|
![]() |
#76231 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76232 |
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76234 |
Premium
Datum registracije: Jun 2020
|
isto tako kaže da 1.6 i-dtec od honde ima remen u ulju, a poprilično sam siguran da ima lanac, bar za EU tržište |
![]() |
![]() |
![]() |
#76235 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Evo prvi servis na x3 odrađen, moram pohvaliti Zokija iz Auto Slavića. Nazvao prošli tjedan, dobio termin danas, auto su odradili brzo, dobio sam kompletnu servisnu povijest vozila, preporuke za održavanje, zamijenili su ulje Castrol Edge Prof 0w30 i filter ulja i besplatno su mi ažurirali iDrive te naravno, meni najbitnije upis u digitalnu servisnu knjigu. Kažu da ugrađuju samo original BMW dijelove. Sve skupa 160€, očekivao sam i više tako da sam zadovoljan s cijenom i uslugom. Vidim i da je na netu hrpa pozitivnih reviewova. Pa ako netko traži servis, eto, ja sam bio jednom i zadovoljan sam, nastavit ću dolaziti i dalje.
![]() |
#76236 |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
![]() ![]() Ali nisi fer, što je pod ceradom, nemoš se tak igrat.... Za ovo pucanje, pričaš za e46? Šta su i coupei pucali ko cabrii? Sjećam se buke i halabuke tamo negdje sredinom 2000.ih sa jednim slavnim solinskim, na 3 dijela se rascvao nakon (pre)kratkog vremena od kupnje. Za auto takvog renomea i takve cijene, to je jebački propust, jer se o tim pucanjima šasije pisalo i pričalo naveliko po njemačkim bmw grupama, ali slabo pamtim tj dugo je prošlo, mislio sam da je cabrio bio samo u igri...
![]() |
#76237 | |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Rijetko dobar majstor danas
![]() |
![]() |
#76238 | |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Svi su pucali, M3 ali i 330i, 328i, 325i. U biti kaj je god bilo malo snažnije, trgalo je most. Kaj nije ![]() Citiraj:
![]() Garaža izgleda kao mjesto gdje bi mogao provest par dana ![]()
![]() |
![]() |
#76240 |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
![]() |
#76242 |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
1.5 TSI ima "suhi" zupčasti ali su i dalje stavili gumeni remen u ulje, onaj koji pogoni pumpu ulja ![]() ![]()
![]() |
#76243 | |
49%winner
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
![]() |
#76244 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76246 |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76247 |
Banned
Datum registracije: Feb 2021
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76248 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Semering radilice. Vodena pumpa se zaglavi ![]() Užasna smrt: https://www.index.hr/vijesti/clanak/...sti_ostalo_d_0 |
![]() |
![]() |
![]() |
#76250 |
49%winner
|
![]() |
![]() |
#76251 |
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76252 | ||
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Pod ceradom je od kolege nešto, iskreno nemam pojma više, radili smo neku rošadu mjesta ali bi trebao biti Nissan Bluebird. Sve što je pokriveno se ne koristi. Jebeš to. ![]() Citiraj:
E36 je imao naznake tih problema, ali su ga na E46 zajebali do kraja. Svatko tko pegla E36 ili E46 na trackdaysima ili ima pojačanja ili ne zna da ima crackove. Citiraj:
Pozovi se na cugu kad si u Stuttgartu ili Heilbronnu. Rođen i odrasel sam u Zagrebu i čul sam oba izgovora, iz moje bliže okoline se koristio pravi izraz: BBBleh. Mislim, PPPleh ko za PPPičke. ![]()
![]() |
![]() |
#76253 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#76254 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76255 | |
49%winner
|
Citiraj:
![]() Ako dobro pamtim znakovi su jedno vrijeme stajali i na Bosiljevu nakon sto su maknuli kameru. Ista stvar mi se dogodila, usporavam jer znam da je tamo, ali kamere vise nema. Te znakove su maknuli ima vec neko vrijeme. Jbga ne vozim tako cesto onuda pa ne znam sto se zbiva po pitanju kamera. Zato imamo znakove, valjda ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#76256 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ja svaki put kada idem u ZG pogledom tražim kameru prije KA koja je jasno označena, ali ju ne vidim. Usporim na 100 km/h kako piše prije nje, ali mnogi samo propiče pored mene punom brzinom.
![]() |
#76257 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76258 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Citiraj:
i ja sam je trazio tjednima i skuzio da je nema. jedino mi izgleda kao da je tamo hakova kamera koja prati tunel. al svejedno prodem onuda 110-115 za svaki slucaj. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76259 | |
49%winner
|
Citiraj:
Je, isto i u suprotnom smjeru. Nemoj me uzeti 100% za rijec, u smjeru prema Ri je prvo tabla 80 pa 100, cini mi se da su obje table nakon znaka za fantomsku kameru. Ugl mindfuck s obzirom da tamo 98% ljudi vozi iznad ogranicenja. Ova tabla nije kod/oko tunela, probat cu naci lokaciju na gmapsu ali nece biti lako
![]() |
![]() |
![]() |
#76260 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
mislim da je ova lokacija navodne kamere https://www.google.com/maps/@45.5021...oASAFQAw%3D%3D |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|