Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 17.10.2024., 19:17   #76291
Zeryx
Premium
Moj komp

Zeryx's Avatar

Datum registracije: Jun 2007
Citiraj:
Autor medo Pregled postova
Kako dežurni dušebrižnik zna da su oba auta tvoja? Još ako je istraumatiziran jer su ga već (nekoliko puta) tako zagradili? On vidi ono što sam napisao.

I u mojem kvartu fali parkinga. Susjedi imaju po tri auta u obitelji pa se ne zagrađuju.

NHF ali i ja sam kasnio na posao zbog ekipa koja će “ujutro preparkirati” pa sam malo osjetljiviji.
pa ako dezurni dusebriznik malo promisli glavom vidi da sam drugo vozilo totalno blokirao. i ne bi mu mozda palo na pamet da su oba auta istog vlasnika? 5 m od mjesta di sam ja parkirao je kut i tu cesto susjed koji isto ima 2 auta jednim autom blokira drugi kad je guzva. i to je "normalno" tamo.
da se razumijemo i ja sam protiv bilo kakvog blokiranja slobodnog parkinga ili kad se netko naveze preko crte i zauzme 2 parkinga. al sta prijavljujes policiji ono u sta nisi upucen i ne tice te se osobno? nisam tog koji me prijavio blokirao.

a druga opcija bi mi bila parkirat na travu. gdje bi opet dezurni dusebrizinici zvali komunalnog da dode napise kaznu.

Citiraj:
Autor xlr Pregled postova
Postao si zrtva parking heroja, cestitam. To su ti oni samoprozvani nositelji drustvenog reda i mira sto cijelo vrijeme vise na prozoru ko nadzorne kamere ili setaju oko zgrade i po parkingu te samo kenjaju i stenju™ jer u zivotu nisu bili dovoljno puta zagrljeni.

Znas sto veceras moras napraviti, to ti je valjda jasno...? Isprovocirati doticnog da opet izadje iz topline svog doma i digne ti brisac pa ga zamoliti da to vise ne radi
a vec sam bio gore na 5 katu i nisam vidio koji je to auto stajao 30ak sekundi do mene... ne bi mu nista ni napravio ali bi pripazio gdje on parkira i svaki njegov nestasni parking slikao i prijavio u mup hr aplikaciji

jednom sam trazio parking skupa s nekim nepoznatim susjedom i on dode prvi do mjesta i pita on mene kad idem sutra ujutro te ako idem prije 9 da se slobodno stanem ispred njega jer on ide tek poslije 9 na posao i necu mu smetat.

radim od doma pa nisam mogao to napravit nego sam isao trazit dalje. al sta da sam stao? jel bi me i onda netko prijavio da blokiram drugi auto iako ovaj susjed to zna i dopustio mi?
Zeryx je offline   Reply With Quote
Staro 17.10.2024., 19:42   #76292
medo
#erase startup-config
Moj komp

medo's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Zato nam i je tako kako je… jer ljudi gledaju samo svoja posla…. dok to ne postanu i njihova posla. A onda ti drugi okrenu leđa jer si ti njima okretao leđa kad to nisu bila tvoja posla.

Sljedeće što će se dogoditi je da će neki krkan i sl. vidjeti što radite pa će i on tako. Ali on neće zagraditi svoj drugi auto. Been there.

U svojem dvorištu se možemo parkati kako hoćemo. Na javnom parkingu ne kao i na privatnom parkingu kojeg koristi više ljudi se ne možemo parkirati kako hoćemo. Ybga.

Niti su dušebrižnici nama dragi niti smo mi njima dragi. Onaj tko “cinka” policiji da netko krši zakon je as always crna ovca
Staro 18.10.2024., 06:41   #76293
WraGG
Premium

WraGG's Avatar

Datum registracije: May 2006
Citiraj:
Autor Zeryx Pregled postova
medo ajde polako udahni izdahni i procitaj opet.

koga sam ja to zagradio?

edit vidim da su me druge kolege pretekle.

ali cini mi se da si povrsno procitao jer u par navrata se spominje kako su oba auta moja. citroen i alfa su moji. i takoder si preskocio dio u kojem policija oprasta kaznu jer su oba auta moja.

