|
|||||||||||
|
|
#76261 |
|
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
he he al nisi ![]() u gorici sam vec 5 godina. kad smo tek dosli bilo je mjesta uvijek i svuda. sad je vec kriticno a uskoro ce biti jos gore. tako da se tolerira dok se ljudi tako parkiraju. ponekad se nade neki nadobudni junak kvarta koji pozove komunalnog i podijele kazne svima. i onda opet ne pisu kazne 2-3 mjeseca. |
|
|
|
|
|
#76262 | |
|
Registered User
Datum registracije: Feb 2022
|
Citiraj:
Ali moram reći da MUP aplikacija radi jako dobro i izlaze na prijave preko nje. 2 puta sam slao slike debila na invalidima i došli su u roku 5 min. Očito je shema da sve što dođe preko te app ide u njihov sustav i moraju reagirat, iako imaju i opciju da odbace prijavu ako je neosnovana. Ono što je smješno je da policija samovoljno neće reagirat, nego im baš mora doći prijava od nekog. Ovo što spominješ pred konzumom i drugim trgovinama je također nevjerovatno, svi uredno staju na invalidska i boli ih kita za cijeli svijet. Jedino ne znam kako policija gleda na taj parking, da li se vodi kao privatan ili javan i mogu li reagirati. Ali nije problem, isprobat ćemo. Osobno bi uveo shemu da svatko bude nagrađen sa par eura kad prijavi preko mup aplikacije, tj. da par posto od kazne ide njemu. U roku 2 dana bi se napravio red po gradovima, jer je trenutno anarhija.
|
|
|
|
#76263 |
|
Premium
|
to bi funkcioniralo kad bi bilo dovoljno policajaca. ali njih fali u svakim gradovima. i zamisli onda reakciju mase kad cuju da pisu ljudima kazne po parkingu a recimo ne hvataju divljake koji voze 100 po naseljenom? a ovo za privatan parking ili javni, evo neki dan su se sudarili na parkingu stop shopa i dosla je policija. tak da moguce da bi onda i pisali kazne za parkiranje? samo da jos dodam za parking. ja sam svjestan da sam napravio prekrsaj parkirajuci tako. ne osporavam to. kao sto sam napisao u prvom postu morao sam malo javno rantat jer mi je bilo tragikomicno ![]() |
|
|
|
|
|
#76264 | |
|
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Većina takvih mamlaza se ispriča dok mrzovoljno hodaju oko auta i gledaju kako će van. Par puta ostavio auto na ulazu jer nisam lud da čekam s malim djetetom u autu dok oni kupuju žarulje. A najgore od svega je što je javni parking uvijek slobodan i besplatan prva 3 sata. U najgorem slučaju bi hodali 50m. U pravilu su jedino balavci nadobudni i svadljivi nakon 3 pive iz birtije preko puta. P.S. baš ću instalirati taj MUP app jer je nedavno u gradu iz jedne ulice postavljen obavezan smjer desno, pa je policija zaustavljala i kažnjavala one koji idu ravno i lijevo. U tjedan dana sam dva puta vidio policijsko vozilo kako komotno skreće lijevo. Sad je tu dodan znak obaveznog smjera jer je nerijetko pola ulice bilo začepljeno zbog teškog uključivanja na lijevu stranu. Ili još gore, ravno. ![]() https://maps.app.goo.gl/6D1rzdEFdXGm4BuMA ![]() Samsung, slikanje u hodu po mraku. Shut up ![]() ![]()
The best place to hide a dead body is page 2 of Google search results. Zadnje izmijenjeno od: sinisa1989. 18.10.2024. u 12:44. |
|
|
|
|
|
|
#76265 | ||
|
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
Automobili
Citiraj:
![]() Čisto da ne bi bilo zabune da si ti u pravu a ne netko drugi :cheers: Citiraj:
To se zove povrijeđen ego ![]() |
||
|
|
|
|
|
#76266 |
|
Premium
|
hahahaha medo tebe bi htio za susjeda. barem bi znao ko te zagradio kad nema mjesta na parkingu ![]() ljeti po noci kad nagaze motore od lidla pa kroz cijelu goricu to nije moguce slusat. uzeo bi palicu skupa s tobom i cekao ih ![]() |
|
|
|
|
|
#76267 | |
|
Banned
Datum registracije: Mar 2013
|
Citiraj:
![]() p.s. bar vg obiđeš bajkom/romobilom za 10 min. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#76268 |
|
Registered User
Datum registracije: Feb 2022
|
|
|
|
#76269 | |
|
#erase startup-config
|
Automobili
Citiraj:
Još malo pa bumo susjedi. Selim se u taj dio pa me pozovi da zajedno dočekamo vraga na motoru ![]() Budemo s njim u kafić pa da sam padne s motora kada se napunimo promilima ![]() |
|
|
|
|
|
|
#76270 | |
|
Premium
|
Citiraj:
jel mozda tu prema skoli di je nekad bio onaj bosco? jer to se sad ureduje. haha kaktus i 2 alfe. znaci 2 poštena auta ![]() sad cu opet ja bit kriv sto nema mjesta na parkingu ![]() |
|
|
|
|
|
|
#76271 | |
|
Banned
|
Citiraj:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#76272 |
|
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Da mi se batak otvori 2m od zgrade sutradan bi imao 150 kila samo od pomisli sta bi radio tim krilcima hahaha. Radio sam godinama 10m od kebaba, ne mogu si zamisliti tu mirisnu torturu da zivim pored. Da se razumijemo, batak mi mirise miljama bolje od kebabdzinice ![]()
|
|
|
|
#76273 |
|
Banned
|
Ja sam bio par puta kak se frend zapravo zaposlio tamo, klopa je fakat top al na kraju dana to je samo fina pečenjara, nije mi nešto što bi mogao jesti svaki dan... kao i kebab maznem ga mozda 1-2x godišnje. |
|
|
|
|
|
#76275 | |
|
49%winner
|
Citiraj:
Nisam jos jeo u Batku (imamo ga u gradu, cijeli parking mirise, samo eto nikako otici), i brat bratu pojeo sam 15ak kebaba u zivotu.
