|
![]() |
#1441 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1442 |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
Zato sto moze i na suho usisavati s tom konfiguracijom... Gledao i ja Scheppacha no u Bauhausu mi je lik rekao da ce im krajem godine doci obnovljena serija istog, da se trenutne izvedbe puno vracaju zbog pucanja po cijevcicama i plasticnim spojevima, no za tu cijenu kupis 3 komada za jednog Karchera pa vidi ako ti se da s time za*ebavati.
![]() |
#1443 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Citiraj:
Zasto samo ne iznajmiti stroj jednom godisnje za to sto vam treba? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1444 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1446 | |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Ali imam problem s gljivama (?) u cistoj vodi kada stoji duze od recimo 5 dana. Doslovno se na povrsini stvori film ovih bica, stogod to bilo. U vodi je i ocat pa nisam bas siguran sto se zbiva. Obicna cista spinovaca, jasno. https://i.imgur.com/nFYJ7e0.jpeg
![]() |
![]() |
![]() |
#1447 |
Owner
Datum registracije: Sep 2008
|
da li imate i kakva su iskustava sa ovim ručnim usisavačima za auto, kuhinju, kada se treba brzinski nešto usisati da izvlačim ovaj ručni ili puštam robota. jesu dovoljno jaki tipa kada mrvice "zapnu" u mucicama auto tepiha itd.. https://www.svijet-medija.hr/art/ruc...vc72hga/107473 preporuke? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1448 | |
Flajing super šiiiip
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
Ja ga u S7 stavim svaki put kad mu isprazni spremnik. A stvarno ne znam zašto ti se ovo stvara u čistoj vodi... da je u prljavoj još ajde de, ali ovako mi stvarno nema smisla :/ Možda pošteno oprati i dezinficirati posudu pa onda nastaviti redovito stavljati octa svaki put kad nanovo doliješ vodu? Ako se i nakon toga nastavi tako razvijati onda stvarno ne znam.
![]() |
![]() |
#1449 |
49%winner
|
Prao sam je carlijem (par puta mjesecno), natapala se preko noci u carliju i onda ispirao. Jedino sto nisam probao je pranje vecom kolicinom alkohola. Prljava voda nema tih gljiva, nista. Preludo. Prvi put kad mi se to dogodilo bilo je bas puno toga. Tada mi je u kuhinji gdje stoji robot u pravilu bilo 27-28C. Pa sam pomislio da je zbog toplog ambijenta. Onda sam ugradio klimu i sad ne ide preko 25. Ali nije to...
![]() |
![]() |
#1450 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2008
|
Pozdrav, vidim da je aktualna tema pa bih molio pomoć. Tražim mokro suhi usisavač koji bi se primarno koristio za usisavanje kuće (imamo dosta pločica pa mokro usisavanje nam odgovara) i jednom godišnje za čišćenje garniture i autosjedala, bitno da ima snage za izvuči vodu iz tkanine, ekstraktor mi ne paše pa ga nisam ni tražio. Gledao sam neš tip Karcher 4002 ili WD4, iz Karchera su mi preporučili Karcher SE seriju (4,5,6)... Možda neka preporuka za best buy? Ili neka druga marka? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1451 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1452 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Došlo vrijeme d ai ja razmislim o kupovini robotskog usisavača. Vidim na temi, često se hvali Roborock, i drugdje uglavnom samo pohvale. Samo koji kupiti? Imam cca 100 kvadrata (2 kata) koje bi trebalo usisavati, većina vinil pod, cca 10% pločice, jedan manji tepih kojeg možda i frknem van. Imamo mačku doma, ali i ona je većinu vremena u dvorištu. Čišćenje napetljanih dlaka i kose me ne sekira previše ako je to recimo jednom u tjedan dva. Ono što tražim je da: - usisava dobro da ne moram za njim popravljati s drugim usisavačem - da ima solidno mokro pranje cca jednom tjedno Ako ne moram radije ne bih potrošio 1500€ na neki top top model, gledam za cca 500€ al bih se rastgenuo još ako je baš značajna razlika.
![]() |
#1453 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Zahvaljujem dobrim ljudima ovdje koji su mi preporučili Miele C3. Usisava, a ne kao drugi usisavači na kojima piše da su snage milijun W, a nisu u stanju posisati komadić špageta od 2 cm sa keramičkog poda.
![]() |
#1456 |
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1458 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Citiraj:
ja sam na kraju uzeo s8+ i zadovoljan |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1460 | |
Asshole
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1461 |
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1464 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Moje 2 centa sa 2 kvalitetnija Boscha(cca 300€) i jeftinijim Vivax i sada neki Rowenta(oba cca 150€), bolje ići na što jeftinije pa mijenjati svakih par godina jer te baterije kad odu u klinac, a otići će, možeš ga bacit. U svakom slučaju treba imati i pravi usisavač pored štapnog za "pravo" čišćenje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1465 |
Premium
Datum registracije: Mar 2011
|
Pozz... Imam mi robot mop 2 pro i otisla mu matična. Sad ovi iz servisa kazu da naručim matičnu sa ali expressa ali samo za eu tržište jel za kinesko nece raditi. Sve modele što sam do sad našao nisu ni probližno mom modelu. Dali se tko razumije u te robot usisivače i popravke Oni su mi rekli da narucim matičnu i da im posaljem ponovo u servis pa ce zamjenit Poslano sa mog BVL-N49 koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#1466 | |
Registered User
Datum registracije: May 2017
|
Citiraj:
Poslano sa mog SM-A546B koristeći Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1467 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Nemojte se zajebat ko ja pa kupiti ovo SMEĆE od štapnog usisavača: https://www.amazon.de/dp/B0BPPHC56C Stanew vacuum cleaner. Na Amazon.de me izašao €80 sa dostavom (promocija besplatna dostava, inače je €100 sa dostavom). Apsolutni otpad, bačene pare u vjetar. 5 mjeseci nakon kupnje crkla baterija, a ni dok je radio nije dobro usisavao (otpad bi ispadao iz njega dok usisava). Nema garancije koliko vidim, tako da se nakon 30 dana možete slikat jer Amazon nakon 30 dana više ne prima reklamacije, povrat ili zamjenu. Prije toga sam također imao neki Philips štapni koji je bio nešto bolji ali baterija također izdušila nakon 1-1.5 god. Imam osjećaj da su svi ti štapni smeće, ima tko kakvu preporuku za dobar štapni koji će trajati i dobro uvlačiti? Zadnje izmijenjeno od: Neo-ST. 15.09.2024. u 18:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1470 |
49%winner
|
Mozes uzeti bilo koji C3 pa za njega kupovati hepa filter. C3 allergy samo u startu dolazi sa hepa 50 filterom. Vidi ako ti se isplati ganjati allergy jer zna nekad biti nepotrebno skuplji Meni se pokazao odlicnim za prasinu/alergiju. Smanjilo mi se vracanje prasine u prostor, vidim na oci jer je prasina crna.
![]() |
![]() |
|
|