Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 08.07.2024., 17:54   #1381
Igorr
Flajing super šiiiip
Moj komp

Igorr's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
E da, evo mog "nakon jedan mjesec" reviewa (tj. ovo je više nakon 2 mj.) od Roborock S8 MaxV Ultra.

Ne znam što bi rekao osim da sam oduševljen i da sam zaboravio da ga imam
Pere i usisava svaki dan skoro 100m2, taknuo ga nisam do sad.

Išao provjeriti koliko još deterdženta ima, kako mu izgleda filter za vodu i koliko se na osjećaj čini puna vrećica za smeće:
- potrošio je nešto preko trećinu deterdženta, znači da ću ga morati puniti samo jednom u 5-6 mjeseci
- filter je maltene skroz čist, da ne znam bi rekao da je možda prao možda tek par dana
- vrećica je skoro do pola puna, znači morat ću je mjenjati svakih 4-5 mjeseci

U svakom slučaju - nije što je moj, ali stvarno preporuka samo takva.
Tko želi trošiti minimum minimuma vremena na usisavač, go for it
Igorr je offline   Reply With Quote
Staro 08.07.2024., 20:07   #1382
xlr
49%winner
Moj komp

xlr's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
To je bas zero maintenance!

X10 s druge strane:
- ocistim ga svakih 10ak, a trebalo bi svakih par tjedana nema dvojbe. Promjenim mu filter i padove i operem od prljavstine koliko mogu. Dlake se tu i tamo ulove na cetku, nema ih bas puno, ali tu su
- vodu punim barem jednom tjedno, nerijetko i dvaput tjedno (svaki dan operem nesto s njim)
- praznim prljavu vodu cesce, 3-4 puta tjedno jer se usmrdi. Ne smrdi na van, ali smrdi kad se otvori posuda
- vrecica mi traje ajmo reci 2,5mj. Puna je oko 2/3, ali pocne imati miris kod samopraznjenja, kao stara vrecica usisavaca i to mi je znak da je mijenjam. Tek sad sam prvu vrecicu mijenjao. To mi je cak ok.

Mane:
Eufy je nesto grdo zajebao s optimiziranjem rute kada se koristi edge hugging (pranje rubova soba). Tocno se sjecam kad sam ga dobio radio je odlicno i po spagi, onda je poceo zajebavati, pa se igrom slucaja pokvario, dobio sam novi i taj se jednako lose ponasa. Tocno su nesto zajebali i sad da bi normalno ocistio sobe moram taj feature ugasiti.

Kako to izgleda u praksi (ignorirajte razliku u opranoj povrsini, razmjestio sam namjestaj pa je danas "manja" soba)
https://imgur.com/a/OCq8ekk
Staro 08.07.2024., 20:18   #1383
Neo-ST
Buying Bitcoin
Moj komp

Neo-ST's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Kakvi su vam sa petljanjem dlaka oko rolera? Imaju li neki svoj detangling sustav ili morate rukom čistit dlake?
Neo-ST je offline   Reply With Quote
Staro 08.07.2024., 21:16   #1384
Jelc
Super Moderators

Datum registracije: May 2002
Na Q8 Max na valjcima ništa, gumeni su.
Na osovinama valjaka se zna malo namotat al se zvadi za čas posla..

Phenom X4 9850 BE&OCZ Gladiator MAX/DFI 790FXB-M2RSH/2x1GB SuperTaljent CL4/Sapphire 5850&AVerTV Hybrid Speedy/WD 320GB/Bare 120GB/500GB/Zamzung F3 1TB/Zamzung SE-S184/Corsair TX650W/Zamzung 205BW/TerraTec SiXPack 5.1+/Klipsch ProMedia 2.1

