|
![]() |
#78871 | |
Registered User
Datum registracije: Feb 2022
|
Pa ti i onaj wolverin ste pravi dokaz za to. Ja kažem da nema smisla gurat plin u luksuzne i rijetke aute i da mi je to seljo-tuning, ti odma uzmeš godišnji na poslu da bi mi iskopao po internetima hrpu auta koji eto imaju plin ![]() Znači drkanje po motoru sa plinskim instalacijama i glumatanje injženjera nije seljo, ali nakačit 2 cola veće felge (koje skineš za 3 min ako ti ne paše) je ogroooman problem pa se evo već 3 dana diskutira o tome da li je to vlasnik auta smio staviti. Čitam i ne vjerujem ![]() Citiraj:
Voziš auto od firme (ako sam dobro razumio), a drugima zamjeraš što rade od svojih privatnih auta, vrh, nema dalje. Kad uzmeš neki rijetki BMW M primjerak i središ ga po svom ukusu, onako kako bi trebao izgledati u originalu - stavi slike na forum da se divimo, barem dobro fotkaš, to znamo.
![]() |
![]() |
#78873 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2022
|
Po forumskim kriterijma - zasro si sa felgama, u originalu ide manja colaža. Vjerovatno je tu i neka lajsnica koja se ne uklapa, trebamo sad prekopat arhivu po netu pa da tražimo greške. Ali svejedno, po meni - 10/10 :thumbsup:
![]() |
#78874 |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
To uopće nije M3 Evo, ne znam zašto kačiš te prevelike felge, nikad nebu M3..gurni ga u Dunav, sigurno buči i smrdi na bogatu smjes, a ne na maćuhic, treba ga zabranit
![]() |
#78875 | |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78877 | |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
Kad ovak "argumentiraš" s ekstremima samo ispadaš još više bedast jer em izvlačiš iz konteksta, em uspoređuješ neusporedivo, em postavljaš pravi primjer problema današnjeg internet gde ak nisi za jedne odma si za druge. Ne znam zakaj se tak trudiš ispast glup jer vjerujem da nisi, ali jedna stvar je kad metneš M3 branik, jače kočnice, veće felge ili gej čupavu kocku na retrovizor. Druga stvar je kad od smeća od auta napraviš ciganiju sa DPF delete, auspuha koji dreči i budi pol susjedstva kad ideš na posel u mcdonalds, bacanja dima iz čađare ko kad stari pali massey fergusona iz 76.-e. I baš takvi seljoberi ne meču veće kočnice niti M3 branik. Ovi iz prve grupe, s kojima nemam skoro pa nikakav problem, ziher se srame ovakvih budala. Ugl, poanta - prvi dio je isticanje (većinom) neukusa, drugo direktno šteti u utječe na druge ljude u vidu neugodne buke, zdravlja, sigurnosti na cesti, i primjer financijske nepismenosti i opet, skrivenih F-dijagnoza (ne mislim na F30) i nedostatka ljubavi od strane roditelja. Evo, prestajem spamati, nemam više niš za dodati. Mislim da je jasno da spada u Keep it classy, keep it OEM tabor ![]()
![]() |
![]() |
#78878 |
Brat od Đon Vejna
|
Ma zaboravim se da sam na PC forumu, a pričam o slaganju auta na način koji je teško pojasnit nekome tko nije probao
![]() |
#78879 |
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
Gledam Captura na plin, jedini plinaš da liči na nešto a da nije klaustrofobični Clio. Novi 22 soma ojra, rabljeni 3-4 godine s 50-80kkm 18-19 soma ojra plus porez ![]() OK znači idemo po novog. Dođem u auto salon. Novi Captur, tek došao. Otvorim vrata i zapuhne me smrad nečega… plastika, ljepilo… ne znam što ali grize nos za poludit a nisam još niti sjeo u auto. Odem u novi Clio pored, isti smradovi. WTF?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#78880 | |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Ne dira me puno kaj je pod haubom. Ne dira me ni ne zamjeram kaj svatko radi od svojih novaca, ali kad vidim ovakvu karikaturu od auta na cesti, okrenuti ću se za njim i nasmijati. Ne daj bože prokomentirati na forumu da misliš da je selo, odmah iskoči pravni tim ![]() Ne pričamo o 2-3” koji se ne primijete, nego o 5-6” i više. ![]() Kad se poklope planeti i nabavim nešto takvo, bit ćeš prvi kojem ću javiti ![]() Nije problem kupiti, nemam kamo s njim. Do tad vozim to kaj vozim, ne mogu birati. Auto bez ikakvog karaktera i emocija koji mi se gadi. Sjednem, odradim dan i ne bacim dvaput pogled na njega. Alat Mario je sve dalje objasnio
![]() |
![]() |
#78881 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
Citiraj:
Mozda ti ide jos koja dimenzija na njega? Mozda 19'' za zimu pa ce biti i guma jeftinija. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78882 | |
prof.dr. gospodar svemira
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
https://konfigurator.cupraofficial.h...riant=Terramar 19' gume nisu pretjerano jeftinije jer bi bile 255/45 R 19, a dodatne 190 felge su sve samo ne jeftine.
