|
![]() |
#76291 | ||
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Citiraj:
da se razumijemo i ja sam protiv bilo kakvog blokiranja slobodnog parkinga ili kad se netko naveze preko crte i zauzme 2 parkinga. al sta prijavljujes policiji ono u sta nisi upucen i ne tice te se osobno? nisam tog koji me prijavio blokirao. a druga opcija bi mi bila parkirat na travu. gdje bi opet dezurni dusebrizinici zvali komunalnog da dode napise kaznu. Citiraj:
![]() jednom sam trazio parking skupa s nekim nepoznatim susjedom i on dode prvi do mjesta i pita on mene kad idem sutra ujutro te ako idem prije 9 da se slobodno stanem ispred njega jer on ide tek poslije 9 na posao i necu mu smetat. radim od doma pa nisam mogao to napravit nego sam isao trazit dalje. al sta da sam stao? jel bi me i onda netko prijavio da blokiram drugi auto iako ovaj susjed to zna i dopustio mi? ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#76292 |
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
Zato nam i je tako kako je… jer ljudi gledaju samo svoja posla…. dok to ne postanu i njihova posla. A onda ti drugi okrenu leđa jer si ti njima okretao leđa kad to nisu bila tvoja posla. Sljedeće što će se dogoditi je da će neki krkan i sl. vidjeti što radite pa će i on tako. Ali on neće zagraditi svoj drugi auto. Been there. U svojem dvorištu se možemo parkati kako hoćemo. Na javnom parkingu ne kao i na privatnom parkingu kojeg koristi više ljudi se ne možemo parkirati kako hoćemo. Ybga. Niti su dušebrižnici nama dragi niti smo mi njima dragi. Onaj tko “cinka” policiji da netko krši zakon je as always crna ovca |
![]() |
![]() |
![]() |
#76293 | |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
Samo pazi da ti Medo ne prodje kroz kvart kad se bude vracao sa treninga tajlandskog boksa i uhvati te da si zagradio sam sebe, pa ces parkirati auto u javne garaze i voziti se kuci javnim prevozom. Tako je meni jednom priprijetio jer palim motor rano ujutro i budim posten svijet. Rezultat je da sam kupio skuter, a motor se vise ne usudim voziti ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76294 | |
#erase startup-config
|
Automobili
Citiraj:
BTW: riješili smo te motoriste mirnim putem. Posjetila ih je policija par puta na mjestu na kojem se okupljaju. Skoro niti jedan nije bio regan ![]() Neki su i pali zbog “nedozvoljenih modifikacija” (preglasan auspuh). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76295 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Čekaj, koliko je na kraju bila kazna što si zagradio sam sebe? Pitam jer me zanima da li da ja idući put zagradim nekog kad uđe na moj parking u moje dvorište. Znak na ulazu u dvorište i u samom dvorištu nisu pomogli. ![]()
![]() |
#76296 |
#erase startup-config
|
I kako to da je došla policija? Nama kažu: -“Zovite pauka i komunalce”. “Ali oni više ne rade iza 21-22h” -“Žao nam je…” |
![]() |
![]() |
![]() |
#76297 |
Bazinga
|
Da barem ima pauk u Kž ![]() Svaki dan stane najmanje jedan koji ide samo u trgovinu po dijelove, preko na kavu ili u računovodstvo. Najbolja mi je bila susjeda koja ima ulaz kroz haustor druge kuće. Njena izjava: "nisam se htjela svađati sa susjedima". Pa je odlučila reći dostavnoj službi da slobodno mogu ući u moje dvorište, blokirati svima ulaz i izlaz dok ne prebace namještaj iz kombija preko ograde. Čak i ako zatvorim ogradu, domaći znaju kako prebaciti na ručno otvaranje ograde, pa ju otvore i ostave u manual modu.
![]() |
#76298 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Nigdje u zakonu ne piše da te se ne smije kazniti ako parkiraš da onemogućiš drugom SVOM vozilu izlaz sa parkirališta, na javnom mjestu. Ili još genijalnija ideja pametnjakovića da je njemu dozvoljeno parkirati na cesti/nogostupu ispred SVOG kolnog ulaza tj u svoje dvorište.
