se u zadnje vrijeme nazivaju politike, kako sam bio u početku (vrijeme korone je kad je buknulo svo ludilo i dobilo prostor svugdje osim u ludnici gdje pripada), ali s ovim su otišli predaleko. Koliko ljudi se veselilo settingu feudalnog Japana, da bi dobili simulator prebijanja domaćeg stanovništva od strane fiktivnog tipa. Po pitanju gameplaya koliko vidim lošije od Vallhale, priča me ne zanima, neznam kakva je, a po pitanju grafike isti k već 10 godina. Meni osobno je Odiseja bila vrhunac, sve dalje je sve lošije. Ignoriranjem ovakvih izdrkavanja na populaciju "gejmera" možemo najviše utjecati na buduće uratke. Jedino ih na kraju dana zanima PRODAJA, a uzimaju u obzir i piratizirane brojke. Ako vide da im idu ovakve fantazije s ciljem iskrivljavanja slike svijeta oko nas, gledam ćemo to i dalje. Zato IGNORE. |
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Premium
Datum registracije: Sep 2018
|
![]() |
#73 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Takav nekakav rezultat se i mogao očekivati na kraju, Shadows ipak nije nikakav mega hit koji će ih spasiti sudbine. Ubisoft je postao gubitnička firma koja ne generira dovoljno novca da bi mogla postojati u dosadašnjem izdanju, potrebne su joj jake investicije kao gore najavljenih 1.16 biliona da ih spasi od kolapsa. Sad mogu nastaviti dalje ali se upravljačka hierarhija i odnos moći unutar firme se mjenja u odnosu na prije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Premium
|
Kaže da imaju 23k zaposlenih. Mislim da ne budu dugo. Vidio sam neki navodno leakani interni mail, management naravno govori da sve bude po starom, da se ne sekiraju ništa, itd, itd ![]()
![]() |
#75 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Pa ne bi bilo loše da ih Epic preuzme kompletno....npr. Remedy je imao punu slobodu napraviti igru kakvu žele iako su Kinezi save financirali. Štoviše nitko drugi nije ni želio. Dalje, dijele igre šakom i kapom i posluju sa gubitkom....za njihov gubitak me zaboli, nisam dioničar a podijeljene igre sam svakako uzeo i neke odigrao, neke budem itd. Tak da ne vidim niš loše, dapače da barem preuzmu još 25%. |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Premium
|
Sweeney je valjda i dalje glavni. https://en.wikipedia.org/wiki/Epic_Games
![]() |
#82 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2024
|
Tesko je zapocet od starih naslova radi tehnoloskog napredka igara. Nije iso kao u ono vrijeme. AC2 je mozda najbolji u serijalu ali ako hoces nesto novije, Mislim da bi se drugi slozili sa Unity. U to vrijeme nije bila posebna. Pogotovo radi grozne optimizacije i na konzolama i na PCu ali mislim sada gledajuci iz perspektive modernih AC igara, mislim da je Unity najbolji da sa njm podjes. Jedan od najvecih problema modernih AC igara jeste store. Shadoes ima 3 valute za kupovinu i mikro transakcije, I onda razvuku igre maximalno da te natjeraju da kupis gluposti sa storea da lakse igras. Kuda ces dalje kada za Shadows prodaju mapu sa vise detalja.
![]() |
|
|