|
|||||||||||
|
|
#79141 |
|
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
hladnjak da Daleko mi je to iz Osijeka Citiraj:
|
|
|
|
|
|
#79142 |
|
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Tak i meni stoji preko tjedna, za vikend ga upalim da odem nekam sa djecom na izlet. Al meni, ne zahrđaju diskovi, al se osjeti ono struganje prvih par kočenja dok se ne skine taj neki sloj prašine/masnoče/šta već Isto tak mi je bilo i na diskovima na biciklu dok se nije vozio neko duže vrijeme. |
|
|
|
|
|
#79143 |
|
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Nakon dijagnostike su mi rekli da izbjegavam dulja putovanja i vožnju u komadu. Na papiru nešto drugačije piše ![]() ![]() Ne znam koliko dugo se voziš tako i koliko km imaš, ali prva uputa od njih je da u slučaju gubitka tekućine vozilo nikako ne voziti. Time se pokušavaju ograditi. Između 4.3. i 20.3. valjda su poslali 15 notifikacija da imam opoziv. Kod mene je ovo 3. hladnjak. Prošli je bio mijenjan kod njih 2022. i nije imao ni 40k km. Tekućinu je izgubio u te nepune 3 godine. S tim da tekućina nije ni došla do minimalne točke. Bila je nešto ispod pola između min i max.
|
|
|
#79144 |
|
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Citiraj:
Poslao sam im e-mail da se u posudi vidi gubitak tekućine. |
|
|
|
|
|
#79147 | |
|
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() Probaj voziti malo više auta iz koncerna pa javi kad ga začepiš nekad prešalta i po četiri niže pogotovo kada u 7. brzini kruza za 1200 okretaja pa se volan trese skupa s cijelim autom (VW Passat 1.6 TDI npr.)Kada šalta po jednu ili tri brzine onda šalta jako brzo jer je brzina u koju prebacuje na drugom kuplungu ali kada šalta dvije ili četiri niže onda je brzina u koju prebacuje na istom kuplungu pa mu treba dulje. |
|
|
|
|
|
|
#79148 | |
|
Premium
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
![]() Davno sam rekao da u Rijeci treba napraviti pontonski parking... Dakle, nakrcas ga do 9 ujutro ujutro sa 200-300 auta, otplutas nasred Kvarnera sa njim, i onda ga vratis u 3 popodne...
|
|
|
|
#79149 |
|
Kostolomac
Datum registracije: Jun 2006
|
|
|
|
|
|
|
#79150 | |
|
Premium
|
Citiraj:
![]() Pa nije bas da mi se vozi vise auta iz koncerna VW... Imam ovo sto imam, dok me sluzi, super...Nisam primjetio da mi se ikada volan tresao kada je kruzao auto... Sve fino i glatko radi... I definitivno nisam primjetio da salta po par brzina odjednom, ali mozda zato sto ne gledam bas u to u kojoj brzini vozim... Kad ga stisnem, trenutno presalta u nizu i odo ja svojim putem... Jbg, ima 245KS, mozda mu ni ne treba da presaltava u neku totalno nizu, jer ima dovoljno momenta i u prvoj nizoj?
|
|
|
|
#79151 |
|
Premium
|
|
|
|
#79153 |
|
Premium
|
|
|
|
#79155 |
|
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Navozao sam se s-tronica i deesgea. U slabijim motorima do 2.0 stvarno auto ne zna šaltati, i kod kretanja mu treba vremena da razmisli. Dok kod 3.0 je radio osjetno bolje, ko da je unaprijed mislio, a ne kasnio.
|
|
|
#79156 | |
|
#erase startup-config
|
Citiraj:
Vozio sam Q5 sa DQ500 DSGom. To se super vozilo. I super je šaltao ![]() |
|
|
|
|
|
|
#79157 | |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Citiraj:
https://www.youtube.com/watch?v=IQJL3htsDyQ |
|
|
|
|
|
|
#79158 |
|
Bazinga
|
|
|
|
#79159 |
|
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
a mislim, neka si lagano pop*še. Znači dadu vam neispravan auto, ne možete ga voziti, nikakvu kompenzaciju nemate, nego ono - ko vas j*. Čekaj i moli se da ti auto ne izgori. :/
|
|
|
#79160 | |
|
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
Koje su to ulice
|
|
|
|
#79161 |
|
Bazinga
|
Ukratko, dap. Još imaju i cjenik zamjenskih vozila. Možda su malo susretljiviji za vlasnike koji su kupili kod njih aute.