Samo pazi da ti Medo ne prodje kroz kvart kad se bude vracao sa treninga tajlandskog boksa i uhvati te da si zagradio sam sebe, pa ces parkirati auto u javne garaze i voziti se kuci javnim prevozom.
Tako je meni jednom priprijetio jer palim motor rano ujutro i budim posten svijet. Rezultat je da sam kupio skuter, a motor se vise ne usudim voziti
WraGG je offline   Reply With Quote
Staro 18.10.2024., 07:32   #76294
medo
#erase startup-config
Moj komp

medo's Avatar

Automobili

Citiraj:
Autor WraGG Pregled postova
Tako je meni jednom priprijetio jer palim motor rano ujutro i budim posten svijet. Rezultat je da sam kupio skuter, a motor se vise ne usudim voziti
Nisam ti “priprijetio” a izjava ti je tada bila malo kretenska, NHF.

BTW: riješili smo te motoriste mirnim putem. Posjetila ih je policija par puta na mjestu na kojem se okupljaju. Skoro niti jedan nije bio regan Genijalcima je trebalo dulje vrijeme da shvate zašto ih plavci posjećuju.

Neki su i pali zbog “nedozvoljenih modifikacija” (preglasan auspuh).
Staro 18.10.2024., 07:36   #76295
sinisa1989
Bazinga
Moj komp

sinisa1989's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Čekaj, koliko je na kraju bila kazna što si zagradio sam sebe? Pitam jer me zanima da li da ja idući put zagradim nekog kad uđe na moj parking u moje dvorište. Znak na ulazu u dvorište i u samom dvorištu nisu pomogli.
Staro 18.10.2024., 08:03   #76296
medo
#erase startup-config
Moj komp

medo's Avatar

I kako to da je došla policija? Nama kažu:
-“Zovite pauka i komunalce”.
“Ali oni više ne rade iza 21-22h”
-“Žao nam je…”
Staro 18.10.2024., 08:11   #76297
sinisa1989
Bazinga
Moj komp

sinisa1989's Avatar

Da barem ima pauk u Kž
Svaki dan stane najmanje jedan koji ide samo u trgovinu po dijelove, preko na kavu ili u računovodstvo. Najbolja mi je bila susjeda koja ima ulaz kroz haustor druge kuće. Njena izjava: "nisam se htjela svađati sa susjedima". Pa je odlučila reći dostavnoj službi da slobodno mogu ući u moje dvorište, blokirati svima ulaz i izlaz dok ne prebace namještaj iz kombija preko ograde. Čak i ako zatvorim ogradu, domaći znaju kako prebaciti na ručno otvaranje ograde, pa ju otvore i ostave u manual modu.
Staro 18.10.2024., 08:12   #76298
lowrider
Premium
Moj komp

lowrider's Avatar

Datum registracije: May 2008
Nigdje u zakonu ne piše da te se ne smije kazniti ako parkiraš da onemogućiš drugom SVOM vozilu izlaz sa parkirališta, na javnom mjestu.
Ili još genijalnija ideja pametnjakovića da je njemu dozvoljeno parkirati na cesti/nogostupu ispred SVOG kolnog ulaza tj u svoje dvorište.
Staro 18.10.2024., 09:41   #76299
Zeryx
Premium
Moj komp

Zeryx's Avatar

Citiraj:
Samo pazi da ti Medo ne prodje kroz kvart kad se bude vracao sa treninga tajlandskog boksa i uhvati te da si zagradio sam sebe, pa ces parkirati auto u javne garaze i voziti se kuci javnim prevozom.
hahaha mislim da cu prodat sve aute, za svaki slucaj. i kupit romobil
ili jos bolje preselit se
Citiraj:
Autor sinisa1989 Pregled postova
Čekaj, koliko je na kraju bila kazna što si zagradio sam sebe? Pitam jer me zanima da li da ja idući put zagradim nekog kad uđe na moj parking u moje dvorište. Znak na ulazu u dvorište i u samom dvorištu nisu pomogli.
30€ ako platim odmah 15€. skoro sam i platio al nisam htio iz principa prema tom "susjedu" koji me prijavio a i PP je 5 min pjeske od mene pa sam se prosetao