Amiga 1200 HD/DELL externi floppy :-)/Commodore 1084S
Jelc je offline   Reply With Quote
Staro 08.07.2024., 23:57   #1385
prileee
laser
Moj komp

prileee's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Na q5 pro imam te nove gumene cetke, dva komada. Odlicni s dlakama, bolji nego ona stara cetka na s5 max. Nije ni ona losa bila, ali na ovu se prakticki nista ne hvata.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Staro 09.07.2024., 10:47   #1386
Igorr
Flajing super šiiiip
Moj komp

Igorr's Avatar

Citiraj:
Autor xlr Pregled postova
To je bas zero maintenance!
Skoro pa je
Još da riješe da nema vrećica nego da izbaci sve to skupa s prljavom vodom u odvod... doduše onda bi se vjerojatno bunio da se zna cijev zaštopati

Citiraj:
Mane:
Eufy je nesto grdo zajebao s optimiziranjem rute kada se koristi edge hugging (pranje rubova soba). Tocno se sjecam kad sam ga dobio radio je odlicno i po spagi, onda je poceo zajebavati, pa se igrom slucaja pokvario, dobio sam novi i taj se jednako lose ponasa. Tocno su nesto zajebali i sad da bi normalno ocistio sobe moram taj feature ugasiti.

Kako to izgleda u praksi (ignorirajte razliku u opranoj povrsini, razmjestio sam namjestaj pa je danas "manja" soba)
https://imgur.com/a/OCq8ekk
Hm, da... ali gle, bar je software koji se da lako srediti s novim updateom.

Citiraj:
Autor Neo-ST Pregled postova
Kakvi su vam sa petljanjem dlaka oko rolera? Imaju li neki svoj detangling sustav ili morate rukom čistit dlake?
Što kaže Jelc, na valjcima ništa, na osovinama se evo nakon 2 mjeseca nešto sitno namotalo ali to je to.
Imam dugokosu ženu i kratkodlakog psa, ako ti treba neka usporedba sa tvojim ukućanima.
Staro 09.07.2024., 14:17   #1387
Ivo_Strojnica
PRO
Moj komp

Ivo_Strojnica's Avatar

Datum registracije: Apr 2010
jel još uvik netko od vas ima dobar stari Roborock S5?
evo moj u sedmoj godini staža, bez problema ikakvih!
Staro 09.07.2024., 15:35   #1388
Colop
Premium

Datum registracije: Sep 2011
Citiraj:
Autor Ivo_Strojnica Pregled postova

Imam ja.
Nakon što su krepali Miele, Jimney i svi ostali, obrisali smo prašinu sa S5, uključili ga u struju prvi put nakon 2-3 godine, i radi kao prvog dana.
Colop je offline   Reply With Quote
Staro 09.07.2024., 16:00   #1389
RainZG
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jan 2008
Citiraj:
Autor Ivo_Strojnica Pregled postova

Moj je na 6 godina.
Raskopao sam ga do sada 3 puta jer se zastopa onaj ispusni dio pa slabije usisava. Osim toga i redovnog odrzavanja sve super.
A radi skoro svaki dan oko 50m2
EDIT: bacio oko na statistiku, 832 radna sata, 52.000m2 ocisceno, 1837 puta usisavao.
RainZG je offline   Reply With Quote
Staro 09.07.2024., 16:44   #1390
prileee
laser
Moj komp

prileee's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor prileee Pregled postova
Imam problem na roborock s5 max, baca mi error "Error:106 Left wheel open circuit". Na netu nista pametno, neki pokusaj guranja od pod par puta nije pomogao.