![]() |
#76299 | ||||
Premium
|
Citiraj:
![]() ili jos bolje preselit se Citiraj:
![]() Citiraj:
Citiraj:
evo primjer parkinga tog istog. na crveno se parkiraju svaku noc i ujutro odu. isto tako i sinoc, budem fotkao veceras kad stanu tako. jedina razlika je sto kad se crveno oznaceno parkira ima jako malo mjesta za proc. i ja umjesto da se tako parkiram povukao sam se jos napred ispred svoje alfe da ima dovoljno mjesta za proc i nitko me ne moze ogrebat slucajno. cak sam i pragom iznad rubnjaka presao da sto vise unutra budem. a ovo zuto oznaceno cesto parkira jedan susjeda koji ima 2 auta. i isto sam sebe blokira. i nisam vidio da mu je itko zvao policiju. takoder je to mjesto ono sto sam gore opisao da mi je jedan susjed ponudio da ga zagradim ako idem prije 9 van s parkinga. ![]() sad cu se ja s trecom alfom navest ispred ove alfe i kaktusa i blokirat oba i cekat ko ce prijavit ![]() ![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#76300 | |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
I nikom ništa. Na kraju smo mi ostali budale koji se držimo propisa odnosno ne parkiramo na mjesta za invalide. Jedino kako bi mogao, bar djelomično, tolerirat tvoje parkiranje je da si stavio u oba auta cedulje da su to tvoji auti. Al eto tebi se nije dalo hodat gore dole a svjesno radiš prekršaj. A s druge strane, to nije mjesto za parking i tu se nema kaj parkirat. ![]() Na sljedeće pitanje: "di da parkiram?" Na slobodno parking mjesto, ako ga nema onda buš malo više hodao.
![]() |
![]() |
#76301 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() NHF |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76302 | |
Kostolomac
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76303 | |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#76304 | |
Premium
|
Citiraj:
al ja se povucem naprijed da ne smetam drugima i mene prijavi. zasto nije prijavio sve ostale aute koji su pakirani tamo gdje nije parking? zasto policija nije polijepila svima onda kazne koji se parkiraju po voznim trakama? nego samo meni. i slazem se s tobom oko mjesta za invalide. 20 metara od tog mog mjesta su bila prazna 2 invalidska mjesta i jos jedno na drugoj strani. takoder mi nije palo na pamet parkirat tamo. kao niti na travu kraj zgrade gdje uredno parkiraju 2-3 auta svaku vecer. sta njih nije prijavio? dezurni dusebriznik ne brine za zelenu povrsinu? al isto sam vidio kod sebe u sparu na mjestu za "obitelj" dode i naveze se u smartu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76305 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76306 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76307 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76308 | |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Tak da krivoj osobi pričaš kako si trebao stat kod alfe, jer je odgovor nikako.
![]() |
![]() |
#76309 |
Premium
|
he he al nisi ![]() ![]() u gorici sam vec 5 godina. kad smo tek dosli bilo je mjesta uvijek i svuda. sad je vec kriticno a uskoro ce biti jos gore. tako da se tolerira dok se ljudi tako parkiraju. ponekad se nade neki nadobudni junak kvarta koji pozove komunalnog i podijele kazne svima. i onda opet ne pisu kazne 2-3 mjeseca. |
![]() |
![]() |
![]() |
#76310 | |
Registered User
Datum registracije: Feb 2022
|
Citiraj:
Ali moram reći da MUP aplikacija radi jako dobro i izlaze na prijave preko nje. 2 puta sam slao slike debila na invalidima i došli su u roku 5 min. Očito je shema da sve što dođe preko te app ide u njihov sustav i moraju reagirat, iako imaju i opciju da odbace prijavu ako je neosnovana. Ono što je smješno je da policija samovoljno neće reagirat, nego im baš mora doći prijava od nekog. Ovo što spominješ pred konzumom i drugim trgovinama je također nevjerovatno, svi uredno staju na invalidska i boli ih kita za cijeli svijet. Jedino ne znam kako policija gleda na taj parking, da li se vodi kao privatan ili javan i mogu li reagirati. Ali nije problem, isprobat ćemo. Osobno bi uveo shemu da svatko bude nagrađen sa par eura kad prijavi preko mup aplikacije, tj. da par posto od kazne ide njemu. U roku 2 dana bi se napravio red po gradovima, jer je trenutno anarhija.