Citiraj:
I kako to da je došla policija? Nama kažu:
-“Zovite pauka i komunalce”.
“Ali oni više ne rade iza 21-22h”
-“Žao nam je…”
ja pretpostavljam da me netko prijavio preko mup aplikacije. jer sumnjam da je u ponoc netko isao zvat 192 da prijavi nepropisno parkiranje. i s obzirom da nisam bio na parkingu nego na cesti valjda se to gleda kao da je prometni prekrsaj pa su morali izac?
Citiraj:
Autor lowrider Pregled postova
Nigdje u zakonu ne piše da te se ne smije kazniti ako parkiraš da onemogućiš drugom SVOM vozilu izlaz sa parkirališta, na javnom mjestu.
Ili još genijalnija ideja pametnjakovića da je njemu dozvoljeno parkirati na cesti/nogostupu ispred SVOG kolnog ulaza tj u svoje dvorište.
naravno da nitko ne zna uopce da je to vozilo moje drugo vozilo. ali cemu ide nesto prijavljivati ako tebi osobno ne smetam i ne znas o cemu se radi?
evo primjer parkinga tog istog. na crveno se parkiraju svaku noc i ujutro odu. isto tako i sinoc, budem fotkao veceras kad stanu tako. jedina razlika je sto kad se crveno oznaceno parkira ima jako malo mjesta za proc. i ja umjesto da se tako parkiram povukao sam se jos napred ispred svoje alfe da ima dovoljno mjesta za proc i nitko me ne moze ogrebat slucajno. cak sam i pragom iznad rubnjaka presao da sto vise unutra budem.

a ovo zuto oznaceno cesto parkira jedan susjeda koji ima 2 auta. i isto sam sebe blokira. i nisam vidio da mu je itko zvao policiju. takoder je to mjesto ono sto sam gore opisao da mi je jedan susjed ponudio da ga zagradim ako idem prije 9 van s parkinga.

Whats-App-Image-2024-10-18-at-09-33-47

sad cu se ja s trecom alfom navest ispred ove alfe i kaktusa i blokirat oba i cekat ko ce prijavit
Staro 18.10.2024., 10:00   #76300
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Citiraj:
ali cemu ide nesto prijavljivati ako tebi osobno ne smetam i ne znas o cemu se radi?
Zato i jesmo tu di jesmo jer nitko niš ne prijavljuje i gleda samo svoju guzicu, gledam konzum kod sebe, 10ak mjesta za invalide, prvi red do mora ovaj ulaza i 99% njih nisu invalidi.
I nikom ništa.
Na kraju smo mi ostali budale koji se držimo propisa odnosno ne parkiramo na mjesta za invalide.

Jedino kako bi mogao, bar djelomično, tolerirat tvoje parkiranje je da si stavio u oba auta cedulje da su to tvoji auti. Al eto tebi se nije dalo hodat gore dole a svjesno radiš prekršaj.

A s druge strane, to nije mjesto za parking i tu se nema kaj parkirat.

Na sljedeće pitanje: "di da parkiram?" Na slobodno parking mjesto, ako ga nema onda buš malo više hodao.

/// Asus Maximus VII Hero /// Intel i7 4790K with Cryorig H5 /// 4*8GB Kingston DDR3 1600 /// Gigabyte 1070 Ti Gaming 8GB ///
/// HDD_0 Samsung 970 Evo Plus 500 GB SSD /// HDD_1 Samsung 860 Evo 500 GB /// HDD_2 WD 1TB Black /// HDD _3 WD 2TB Red /// HDD _4 WD 3TB Red /// HDD _5 WD 4TB Red /// DVD-RW Pioneer DVR-212 ///
/// Creative Gigaworks T20 /// Fnatic Gear Red /// Logitech G502 /// Razer Goliathus /// HyperX Cloud /// Corsair 650D Obsidian /// DELL U2719D + DELL U2719D /// CorsairHX650W ///
/// Synology 918+ = 2 x 4 TB WD Red & 2 x 6 TB Seagate IronWolf ///

/// Lenovo T480s /// i5 8250u, 16 GB, NVME 500 GB /// Lenovo ProDock ///

žmnpp
buljo je offline   Reply With Quote
Staro 18.10.2024., 10:05   #76301
WraGG
Premium

WraGG's Avatar

Citiraj:
Nisam ti “priprijetio” a izjava ti je tada bila malo kretenska, NHF.