|
|
|
|
|
#76276 | ||||
|
Premium
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
![]() |
||||
|
|
|
|
|
#76278 |
|
Fresh Juice
|
Kapitalac, nije ni probavio grah do kraja al ga je fino nožen odrezao, ko da je pašteta u crijevu |
|
|
|
|
|
#76280 |
|
49%winner
|
Sa sve neobjasnjive stvari oko sebe poceo sam kriviti - svrake! Svjezi cikovi po terasi, na zadnjem katu kuce, prvi susjed 100m dalje... Kamencici/sljunak na brisacima i ispod sajbe, a parkiran u dvoristu (nisam nikog zatvorio, majkemi), prvi susjed 30m dalje kao i javna povrsina/cesta. Mozda je tvoja svraka taj dan imala wing day ![]()
|
|
|
|
#76281 |
|
#erase startup-config
|
Susjed bi išao bacit smeće i tjerao je vrane koje su kopale po smeću. Auto mu je uvijek zasran njihovim drekom gdje god parkira. Jedan drugi susjed uredno dobiva poklone od vrana na terasi od pilećih kostiju, sitnih komada plastike pa do lišća i štapića od sladoleda ![]() |
|
|
|
|
|
#76282 |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Automobili
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nije moglo bit na stablu i nema ništa točno iznad. Najviše je oštećeno najbliže kući. Možda se kotrljalo preko krova i preskočilo oluk, sutra ću pogledat ima li kakvih tragova na krovu. Svašta Evo i ova perspektiva, može i u temu o klimama ![]() Isprike na neredu, kuca je jos u radovima ![]() Susjedstvo je skroz pitomo, iskljucio bi ih kao krivce Sent from my iPhone using Tapatalk Zadnje izmijenjeno od: murina. 18.10.2024. u 19:28. |
|
|
|
|
|
#76283 |
|
Premium
|
To ti je pozdrav od susjeda kome si okrenuo tu svoju klimu da mu puše u glavu. |
|
|
|
|
|
#76284 |
|
Fresh Juice
|
Ima tko možda više info o ovoj alciji Kie? Ceed wagon od 19.999 eura. Kad kliknem akcijski cjenik početna je skoro 4 som aveća od te cijene sa slike https://www.kia.hr/ceed_sw Ista stvar je i za Sportage. Navode akcijsku od 27.999, a u cjeniku najjeftiniji preko 32k. https://www.kia.hr/novi_sportage Ne bi rekao da je do PDVa, moraju s njim idkazivat cijene na reklami. |
|
|
|
|
|
#76285 |
|
#erase startup-config
|
Mda. Auto koji je na akciji ima tri cilindra i osnovnu opremu a u letak stave fotku od GT modela :-/ |
|
|
|
|
|
#76286 | |
|
Premium
Datum registracije: Jul 2013
|
Citiraj:
Za Ceed je popust do 3800 EUR i eto ti 19 999 EUR, samo je trik što su to cijene za MY24 aute što imaju na lageru a do sada vjerujem da nemaju vjerovatno ništa. |
|
|
|
|
|
|
#76289 |
|
Čika Zeljeni
Datum registracije: Sep 2013
|
|
|
|
|
|
|
#76290 |
|
Varilnik
Datum registracije: Jan 2008
|
Poz, tražim neke solidne zimske gume za Joggera 205/60/16 pa mi se čini ovo skroz ok ponuda. https://www.ekupi.hr/hr/Auto-i-moto-.../p/EK000403686 Ima li šta bolje za tu cijenu? |
|
|
|
![]() |
|
|