Jel se netko susrea sa ovim ili slicnim errorom? Mirise mi na RIP Roberto 2020. - 2024.
Meni je s5 max krepa nedavno s ovin gore erroron.
10.2020.-4.2024.
Total time: 451h
Total area: 27K m2
Cycles: 1415
Staro 09.07.2024., 16:55   #1391
Neo-ST
Buying Bitcoin
Moj komp

Neo-ST's Avatar

Onda su dobri Roborock, ha?
Staro 09.07.2024., 20:39   #1392
RainZG
Premium
Moj komp

Roborock, pogotovo njihovi top modeli su uredno na prvom mjestu ili u samom vrhu prilikom ocjenjivanja.

meni top yt kanal za usisavace
https://www.youtube.com/channel/UCva...9yKCtew/videos

kad kupujem nesto, prvo review od njega pa onda tek kupnja
Staro 09.07.2024., 20:57   #1393
xlr
49%winner
Moj komp

xlr's Avatar

Ovi proizvedeni prije korone se dobro drze, a Prile rusi prosjek modelom proizvedenim u koroni kad se sklapalo sve i svasta samo da se sklopi. Hm hm, slucajnost?
Staro 09.07.2024., 21:02   #1394
Neo-ST
Buying Bitcoin
Moj komp

Neo-ST's Avatar

Citiraj:
Ovi proizvedeni prije korone se dobro drze, a Prile rusi prosjek modelom proizvedenim u koroni kad se sklapalo sve i svasta samo da se sklopi. Hm hm, slucajnost?
Znači isto ko uređaji i auti proizvedeni 2008e...

EDIT:
Gledam po Youtubu reviewe ovog Roborock S8 MaxV Ultra (kojeg je Vacuum Wars nahvalio i kao jedini minus naveo cijenu), međutim ovaj reviewer otkriva puno više problema s istim (dakle Vacuum Wars je smeće kao reviewer).

https://youtu.be/CmWjtQRcG4s&t=682
Time bookmark namjerno, ide odmah na cons.

Zadnje izmijenjeno od: Neo-ST. 09.07.2024. u 21:28.
Staro 09.07.2024., 22:23   #1395
RainZG
Premium
Moj komp

Citiraj:
Autor Neo-ST Pregled postova
Znači isto ko uređaji i auti proizvedeni 2008e...

EDIT:
Gledam po Youtubu reviewe ovog Roborock S8 MaxV Ultra (kojeg je Vacuum Wars nahvalio i kao jedini minus naveo cijenu), međutim ovaj reviewer otkriva puno više problema s istim (dakle Vacuum Wars je smeće kao reviewer).

https://youtu.be/CmWjtQRcG4s&t=682
Time bookmark namjerno, ide odmah na cons.
Svi problemi su cisti common sense imho.
No shit da ce se dlake zapetljati na pokretnim dijelovima.
Cat litter test, kaj je lik izbacio pola kile toga na pod pa se napunilo?

Ono sto ja gledam kod testova - kakav je kod usisavanja, koliko pokupi toga, kakav je mop.
Bacim oko na petljanje dlaka, ali mi to nije presudno jer nema sanse da ce se napraviti totalno bullet proof rijesenje za to.

Ok, tko nikada nije imao robotski usisavac tako neke stvari su mu mozda nove, ja ga imam doma od cca 2011te/2012te, krenuo sa iRobotom i kuca mi je jedno 15x uredniji od ovoga sto je on prikazao po pitanju kablova i slicnih sranja na podu kojima nije mjesto na podu pa neke stvari jednostavno preskacem koje su meni nebitne.

Ali svako zna sto je njemu bitno i sto mu treba, npr multifloor je meni nebitan, nekome moze biti apsolutni must have.
Usisavanje tepiha - nemam niti jedan tepih u kuci

itd itd itd

Ali ono najbolje od svega je, kupis preko neta, isprobas, nisi zadovoljan, vratis u roku 2 tjedna i miran si
Staro 10.07.2024., 11:40   #1396
Igorr
Flajing super šiiiip
Moj komp

Igorr's Avatar

Citiraj:
...
- praznim prljavu vodu cesce, 3-4 puta tjedno jer se usmrdi. Ne smrdi na van, ali smrdi kad se otvori posuda
...
E da @xlr, zaboravio sam ti ovo komentirati - nisam imao taj problem sa Roborock S7 MaxV ultra, ali ja bi svaki put kad bi stavljao čistu vodu stavio i malo alkoholnog octa.
Znači doslovno bi u spremnik vode stavio do pola deca alkoholnog octa i onda ostatak spremnika napunio sa vodom.

