![]() |
Assassin's Creed Shadows
|
Tek sam počeo Valhallu, aj polakše.
|
Citiraj:
Valhalla bez brige 60+ sati, Mirage se riješi za dvadesetak. |
Valhalla zasad 120 sati (deluxe) kraj se nenazire...taman sam i mirage kupio neka je akcija
|
Sad sam vidio tek da nig nig je glavni lik.
Definitivno ne igram iz principa. Uzeli su bajku o jednom gostu koji je bio ili poklon Portugalaca, ili igrom slučaja se našao na otoku, i eto, odjednom on samuraj. Blackrock stvarno daje sve od sebe,. Na kraju dana, zanima me kako će se "blend in the crowd" crnac za glavu veći od domaćih uklopiti i biti stealthy ninja. Doduše, tu znatiželju će pokriti WaB ili već neki jubitoer. |
|
Ovo nema smisla i prodaja bude takva :kafa:
|
Samo nek naprave full open world kao Odiseja i Origins, ja kupujem.
Mirage je teško smeće. |
|
|
Koja komedija ovo već postaje, nepotrebno jednima ugađaju da bi vrijeđali druge.. užas.
|
|
Bože, meni je nevjerojatno kakvi su današnji "pisci"...
Pa kao da se trude čim više odgurati fanove koji plaćaju igre i tjerati ih na "arrrr" sitove :D |
Citiraj:
|
Sta ljudi jos igraju i kupuju ovu ultimate kopi pastu to je problem.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk |
Citiraj:
A valjda će ljudima dosadit s vremenom. Valjda....:no2drug: |
Citiraj:
|
Ma kakva refleksija društva, društvo bi bilo normalno da nisu korporacije te kaj dobivaju ESG subvencije i grantove od države pa zato zapošljavaju ljude koji rade ovakve priče.
Lova kapa, boli ih kurac za diversity, i još bonus dobe za ljude koji kupe ovo |
Citiraj:
|
Mario, činjenično je stanje da se to sranje konzumira. Bio je određeni backlash na netflixu, i dobro da je bio, ali da tržište to želi, brzo bi se neke stvari iznivelirale.
A što se tiče ESG, nije to toliko pitanje subvencija koliko represije na raznim nivoima. Iako da vlast radi represiju na korporaciju regulativom, to zvuči dosta naivno :D ali fino satare konkurenciju. |
Jesu morali woknut, pa to je ubishit, ocekivano, kao sto kaze kolega. Divim se ekipi koja igra te c/p igre: cod, fifa i sl. included. Odigrao sam prvi AC i black flag. Sve ostalo mi je nezanimljivo.
|
Onda si propustio vjerojatno najbolje AC-ove, one sa Eziom.
|
Citiraj:
99% je da neću odigrati igru. Svjedočio valhalli, odyssyeu, originsu, nekoć jako davno započeo AC 2 ili 3 jako brzo odustao, međutim tri navedene gore me uopće nisu privukle. Unatoč tome što je odyssey vizualno i geografski djelovala prekrasno, slično mi je bilo i sa Horizonom... Fali mi ono nešto da me uvuče u ekran, možda je i sa godinama. Ne igram više igre sa istom željom, voljom kao nekada. Još kad vidim da ubace crnca kao samuraja onda definitivno izgubim volju... Ljudi ne žele, a ovi forsiraju. Ne razumijem politku niti mindset iza tih woke odluka. |
151 sat na vallhalu, da je bio glavni lik crnac ili ono igrao bi duže :D
https://i.postimg.cc/PCQf1Mzj/Screenshot-1.png https://en.wikipedia.org/wiki/Yasuke Yasuke (Japanese: 弥助 / 弥介, Japanese pronunciation: [jasɯke]) was a man of African origin who served as a retainer to the Japanese daimyō Oda Nobunaga for a period of 15 months between 1581–1582, during the Sengoku period, until Nobunaga's death in the Honnō-ji Incident.[2][3] |
Citiraj:
Bar nešto kad već ne znaju izbacit poštenu igru godinama. :D p.s. ne znam zašto ali pogledao sam davno ovaj video još bolje zvuči iz usta hc fana ubisofta. |
Citiraj:
https://en.wikipedia.org/w/index.php...set=&limit=250 |
Citiraj:
Igranje nije obavezno, niti itko ikoga sili kupiti igru, platit preplatu i sl. tržište sve samo regulira, tko ne valja propadne, tko valja traje. Tak je u svemu pa i kaj se tiče ubisofta, vrijeme liječi sve rane :chears: |
Citiraj:
Wikipedia je ultimativni arbitar istine,to se zna :D Naravno da je ta povijesna epizoda nebitna potpuno, to što su napravili je rezultat implementacije političke ideologije u igru, vrlo jednostavno. Mladenu naravno to ništa ne smeta, samo daj da se igra, idealan npc. |
Ne kužim kaj mi tu ima smetati, ak je igra dobra igra se, ak nije ne igra se.
Brijem da će se igrati kad dođe na red. da me smeta ideologija i povjesna glupost nikad ne bi gledao po nti puta The last samurai, film o izmišljenom liku koji je došao u Japan i posto legenda. Ok lik je bio Francuz ali koga briga ako je film dobar, a dobar je isto kao i npr. igra. |
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:43. |