|
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jul 2019
|
Tek sam počeo Valhallu, aj polakše. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jul 2019
|
Sad sam vidio tek da nig nig je glavni lik. Definitivno ne igram iz principa. Uzeli su bajku o jednom gostu koji je bio ili poklon Portugalaca, ili igrom slučaja se našao na otoku, i eto, odjednom on samuraj. Blackrock stvarno daje sve od sebe,. Na kraju dana, zanima me kako će se "blend in the crowd" crnac za glavu veći od domaćih uklopiti i biti stealthy ninja. Doduše, tu znatiželju će pokriti WaB ili već neki jubitoer. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
Datum registracije: Feb 2021
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Banned
Datum registracije: Feb 2021
|
To je sve refleksija svijesti našeg društva, što je korporacija/firma jaca, tako je izraženija propaganda i uštogljenost sa privilegiranim šonjama koji to vode...u buducnosti ce 90% AAA studija biti takvo a cak ni veliki Rockstar nije imun na to, živio AA i indie gaming. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Prvoklasni Krkan
Datum registracije: Jan 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Ma kakva refleksija društva, društvo bi bilo normalno da nisu korporacije te kaj dobivaju ESG subvencije i grantove od države pa zato zapošljavaju ljude koji rade ovakve priče. Lova kapa, boli ih kurac za diversity, i još bonus dobe za ljude koji kupe ovo
![]() |
#20 |
Premium
Datum registracije: Sep 2018
|
Mario, činjenično je stanje da se to sranje konzumira. Bio je određeni backlash na netflixu, i dobro da je bio, ali da tržište to želi, brzo bi se neke stvari iznivelirale. A što se tiče ESG, nije to toliko pitanje subvencija koliko represije na raznim nivoima. Iako da vlast radi represiju na korporaciju regulativom, to zvuči dosta naivno ![]()
![]() |
#21 |
Banned
Datum registracije: Mar 2013
|
Jesu morali woknut, pa to je ubishit, ocekivano, kao sto kaze kolega. Divim se ekipi koja igra te c/p igre: cod, fifa i sl. included. Odigrao sam prvi AC i black flag. Sve ostalo mi je nezanimljivo. Zadnje izmijenjeno od: devaa. 21.05.2024. u 14:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Banned
|
Sumnjam, ja sam ti tip osobe koju ako vizualno ne privuče gameplay i trailer 99% je da neću odigrati igru. Svjedočio valhalli, odyssyeu, originsu, nekoć jako davno započeo AC 2 ili 3 jako brzo odustao, međutim tri navedene gore me uopće nisu privukle. Unatoč tome što je odyssey vizualno i geografski djelovala prekrasno, slično mi je bilo i sa Horizonom... Fali mi ono nešto da me uvuče u ekran, možda je i sa godinama. Ne igram više igre sa istom željom, voljom kao nekada. Još kad vidim da ubace crnca kao samuraja onda definitivno izgubim volju... Ljudi ne žele, a ovi forsiraju. Ne razumijem politku niti mindset iza tih woke odluka. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
151 sat na vallhalu, da je bio glavni lik crnac ili ono igrao bi duže ![]() ![]() https://en.wikipedia.org/wiki/Yasuke Yasuke (Japanese: 弥助 / 弥介, Japanese pronunciation: [jasɯke]) was a man of African origin who served as a retainer to the Japanese daimyō Oda Nobunaga for a period of 15 months between 1581–1582, during the Sengoku period, until Nobunaga's death in the Honnō-ji Incident.[2][3] Zadnje izmijenjeno od: Mladenxy. 21.05.2024. u 23:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Banned
|
Citiraj:
Bar nešto kad već ne znaju izbacit poštenu igru godinama. ![]() p.s. ne znam zašto ali pogledao sam davno ovaj video još bolje zvuči iz usta hc fana ubisofta. Zadnje izmijenjeno od: devaa. 22.05.2024. u 13:41. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Kostolomac
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
![]() https://en.wikipedia.org/w/index.php...set=&limit=250 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Premium
|
Citiraj:
Igranje nije obavezno, niti itko ikoga sili kupiti igru, platit preplatu i sl. tržište sve samo regulira, tko ne valja propadne, tko valja traje. Tak je u svemu pa i kaj se tiče ubisofta, vrijeme liječi sve rane ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Citiraj:
Wikipedia je ultimativni arbitar istine,to se zna ![]() Naravno da je ta povijesna epizoda nebitna potpuno, to što su napravili je rezultat implementacije političke ideologije u igru, vrlo jednostavno. Mladenu naravno to ništa ne smeta, samo daj da se igra, idealan npc. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Premium
|
Ne kužim kaj mi tu ima smetati, ak je igra dobra igra se, ak nije ne igra se. Brijem da će se igrati kad dođe na red. da me smeta ideologija i povjesna glupost nikad ne bi gledao po nti puta The last samurai, film o izmišljenom liku koji je došao u Japan i posto legenda. Ok lik je bio Francuz ali koga briga ako je film dobar, a dobar je isto kao i npr. igra. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
|
|
Oglas
|
|