![]() |
![]() |
#78883 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
Cestitam ![]() Ma da, ako nisu puno jeftinije onda se ne isplati, jedino sto je dobro imati duple felge, lakse to sve prebacivati. Ja sam uvijek za tu opciju. Mozda nades nesto na oglasniku, evo ja ljetne nasao, samo skinute sa Tiguana, tako da su nove, za 400 sve 4. Koliko dugo ga moras cekati? |
![]() |
![]() |
![]() |
#78884 | |
prof.dr. gospodar svemira
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
Ali da im se moze zalomiti i ranije. Budemo vidjeli, meni bi recimo najdraze bilo da dodje tamo negdje iza 15.04 jer sam pocetkom 4. mjeseca na sluzbenom putu
![]() |
![]() |
#78885 |
Bazinga
|
Sad sam bio kod lokalnog mehaničara, pa preko nekoliko tema hibrida, ad blue problema, došli smo do famoznog EGR problema. Kaže da većina vlasnika uopće ne zna da im auti imaju taj problem. Jedan mu je došao na izmjenu ulja s probušenom, tj. nagorenom usisnom granom. Nakon toga, u Tomiću su promijenili taj dio u opozivu, ali usisnu granu nisu htjeli. Nakon natezanja, ipak su na kraju pristali. I da, još jedna potvrda da u Sloveniji to ide bez natezanja i po kratkom postupku. @Tumor To su te slatke muke, auto dođe, a ti ga ne možeš voziti jer si na putu. ![]() Btw. okači fotke kad stigne ![]()
![]() |
#78886 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
Sretno, auto je predivan. Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 06.03.2025. u 09:35. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78887 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
@destro mogu samo zamisliti koliko je kocka zabavna ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78888 | |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#78889 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Dobio sam danas od KIA-e služben dopis (poštom) da moram pod hitno doći na servis jer model koji sam ja vozio, ima zapaljive osigurače. ![]() ![]() ![]() 2 su problema u tome. 1. Auto je kupljen 2012., novi, znači 13 godina vozilo ima "zapaljive" osigurače. 2. Auto sam prodao prije 2 i pola godine. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#78890 | |
Freelancer
|
Citiraj:
![]() Meni dodju opozivi/servisne akcije od Timica (BMW) redovito na kucnu adresu ali ja ako prodam auto a novi vlasnik ne servisira u original/ovlastenoj mrezi oni naranvo nece znati da ja vise nisam vlasnik pa ce i dalje meni slati opozive/akcije... Mozda im mozes javiti da te izbrisu iz sustava kao vlasnika doticne KIAe?
![]() |
![]() |
#78892 |
Freelancer
|
Cuj, ocito je sad neko prijavio (vise njih, nevjerujem da bi samo za jedna slucaj). Ja sam prosle godine dobio opoziv za "Trubu/Airbag" i u Tomicu zamjenili na oba auta (jedan je 2013 drugi 2015 godiste). Znaci sad se negdje mozda nedavno zapalilo par auta zbog tih osiguraca i sad mjenjaju preventivno svima... Nije to nista neobicno, cak dapace po meni dobro da i stariji auti mogu dobiti besplatnu zamjenu tako necega a ne da to rade samo u garanciji...
![]() |
#78893 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
nije jer bi htjeli, nego ako se nesto desi, a oni su znali za fault, onda na racun liabilitya mogu nadrapati ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#78895 |
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
Na 10god starom Cliu sam jedva izvadio “pancere” i releje u motornom prostoru. Oksidirali su i zapekli se. Turpija za kontakte pa dremel pa kontakt cleaner pa IPA pa dielektrična mast… sad se glatko vade i vraćaju svaki puta. Ne oksidiraju. Ne znam što bi bilo da je to ostalo tamo onako oksidirano. |
![]() |
![]() |
![]() |
#78896 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Pozdrav. Molim preporuku pouzdanog tunera koji bi mi maknuo Adblue sustav jer me je počeo zezati sa "greška pročišćavanja" i baca mi P20E8 grešku na OBD-u (Peugeot 508, 130 kw, 2020. godina). Koliko vidim po internetovima rješenje je zamjena adblue kompletnog rezervoara sa pumpom a to bi me koštalo preko 1000 eurića. Ako imate nekog u Zagrebu tko to dobro odrađuje, molim preporuku. Hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#78897 |
Yugokiller
Datum registracije: Jun 2006
|
Nisam to radio, ali ću kad ode. Muha Rugvica, kaže da mu je to najčešća stvar koju radi kod PSA grupacije. Šef je baš prije koji mjesec platio 210e kod Birta u Selu, ali mislim da on to ne radi, nego je netko za njega.
Zadnje izmijenjeno od: domy1. 06.03.2025. u 18:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#78898 | ||
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Citiraj:
Super je kocka, tj selo ![]()
''Of all the things I've lost I miss my mind the most'' Mark Twain Zadnje izmijenjeno od: Wolverine. 06.03.2025. u 19:26. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#78899 | |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#78900 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2013
|
Citiraj:
Naručeni Captur mi treba biti isporučen slijedeći tjedan ili onaj iza pa ćemo vidjeti smrdi li, tj. treba li luftanje vani. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|