Ukratko:
- usisavač još bolje opere pod sa tom mješavinom nego samo sa vodom
- puno je manja šansa (skoro nikakva) da ti se pumpe za vodu zaštopaju od kamenca jer to alkoholni ocat konstantno drži pod kontrolom
- spremnik za prljavu vodu će ti dosta manje smrditi jer alkoholni ocat valjda pobije većinu tih bakterija i gljivica koje indirektno uzrokuju smrad

Citiraj:
Autor RainZG Pregled postova
Svi problemi su cisti common sense imho.
No shit da ce se dlake zapetljati na pokretnim dijelovima.
Cat litter test, kaj je lik izbacio pola kile toga na pod pa se napunilo?

Ono sto ja gledam kod testova - kakav je kod usisavanja, koliko pokupi toga, kakav je mop.
Bacim oko na petljanje dlaka, ali mi to nije presudno jer nema sanse da ce se napraviti totalno bullet proof rijesenje za to.

Ok, tko nikada nije imao robotski usisavac tako neke stvari su mu mozda nove, ja ga imam doma od cca 2011te/2012te, krenuo sa iRobotom i kuca mi je jedno 15x uredniji od ovoga sto je on prikazao po pitanju kablova i slicnih sranja na podu kojima nije mjesto na podu pa neke stvari jednostavno preskacem koje su meni nebitne.

Ali svako zna sto je njemu bitno i sto mu treba, npr multifloor je meni nebitan, nekome moze biti apsolutni must have.
Usisavanje tepiha - nemam niti jedan tepih u kuci

itd itd itd

Ali ono najbolje od svega je, kupis preko neta, isprobas, nisi zadovoljan, vratis u roku 2 tjedna i miran si
Poprilično isto iskustvo kao i ti, te poprilično isto gledanje na sve te stvari
Bitno je da ti uređaj radi za tvoj real life scenario, sve ostalo je stvarno nebitno.

Osobno imam dotičan uređaj i mogu reći da ništa od tih problema nisam imao...
Ali ako su kolegi bitne stvari iz tih consa (i može naći uređaj koji nema te conse) i ne želi riskirati - neka preskoči dotičan uređaj i to je to.
Staro 10.07.2024., 12:22   #1397
Moshus
Premium
Moj komp

Moshus's Avatar

Datum registracije: Nov 2010
stalkam već neko vrijeme ovu temu jer došlo je vrijeme da i ja uzmem nekog robota jer mi je više pun k psećih dlaka. imam dvojbu između roborock s8+ i eufy x10 pro. šta je na kraju best buy od toga dvoje?
nekako prema vašim iskustvima više naginjem na roborock, a i čini mi se da je nekako pouzdaniji obzirom na to da se eufy tek nedavno pojavio.

Također, šta je još potrebno uzeti uz sami uređaj? filtere, vrećice, neke rezervne dijelove koji odlaze itd?

Podloga su uglavnom parket i pločice uz jedan manji tepih (niski sa jako malim dlačicama) i naravno pas sa svojim dlakama.
Moshus je offline   Reply With Quote
Staro 10.07.2024., 12:22   #1398
xlr
49%winner
Moj komp

xlr's Avatar

Mogao bi probati jednu rundu s octom, jer ne koristim nikakve deterdzente zbog jos premale klinke koja se vucara po podovima, samo me strah da ocat dugorocno ne ubije i nesto u samom mehanizmu baze
Staro 10.07.2024., 13:03   #1399
Colop
Premium

Datum registracije: Sep 2011
Citiraj:
Mogao bi probati jednu rundu s octom, jer ne koristim nikakve deterdzente zbog jos premale klinke koja se vucara po podovima, samo me strah da ocat dugorocno ne ubije i nesto u samom mehanizmu baze

