|
![]() |
#76321 |
Banned
Datum registracije: Mar 2013
|
Ja sam bio par puta kak se frend zapravo zaposlio tamo, klopa je fakat top al na kraju dana to je samo fina pečenjara, nije mi nešto što bi mogao jesti svaki dan... kao i kebab maznem ga mozda 1-2x godišnje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#76323 | |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#76324 | ||||
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#76326 |
Fresh Juice
|
Kapitalac, nije ni probavio grah do kraja ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#76328 |
49%winner
|
Sa sve neobjasnjive stvari oko sebe poceo sam kriviti - svrake! Svjezi cikovi po terasi, na zadnjem katu kuce, prvi susjed 100m dalje... Kamencici/sljunak na brisacima i ispod sajbe, a parkiran u dvoristu (nisam nikog zatvorio, majkemi), prvi susjed 30m dalje kao i javna povrsina/cesta. Mozda je tvoja svraka taj dan imala wing day ![]()
![]() |
![]() |
#76329 |
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
Susjed bi išao bacit smeće i tjerao je vrane koje su kopale po smeću. Auto mu je uvijek zasran njihovim drekom gdje god parkira. Jedan drugi susjed uredno dobiva poklone od vrana na terasi od pilećih kostiju, sitnih komada plastike pa do lišća i štapića od sladoleda ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#76330 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Automobili
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nije moglo bit na stablu i nema ništa točno iznad. Najviše je oštećeno najbliže kući. Možda se kotrljalo preko krova i preskočilo oluk, sutra ću pogledat ima li kakvih tragova na krovu. Svašta Evo i ova perspektiva, može i u temu o klimama ![]() Isprike na neredu, kuca je jos u radovima ![]() Susjedstvo je skroz pitomo, iskljucio bi ih kao krivce Sent from my iPhone using Tapatalk Zadnje izmijenjeno od: murina. 18.10.2024. u 18:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#76331 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
To ti je pozdrav od susjeda kome si okrenuo tu svoju klimu da mu puše u glavu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#76332 |
Fresh Juice
|
Ima tko možda više info o ovoj alciji Kie? Ceed wagon od 19.999 eura. Kad kliknem akcijski cjenik početna je skoro 4 som aveća od te cijene sa slike https://www.kia.hr/ceed_sw Ista stvar je i za Sportage. Navode akcijsku od 27.999, a u cjeniku najjeftiniji preko 32k. https://www.kia.hr/novi_sportage Ne bi rekao da je do PDVa, moraju s njim idkazivat cijene na reklami. |
![]() |
![]() |
![]() |
#76333 |
#erase startup-config
|
Mda. Auto koji je na akciji ima tri cilindra i osnovnu opremu a u letak stave fotku od GT modela :-/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#76334 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2013
|
Citiraj:
Za Ceed je popust do 3800 EUR i eto ti 19 999 EUR, samo je trik što su to cijene za MY24 aute što imaju na lageru a do sada vjerujem da nemaju vjerovatno ništa. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76337 |
Čika Zeljeni
Datum registracije: Sep 2013
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76338 |
Varilnik
Datum registracije: Jan 2008
|
Poz, tražim neke solidne zimske gume za Joggera 205/60/16 pa mi se čini ovo skroz ok ponuda. https://www.ekupi.hr/hr/Auto-i-moto-.../p/EK000403686 Ima li šta bolje za tu cijenu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#76339 | ||
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
![]() |
#76341 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#76342 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: quazar912. 19.10.2024. u 09:39. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76344 |
Vocna iglica u mudante
Datum registracije: Oct 2005
|