|
|
|
#79162 | |
|
Bazinga
|
Citiraj:
https://www.makete.eu/shop_search.php?search=octavia
|
|
|
|
#79163 | |
|
Premium
|
Citiraj:
|
|
|
|
#79164 |
|
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
|
|
|
|
|
|
#79165 | ||
|
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Svaki puta kad netko kaže autoput sjetim se profe s faksa koji je na početku semestra prvo napisao na ploču put < cesta < autocesta I veli ovo je kategorizacija cesta uz RH, tko mi kaže autoput ima instant pad ![]() Citiraj:
![]() Citiraj:
Ako te zanima teorija iza legiranja čelika i njihovih faza / kristalnih rešetki evo link na skriptu metalurgije
''Of all the things I've lost I miss my mind the most'' Mark Twain Zadnje izmijenjeno od: Wolverine. 27.03.2025. u 23:26. |
||
|
|
|
|
|
#79166 | |
|
Čika Zeljeni
Datum registracije: Sep 2013
|
Citiraj:
To što ti i 40-50% ostalih želite vozit 100kmh, možda bolje ostanite na lokalnoj cesti, ili bar kad ste na autocesti - dajte gas kad pretičete. Poštujte nas koji vozimo brže i neće biti nikakvih problema, a ne iskačite ko srne na lijevu traku. Zbog takvih manevara dolazi do nesreća. Meni nije stres vozit ni 180-200kmh, ali zato takvi koji drže 90-100-110 pa se bace na lijevu traku odmah nakon davanja žmigavca bez da su ocijenili s koliko mu netko dolazi odotraga - e onda nastaje lagani stres. Ili netko krene preticat 3-4 kamiona sa 100-110kmh. Khm, ovaj, DAJ GAS i obiđi, vrati se na desnu traku i vozi opet 100, ne radi kolonu. Da se razumijemo - Austriju vozim 145-155kmh, i u nekoliko sam slučajeva prošao pokraj policije bez ikakvih problema ili zaustavljanja. A razlika između vožnje 100kmh i 150kmh meni igra veliku ulogu jer imam za prijeći 900-1000km puta. Pa sad računaj: 1000km sa 100kmh - 10h 1000km sa 150kmh - 6,5h -------------razlika --- 3,5h Tako da hvala ali forsiranje tih debilnih ograničenja od 100kmh je totalna glupost. Zadnje izmijenjeno od: GreenLife. 27.03.2025. u 23:37. |
|
|
|
|
|
|
#79167 |
|
#erase startup-config
|
Automobili
|
|
|
|
|
|
#79168 | |
|
Premium
|
Citiraj:
Zasto vise nema voditelja poput Olivera Mlakara... ![]()
|
|
|
|
#79169 | |
|
Fresh Juice
|
Citiraj:
Nije nikad bila prevelika gužva na Vončininoj, brzo je išlo. I da, po njoj idem skoro svako jutro na posao. Sad je samo efekt da iz lijeve trake odmah u skretanju žele desno u Ratkajev prolaz i na kraku dobiješ da lijeva traka stoji radi tog, desna se polako miče. Na tom križanju je dragom bogu svejedno jel ide jedna traka lijevo ili dvije, isto bude. |
|
|
|
|
|
|
#79170 | |
|
The mighty pirate
|
Citiraj:
To sam prvo pitao kad sam došao ovdje, jer su ograničenja smiješno niska u usporedbi s EU. 70 mph / 110 km/h je maksimalno što se možeš voziti ovdje na autocesti. Naravno, u prilog tome još ide i smanjenje broja nesreća sa smrtnim posljedicama pri nižim brzinama. 1100 km od juga do sjevera zemlje - 13h Jebiga...vele ako ti se ne sviđa, imaš vlak ili avion ![]()
|
|
![]() |
|
|