Imaš Frosch detergente za pranje, napravljeni za osjetljive bebe i slično.
Ako si baš takva paranoja, uvijek mozes uliti malo Mustelle u rezervoar

Ja ne bi stavljao ocat, iz istih razloga iz kojih se ne preporučuje stavljati u pegle i aparate za kavu, loše utječe na brtve
Colop je offline   Reply With Quote
Staro 10.07.2024., 13:12   #1400
Igorr
Flajing super šiiiip
Moj komp

Igorr's Avatar

Kod mene evo skoro 2 godine Roborock S7 MaxV radi bez problema sa octom.

Prije toga još i duže S6 MaxV, koji evo sad bez problema služi novog vlasnika.
*Doduše kod njega sam direkt trpao u njegov mali tank jer nije imao bazu.

Tako da ne znam što bi rekao, ako nešto lošeg i radi - ja do sad nisam primjetio.
Iskreno mislim da će ti se prije zaštopati od kamenca one njihove male cijevi i izlazi za vodu na samom usisavaču nego što će taj ocat naštetiti.

Citiraj:
Autor Moshus Pregled postova
stalkam već neko vrijeme ovu temu jer došlo je vrijeme da i ja uzmem nekog robota jer mi je više pun k psećih dlaka. imam dvojbu između roborock s8+ i eufy x10 pro. šta je na kraju best buy od toga dvoje?
nekako prema vašim iskustvima više naginjem na roborock, a i čini mi se da je nekako pouzdaniji obzirom na to da se eufy tek nedavno pojavio.

Također, šta je još potrebno uzeti uz sami uređaj? filtere, vrećice, neke rezervne dijelove koji odlaze itd?

Podloga su uglavnom parket i pločice uz jedan manji tepih (niski sa jako malim dlačicama) i naravno pas sa svojim dlakama.
Pogledaj si još i Roborock Q Revo MaxV, mislim da bi ti to još bio i najbolji best buy.
Za prvu ruku ne moraš ništa uzeti uz uređaj jer sve dobiješ s njim, nerijetko i neke rezervne stvari (dodatnu vrećicu za bazu, možda rezervni filter itd.).
Staro 10.07.2024., 13:14   #1401
xlr
49%winner
Moj komp

xlr's Avatar

Htio sam probati tako nesto jer imam to sredstvo doma, samo eto nikako i malo me bilo frka. Pored povremenog normalnog pranja podova, robot nam dodje kao pomagac za odrzavanje cistoce, pa ga zato drzim samo na vodi. Uspije skinuti dosta toga a kada svaki dan prodje kuhinju, nema tu bas puno fleka i posla. Ni za njega ni za nas.

Kad vidim koliko kamenca se skupi u posudi za pranje mopova, sve me strah sto je u samom sustavu
Staro 10.07.2024., 13:19   #1402
Igorr
Flajing super šiiiip
Moj komp

Igorr's Avatar

Citiraj:
Htio sam probati tako nesto jer imam to sredstvo doma, samo eto nikako i malo me bilo frka. Pored povremenog normalnog pranja podova, robot nam dodje kao pomagac za odrzavanje cistoce, pa ga zato drzim samo na vodi. Uspije skinuti dosta toga a kada svaki dan prodje kuhinju, nema tu bas puno fleka i posla. Ni za njega ni za nas.

Kad vidim koliko kamenca se skupi u posudi za pranje mopova, sve me strah sto je u samom sustavu
Kažem, probaj najobičniji ocat, riješit će ti dosta ako ne i sve problema koje si navodio

A ne možeš proći jeftinije i prirodnije nikako. Doslovno kupi najeftinije verzije tipa k-plus i budget spar i vozi miško...
Staro 10.07.2024., 13:44   #1403
xlr
49%winner
Moj komp

xlr's Avatar

A probat cemo, nista mu ne bude od tjedan dana s octom, pa kasnije probam i frosh. Ako zbog toga krepa, onda cemo znati s cim imamo (ili ne zelimo imati) posla.