evo situacije od nedavno.. auto mi je krenio tresti pri kočenju, i bio je neki čudan zvuk pri samom stajanju, kao neko napinjanje, auto "poskoči".. bili su neki ok diskovi i pločice gore jer sam imao u planu staviti ferodo ds uno, čekao sam da prođem registraciju u 2. mj iduće godine pa da onda diskove promjienim.. i čudno mi je da su tako brzo otišli, vozim se većinom otvorenom cestom, puno kočim motorom.. ali ajd, diskovi su ošli odem kod svog mehe da vidi šta je, svakako vuče na diskove i on to potvrdi i reko nema druge nego da stavim druge diskove koje već imam spremne.. malo prerano ali jbg.. odem do ZG na bušenje rupa 5x98, sve priredim odvezem auto kod njega i kažem mu da mi pregleda ovjes naprijed, čudno mi se jbg auto ponaša, dok je na dizalici da vidi šta je.. i još mu kažem da mi za svaki slučaj pregleda nosač motora na mjenjaču, kako sam mijenjao kvačilo nedavno mijenjan je i nosač motora na mjenjaču pa da vidi jel sve sjelo kako spada, auto mi se nekako nestabilno ponaša kaže sve je ok, diskove je promijenio, da dođem po auto.. krenem raditi bedding in na diskovima, kad ono lagano trese, ne puno, ali trese ponekad na kočenju.. u par dana opet sve isto, isti problemi.. odem kod njega, kaže moguće diskovi loši, ne zna šta bi moglo biti, treba tokariti diskove.. odem za svaki slučaj kod vulkanizera da mi vidi gume, felge, jel tu sve ok.. čim ga je podigao, desni točak se mrda po 1cm ima lufta, kaže spona/krajnica i zato logično trese.. odem kod drugog mehaničara kažem da vidi spone i da pregleda jel ima još šta.. na kraju ne valjaju ramena, desna spona i krajnica, letva volana ima sitno lufta (kaže da ne diram trenutno).. još mi kaže da mu se čini da neki nosač motora ne valja, ali to može vidjeti tek idući tjedan.. garant nosač na mjenjaču ne valja.. uletio sam mu u četvrtak ujutro sa sponama, auto mi je trebao u petak pa da makar ono bitno riješi taj put.. ispadne da diskove nisam ni trebao mijenjat, gdje je ovaj moj meho gledao ne znam, nije gledao nigdje ustvari.. ajd da nije vidio jednu stvar, ali kompletno ništa nije pregledao i pustio me na cestu poanta je da je Alfa najmanje kriva 1. vlasnikove greške 2. greške/previdi mehaničara 3. loša kvaliteta dijelova kad mi je probila brtva glave motora prije par godina, saznao sam igrom slučaja da je meho vidio prilikom velikog servisa da nešto nije u redu s čepom na posudi, ali nije ga zamijenio jer nije mislio da ću se ja puno voziti nešt je nasrao.. a ja sutradan do ZG autocestom, sretan jer je riješen veliki servis ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#76345 |
#erase startup-config
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76346 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
Biraj kojeg hoćeš Yarisa, Corollu ili Camrya. Na istoku Camry-a sa 600-700k km koliko hoćeš. Daju i 10 god. garancije zato jer su nepouzdani. Najbolje je kad se ljudi koji su vidjeli i vozili hibrida na youtubeu nađu komentirati kvalitetu nečega. Poslano sa mog PGT-N19 koristeći Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76347 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Ne brini se, on ti je najpametniji na forumu, sve zna lik. A ako ga budes zivcirao u voznji, izvuci ce te van iz auta i tajlandskoJapanskim kungfuĐioĐicaKarate potezom spustiti na zemlju da ti bu mam zvonilo u glavi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#76348 | |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]() Hrpa ekipe zna imat majonezu na čepu jer stalno voze hladan auto zbog ultrakratkih relacija.
![]() |
![]() |
#76349 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Vozio sam ovaj tjedan Toyotu Camry 2023 hybrid, kakav auto. Prevalio sa njom cca 1200km, i danas ga vratio,sjeo opet u svoju službenu škodu pa ju prokleo ![]() U Camryu 450km u komadu ni osjetio, toliko udobno i izolirano đubre, potrošnja autoput i drzavna cesta od 6-6.5l u prosjeku. Gledam im cijene malo i čak su ok kao rabljeni. |
![]() |
![]() |
![]() |
#76350 |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
Ne valja to nista!
![]() |
|
|