![]() |
![]() |
#76311 |
Premium
|
to bi funkcioniralo kad bi bilo dovoljno policajaca. ali njih fali u svakim gradovima. i zamisli onda reakciju mase kad cuju da pisu ljudima kazne po parkingu a recimo ne hvataju divljake koji voze 100 po naseljenom? a ovo za privatan parking ili javni, evo neki dan su se sudarili na parkingu stop shopa i dosla je policija. tak da moguce da bi onda i pisali kazne za parkiranje? samo da jos dodam za parking. ja sam svjestan da sam napravio prekrsaj parkirajuci tako. ne osporavam to. kao sto sam napisao u prvom postu morao sam malo javno rantat jer mi je bilo tragikomicno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#76312 | |
Bazinga
|
Citiraj:
Većina takvih mamlaza se ispriča dok mrzovoljno hodaju oko auta i gledaju kako će van. Par puta ostavio auto na ulazu jer nisam lud da čekam s malim djetetom u autu dok oni kupuju žarulje. A najgore od svega je što je javni parking uvijek slobodan i besplatan prva 3 sata. U najgorem slučaju bi hodali 50m. U pravilu su jedino balavci nadobudni i svadljivi nakon 3 pive iz birtije preko puta. P.S. baš ću instalirati taj MUP app jer je nedavno u gradu iz jedne ulice postavljen obavezan smjer desno, pa je policija zaustavljala i kažnjavala one koji idu ravno i lijevo. U tjedan dana sam dva puta vidio policijsko vozilo kako komotno skreće lijevo. Sad je tu dodan znak obaveznog smjera jer je nerijetko pola ulice bilo začepljeno zbog teškog uključivanja na lijevu stranu. Ili još gore, ravno. ![]() https://maps.app.goo.gl/6D1rzdEFdXGm4BuMA ![]() Samsung, slikanje u hodu po mraku. Shut up ![]() ![]()
The best place to hide a dead body is page 2 of Google search results. Zadnje izmijenjeno od: sinisa1989. 18.10.2024. u 11:44. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76313 | ||
#erase startup-config
|
Automobili
Citiraj:
![]() Čisto da ne bi bilo zabune da si ti u pravu a ne netko drugi :cheers: Citiraj:
To se zove povrijeđen ego ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#76314 |
Premium
|
hahahaha medo tebe bi htio za susjeda. barem bi znao ko te zagradio kad nema mjesta na parkingu ![]() ljeti po noci kad nagaze motore od lidla pa kroz cijelu goricu to nije moguce slusat. uzeo bi palicu skupa s tobom i cekao ih ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#76315 | |
Banned
Datum registracije: Mar 2013
|
Citiraj:
![]() p.s. bar vg obiđeš bajkom/romobilom za 10 min. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76316 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2022
|
![]() |
#76317 | |
#erase startup-config
|
Automobili
Citiraj:
Još malo pa bumo susjedi. Selim se u taj dio pa me pozovi da zajedno dočekamo vraga na motoru ![]() Budemo s njim u kafić pa da sam padne s motora kada se napunimo promilima ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76318 | |
Premium
|
Citiraj:
jel mozda tu prema skoli di je nekad bio onaj bosco? jer to se sad ureduje. haha kaktus i 2 alfe. znaci 2 poštena auta ![]() sad cu opet ja bit kriv sto nema mjesta na parkingu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76319 | |
Banned
Datum registracije: Mar 2013
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76320 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Da mi se batak otvori 2m od zgrade sutradan bi imao 150 kila samo od pomisli sta bi radio tim krilcima hahaha. Radio sam godinama 10m od kebaba, ne mogu si zamisliti tu mirisnu torturu da zivim pored. Da se razumijemo, batak mi mirise miljama bolje od kebabdzinice ![]()
![]() |
![]() |
|
|