Citiraj:
Autor Moshus Pregled postova

Ovo je lista za x10 sto se mijenja i koliko cca traje. Uzeo sam si dodatno sve potrosno s te liste pa svako 10ak dana promjenim, a prljavo operem. Filter je papirnati pa se susi cijeli dan sto je nezgodno, mopove operem s detrdzentom itd. Cetke cekaju u zalihi, njih ne rotiram. Takodjer taj brush guard od glavnog rollera ima gumirani lip koji je bas mekan pa se valjda i to haba kada se usisavac penje po tepicima, pragovima i sl. Zasad izgleda ko nov.

https://i.imgur.com/cs0RLMR.png
Trenutno je na 38 radnih sati / 1800 m2 (mjesec i pol otkad sam dobio zamjenskog)

Iako imamo identicnu konfiguraciju podova, ne znam bi li ga preporucio za psa koji se puno linja. Ako ti nije mrsko provjeravati roller svakih nekoliko dana, onda bi trebao biti ok. Zna se nakupiti tih dlaka na osovinamas ro se bas i ne vidi dok ne otvoris. Za dlake kazu da je ipak bolji gumeni roller. Onaj anti tangle mehanizam na x10 se nije bas pokazao. Da su ostri nozevi bio bi sigurno efikasniji.
Staro 12.07.2024., 10:40   #1404
Moshus
Premium
Moj komp

Moshus's Avatar

Datum registracije: Nov 2010
Zahvaljujem ekipa, ići ću na roborock.
Uzet ću i set rezervnih dijelova sa bočnom četkom, filterima i krpama za pranje.

Jel koristi tko zamjenske vrećice? Vidim da su originalne 3 komada 15€, a na aliju i ebayu su 16 komada 20€.
Ima i ovih rezervnih dijelova kod kineza, ali za to nisam siguran koliko se isplati.
Moshus je offline   Reply With Quote
Staro 12.07.2024., 16:14   #1405
Mario92
Omicron Alpha resident
Moj komp

Mario92's Avatar

Datum registracije: Jun 2009
Mi imamo S6 MaxV i zadovoljni smo s usisavanjem, al se bome muči sa dlakama iak ide svaki dan.

Kad je gotov nema mjesta uopće u posudi za prašinu jer se sve zabije tolko unutra da zna ostati prašine i dlaka u samoj rupi za usis na samom usisavaču.

Pranje je isto meh, iako čistim svaki dan onu krpu i čistu vodu, opet kak pes donese prašinu i blato + dlake, dogodi se da na podu gde nije skroz ravno nakon nekog vremena se vide crne fleke koje onda treba ribati, ili s parnim čistačem očistiti, tak da ne koristim mop funkciju na svojem.

Sve u svemu, vjerojatno nam treba neki dosta bolji, heavy duty model, a S6 MaxV bi trebal na kat za spavaće sobe i galeriju, i gdje pesa skoro pa i nema.

Ryzen 7 5700G

AsRock B550 Pro4

HyperX Fury DDR4 3000MHz (4 x 16GB)

Kingston A2000 1TB NVMe

Intel 660p 1TB NVMe

Fortron Hexa 400W

Random PC case

Proxmox VE

95% of the world is retarded, I'm glad I am the 10%.
Fujitsu U7311

Intel i5 1135G7

16GB DDR4 3200MHz

SK Hynix P31 Gold 1TB

13.3" FHD IPS

Mario92 je offline   Reply With Quote
Staro 12.07.2024., 21:47   #1406
Jelc
Super Moderators

Datum registracije: May 2002
Vidim na amazon.de Qrevo Pro za 699
Ima tko iskustva sa njim?