BTW: riješili smo te motoriste mirnim putem. Posjetila ih je policija par puta na mjestu na kojem se okupljaju. Skoro niti jedan nije bio regan Genijalcima je trebalo dulje vrijeme da shvate zašto ih plavci posjećuju.

Neki su i pali zbog “nedozvoljenih modifikacija” (preglasan auspuh).
Kako to da nisi otisao tamo sa onom palicom ili cime vec sto si meni onda spominjao i to rjesio? A ako to ne bi upalilo, uvijek im mozes reci da se upravo vracas sa treninga tajlandskog boksa i vjerujem da nitko od njih ne bi imao hrabrosti vise raditi to sto te je smetalo
NHF
Staro 18.10.2024., 10:10   #76302
d0X
Kostolomac
Moj komp

d0X's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
Citiraj:
Autor sinisa1989 Pregled postova
Da barem ima pauk u Kž
Svaki dan stane najmanje jedan koji ide samo u trgovinu po dijelove, preko na kavu ili u računovodstvo. Najbolja mi je bila susjeda koja ima ulaz kroz haustor druge kuće. Njena izjava: "nisam se htjela svađati sa susjedima". Pa je odlučila reći dostavnoj službi da slobodno mogu ući u moje dvorište, blokirati svima ulaz i izlaz dok ne prebace namještaj iz kombija preko ograde. Čak i ako zatvorim ogradu, domaći znaju kako prebaciti na ručno otvaranje ograde, pa ju otvore i ostave u manual modu.
Bavi li se policija takvim stvarima ako ih uslikaš/snimiš? Ili čovjek mora sam vikati, šamarati, bušiti gume?
Staro 18.10.2024., 10:25   #76303
Ivo_Strojnica
PRO
Moj komp

Ivo_Strojnica's Avatar

Datum registracije: Apr 2010
Citiraj:
Kako to da nisi otisao tamo sa onom palicom ili cime vec sto si meni onda spominjao i to rjesio? A ako to ne bi upalilo, uvijek im mozes reci da se upravo vracas sa treninga tajlandskog boksa i vjerujem da nitko od njih ne bi imao hrabrosti vise raditi to sto te je smetalo
NHF
Nećeš to pustiti?
Staro 18.10.2024., 10:31   #76304
Zeryx
Premium
Moj komp

Zeryx's Avatar

Citiraj:
Autor buljo Pregled postova
Zato i jesmo tu di jesmo jer nitko niš ne prijavljuje i gleda samo svoju guzicu, gledam konzum kod sebe, 10ak mjesta za invalide, prvi red do mora ovaj ulaza i 99% njih nisu invalidi.
I nikom ništa.
Na kraju smo mi ostali budale koji se držimo propisa odnosno ne parkiramo na mjesta za invalide.

Jedino kako bi mogao, bar djelomično, tolerirat tvoje parkiranje je da si stavio u oba auta cedulje da su to tvoji auti. Al eto tebi se nije dalo hodat gore dole a svjesno radiš prekršaj.

A s druge strane, to nije mjesto za parking i tu se nema kaj parkirat.

Na sljedeće pitanje: "di da parkiram?" Na slobodno parking mjesto, ako ga nema onda buš malo više hodao.
znaci taj isti koji me prijavio je licemjeran. da sam se parkirao pola metra iza i smetao svima koji se provlace kao sto to svaku noc rade sve bi bilo ok.

al ja se povucem naprijed da ne smetam drugima i mene prijavi. zasto nije prijavio sve ostale aute koji su pakirani tamo gdje nije parking?
zasto policija nije polijepila svima onda kazne koji se parkiraju po voznim trakama? nego samo meni.

i slazem se s tobom oko mjesta za invalide. 20 metara od tog mog mjesta su bila prazna 2 invalidska mjesta i jos jedno na drugoj strani. takoder mi nije palo na pamet parkirat tamo. kao niti na travu kraj zgrade gdje uredno parkiraju 2-3 auta svaku vecer. sta njih nije prijavio? dezurni dusebriznik ne brine za zelenu povrsinu?

al isto sam vidio kod sebe u sparu na mjestu za "obitelj" dode i naveze se u smartu
Staro 18.10.2024., 10:35   #76305
quazar912
Premium

quazar912's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Citiraj:
Autor d0X Pregled postova
Bavi li se policija takvim stvarima ako ih uslikaš/snimiš? Ili čovjek mora sam vikati, šamarati, bušiti gume?
policija ne reagira na street rejsere po gradu a di će na ovo

Thule nosač
quazar912 je offline   Reply With Quote
Staro 18.10.2024., 10:39   #76306
Zeryx
Premium
Moj komp

Zeryx's Avatar

Citiraj:
ja bi rekao da reagira evo ja sam ti dobar primjer.
haha

al vecinom problem kod takvih bude sto dok policija dode oni vise nisu tamo.
Staro 18.10.2024., 10:40   #76307
WraGG
Premium

WraGG's Avatar

Citiraj:
Autor Ivo_Strojnica Pregled postova
Nećeš to pustiti?
Evo trudim se, ali je jace od mene
Ali napisao sam NHF na kraju, pa je u redu...
Staro 18.10.2024., 10:54   #76308
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Citiraj:
znaci taj isti koji me prijavio je licemjeran. da sam se parkirao pola metra iza i smetao svima koji se provlace kao sto to svaku noc rade sve bi bilo ok.

al ja se povucem naprijed da ne smetam drugima i mene prijavi. zasto nije prijavio sve ostale aute koji su pakirani tamo gdje nije parking?
zasto policija nije polijepila svima onda kazne koji se parkiraju po voznim trakama? nego samo meni.
Da sam ja policija ili komunalni sa gornje slike koju si poslao bi na dnevnoj bazi kazne dobivali auti označeni žutom, ona corsa i auto ispod njega.

Tak da krivoj osobi pričaš kako si trebao stat kod alfe, jer je odgovor nikako.

/// Asus Maximus VII Hero /// Intel i7 4790K with Cryorig H5 /// 4*8GB Kingston DDR3 1600 /// Gigabyte 1070 Ti Gaming 8GB ///
/// HDD_0 Samsung 970 Evo Plus 500 GB SSD /// HDD_1 Samsung 860 Evo 500 GB /// HDD_2 WD 1TB Black /// HDD _3 WD 2TB Red /// HDD _4 WD 3TB Red /// HDD _5 WD 4TB Red /// DVD-RW Pioneer DVR-212 ///
/// Creative Gigaworks T20 /// Fnatic Gear Red /// Logitech G502 /// Razer Goliathus /// HyperX Cloud /// Corsair 650D Obsidian /// DELL U2719D + DELL U2719D /// CorsairHX650W ///
/// Synology 918+ = 2 x 4 TB WD Red & 2 x 6 TB Seagate IronWolf ///

/// Lenovo T480s /// i5 8250u, 16 GB, NVME 500 GB /// Lenovo ProDock ///

žmnpp
buljo je offline   Reply With Quote
Staro 18.10.2024., 10:58   #76309
Zeryx
Premium
Moj komp

Zeryx's Avatar

he he al nisi

u gorici sam vec 5 godina. kad smo tek dosli bilo je mjesta uvijek i svuda.

sad je vec kriticno a uskoro ce biti jos gore.

tako da se tolerira dok se ljudi tako parkiraju. ponekad se nade neki nadobudni junak kvarta koji pozove komunalnog i podijele kazne svima. i onda opet ne pisu kazne 2-3 mjeseca.
Staro 18.10.2024., 11:01   #76310
nepalac
Registered User

Datum registracije: Feb 2022
Citiraj:
Autor buljo Pregled postova
I nikom ništa.
Potpis.
Ali moram reći da MUP aplikacija radi jako dobro i izlaze na prijave preko nje.
2 puta sam slao slike debila na invalidima i došli su u roku 5 min.
Očito je shema da sve što dođe preko te app ide u njihov sustav i moraju reagirat, iako imaju i opciju da odbace prijavu ako je neosnovana.
Ono što je smješno je da policija samovoljno neće reagirat, nego im baš mora doći prijava od nekog.

Ovo što spominješ pred konzumom i drugim trgovinama je također nevjerovatno, svi uredno staju na invalidska i boli ih kita za cijeli svijet.
Jedino ne znam kako policija gleda na taj parking, da li se vodi kao privatan ili javan i mogu li reagirati.
Ali nije problem, isprobat ćemo.

Osobno bi uveo shemu da svatko bude nagrađen sa par eura kad prijavi preko mup aplikacije, tj. da par posto od kazne ide njemu.
U roku 2 dana bi se napravio red po gradovima, jer je trenutno anarhija.
Staro 18.10.2024., 11:07   #76311
Zeryx
Premium
Moj komp

Zeryx's Avatar

to bi funkcioniralo kad bi bilo dovoljno policajaca. ali njih fali u svakim gradovima.

i zamisli onda reakciju mase kad cuju da pisu ljudima kazne po parkingu a recimo ne hvataju divljake koji voze 100 po naseljenom?

a ovo za privatan parking ili javni, evo neki dan su se sudarili na parkingu stop shopa i dosla je policija. tak da moguce da bi onda i pisali kazne za parkiranje?

samo da jos dodam za parking. ja sam svjestan da sam napravio prekrsaj parkirajuci tako. ne osporavam to. kao sto sam napisao u prvom postu morao sam malo javno rantat jer mi je bilo tragikomicno
Staro 18.10.2024., 11:32   #76312
sinisa1989
Bazinga
Moj komp

sinisa1989's Avatar

Citiraj:
Ne znam, rekao bih da ne. Pitao sam frenda policajca, rekao mi je da ne mogu ništa nakon što parkira u dvorištu. Blokirati ga ne smijem jer u tom slučaju ja imam problema. A o eventualnoj šteti da ne pričam (bušenje guma, ispuštanje zraka,...). Jedino što mogu je zatvoriti ogradu, pa da spriječim ulazak. Ovdje jedino pomaže da stavim lanac i lokot. To ne dolazi u obzir jer su na ulazu u dvorište kontenjeri i jer u dvorištu smiju parkirati ostali suvlasnici.
Većina takvih mamlaza se ispriča dok mrzovoljno hodaju oko auta i gledaju kako će van. Par puta ostavio auto na ulazu jer nisam lud da čekam s malim djetetom u autu dok oni kupuju žarulje. A najgore od svega je što je javni parking uvijek slobodan i besplatan prva 3 sata. U najgorem slučaju bi hodali 50m. U pravilu su jedino balavci nadobudni i svadljivi nakon 3 pive iz birtije preko puta.
P.S. baš ću instalirati taj MUP app jer je nedavno u gradu iz jedne ulice postavljen obavezan smjer desno, pa je policija zaustavljala i kažnjavala one koji idu ravno i lijevo. U tjedan dana sam dva puta vidio policijsko vozilo kako komotno skreće lijevo. Sad je tu dodan znak obaveznog smjera jer je nerijetko pola ulice bilo začepljeno zbog teškog uključivanja na lijevu stranu. Ili još gore, ravno.
https://maps.app.goo.gl/6D1rzdEFdXGm4BuMA

Samsung, slikanje u hodu po mraku. Shut up

Zadnje izmijenjeno od: sinisa1989. 18.10.2024. u 11:44.
sinisa1989 je offline   Reply With Quote
Staro 18.10.2024., 12:25   #76313
medo
#erase startup-config
Moj komp

medo's Avatar

Automobili

Citiraj:

I obavezno napiši još nekoliko ekrana teksta na tu temu u sljedećih nekoliko dana objašnjavajući svoj rant i pravdajući se kako si to morao napraviti zbog mene

Čisto da ne bi bilo zabune da si ti u pravu a ne netko drugi :cheers:

Citiraj:
Evo trudim se, ali je jace od mene
Ali napisao sam NHF na kraju, pa je u redu...

To se zove povrijeđen ego
Staro 18.10.2024., 13:03   #76314
Zeryx
Premium
Moj komp

Zeryx's Avatar

hahahaha medo tebe bi htio za susjeda. barem bi znao ko te zagradio kad nema mjesta na parkingu

ljeti po noci kad nagaze motore od lidla pa kroz cijelu goricu to nije moguce slusat.

uzeo bi palicu skupa s tobom i cekao ih
Staro 18.10.2024., 13:24   #76315
devaa
Banned
Moj komp

Datum registracije: Mar 2013
Citiraj:

Whats-App-Image-2024-10-18-at-09-33-47
Bit će ti veselo, sad još kad ti se batak otvori na 2m od zgrade. Pored dom zdravlja, leđero, 268, poliklinika, parking u šparu je đabe 1-2h... A ti 2 auta
p.s. bar vg obiđeš bajkom/romobilom za 10 min.
devaa je offline   Reply With Quote
Staro 18.10.2024., 13:27   #76316
nepalac
Registered User

Datum registracije: Feb 2022
Citiraj:
Autor devaa Pregled postova
A ti 2 auta
Kaktus + Alfa = jedva jedan pošten auto
Staro 18.10.2024., 13:32   #76317
medo
#erase startup-config
Moj komp

medo's Avatar

Automobili

Citiraj:
hahahaha medo tebe bi htio za susjeda. barem bi znao ko te zagradio kad nema mjesta na parkingu

ljeti po noci kad nagaze motore od lidla pa kroz cijelu goricu to nije moguce slusat.

uzeo bi palicu skupa s tobom i cekao ih

Još malo pa bumo susjedi. Selim se u taj dio pa me pozovi da zajedno dočekamo vraga na motoru

Budemo s njim u kafić pa da sam padne s motora kada se napunimo promilima
Staro 18.10.2024., 13:34   #76318
Zeryx
Premium
Moj komp

Zeryx's Avatar

Citiraj:
Autor devaa Pregled postova
Bit će ti veselo, sad još kad ti se batak otvori na 2m od zgrade. Pored dom zdravlja, leđero, 268, poliklinika, parking u šparu je đabe 1-2h... A ti 2 auta
p.s. bar vg obiđeš bajkom/romobilom za 10 min.
e gdje se otvara batak? vidio sam reklame kako traze radnike.

jel mozda tu prema skoli di je nekad bio onaj bosco? jer to se sad ureduje.
Citiraj:
Autor nepalac Pregled postova
Kaktus + Alfa = jedva jedan pošten auto
haha kaktus i 2 alfe. znaci 2 poštena auta

sad cu opet ja bit kriv sto nema mjesta na parkingu
Staro 18.10.2024., 13:37   #76319
devaa
Banned
Moj komp

Datum registracije: Mar 2013
Citiraj:
e gdje se otvara batak? vidio sam reklame kako traze radnike.

jel mozda tu prema skoli di je nekad bio onaj bosco? jer to se sad ureduje
yes, tu di je bio bosco/ziher nekoć... Trebao se već otvoriti sredinom ovog mjeseca, ali očito kasne. zanima me di će smjestiti parking za goste.
devaa je offline   Reply With Quote
Staro 18.10.2024., 13:41   #76320
xlr
49%winner
Moj komp

xlr's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Da mi se batak otvori 2m od zgrade sutradan bi imao 150 kila samo od pomisli sta bi radio tim krilcima hahaha. Radio sam godinama 10m od kebaba, ne mogu si zamisliti tu mirisnu torturu da zivim pored. Da se razumijemo, batak mi mirise miljama bolje od kebabdzinice

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na