Phenom X4 9850 BE&OCZ Gladiator MAX/DFI 790FXB-M2RSH/2x1GB SuperTaljent CL4/Sapphire 5850&AVerTV Hybrid Speedy/WD 320GB/Bare 120GB/500GB/Zamzung F3 1TB/Zamzung SE-S184/Corsair TX650W/Zamzung 205BW/TerraTec SiXPack 5.1+/Klipsch ProMedia 2.1

Amiga 1200 HD/DELL externi floppy :-)/Commodore 1084S
Jelc je offline   Reply With Quote
Staro 12.07.2024., 23:36   #1407
Amdejac
Moderator
Moj komp

Amdejac's Avatar

Datum registracije: Jun 2003
Citiraj:
Autor Jelc Pregled postova
Vidim na amazon.de Qrevo Pro za 699
Ima tko iskustva sa njim?
Kolko je dugačko Črevo 900 Pro?

Asus N750JK (Upgrade)
CPU: Intel i7-4700HQ (2,4mhz-3,3mhz)
MBO: Asus N750JK
RAM: 2x8 Gb PC3-12800 DDR3
VGA: Intel HD 4600 & GF GTX 850M 2048 MB VRAM, DDR3
HDD: 960 Gb SSD Corsair Force, 256 Gb mSATA mini SSD, 1 Tb Hitachi 7200 rpm
PSU: Asus Li-ion 69486 mWh
Monitor: 17,3 LCD (FHD)
Net: Intel AX210 NGW
Sound: Bang & Olufsen 4 Speakers with subwoofer

CPU: Intel Core i3-12100F, 4100 MHz
MBO: ASRock H610M-HDV/M.2 R2.0
RAM: 16 Gb, Corsair CMK16GX4M1D3000C16
VGA: NVIDIA GeForce GTX 1080, 8 Gb
HDD: NVMe 1 Tb, KINGSTON SKC3000S1024G
Net: TP-Link Archer TX55E
PSU: Xilence, Bronze 550W
Monitor: Samsung

CPU: Intel® Core™ i7-5820K, 6 Cores, 15M Cache, up to 3.60 GHz
MBO: JGINYUE, X99M-PLUS D4 v5.3, LGA 2011-3, 2xM.2 NVMe, 4xSATA3, WiFi NGFF
RAM: 2x8 Gb, Kllisre DDR4, 2666MHz
VGA: ATI RX570, 4 Gb
HDD: NVMe 1 Tb, Patriot
Net: Fenvi WiFi 7, Intel BE200NGW M.2 Wireless Adapter
PSU: Inter-Tech SP750
Monitor: Samsung
Amdejac je offline   Reply With Quote
Staro 13.07.2024., 01:24   #1408
webstartm
Sandy!!!
Moj komp

webstartm's Avatar

Datum registracije: Sep 2008
Moj roborock s5 na 571h, 22000m2, 1882 startova
Nikad otvaran,nikad raskapan, prominia cetke tu i tamo i to je to.
Radi ka urica
webstartm je offline   Reply With Quote
Staro 14.07.2024., 07:56   #1409
DangerousB
Registered User

Datum registracije: Feb 2023
pozdrav drustvo doslo vrijeme da uzmem i ja 2u1 robot usisivac/mop... sta bi mi preporucili za nekih 70kvadrata plocice i tepih na nekim dijelovima do nekih 400 eura? gledao sam par recenzija i favorit su do sad: xiaomi x20, aner eufy x8, roborock q5 pro, dreame d10 plus.... pa ako ima neko jos neku preporuku dobro bi dosla? hvala
DangerousB je offline   Reply With Quote
Staro 16.07.2024., 10:31   #1410
Neo-ST
Buying Bitcoin
Moj komp

Neo-ST's Avatar

Kako je mačka uništila Eufy X10 Pro Omni...

https://www.reddit.com/r/eufy/s/SAta0T8S5W
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno