|
![]() |
#75271 | |
Yugokiller
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
Osobno meni još uvijek sve radi, ne znam jel mu gode kratke relacije, jer evo 3 godine(6 ukupno)nemam problema. Apropo benzinca i ja bi ga, da nije u ponudi samo 1.2 pjuršit.
![]() |
![]() |
#75273 | ||
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
Cisto me zanima sta je trenutno napredno, ne pratim bas vise aute ko prije. A meni to i ugl ne triba, vozio sam daihatsu charadu do 2012 ![]() A hibrid mi je nekako samo nepotrebna komplikacija, em baterija em skup servis, em skuplji auto u startu, za koji dec goriva manje... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#75274 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75275 | |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ne znam koji je to točno auto al zanimljivo kaj vidim na cjeniku yaris hibrid ima 3 veće opreme od non hibrida i samo yaris cross ima AHS ![]() ![]() Citiraj:
I ne kužim ovo kad pišeš tehnološki napredno, na kaj točno misliš?
![]() |
![]() |
#75276 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Automobili
Roadtrip Split - Imotski - Split ![]() Sastanak u Imotskom, odlučio sam provozati Alfu, iako joj je prazna klima, a temperature su bile do 33 u hladu. How it started ![]() How it went ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nešto prije 10 sam krenuo iz ureda, odradio sastanak od 12 do 14, oko 16 se vratio kući. Rijetko kad imam ove alerte, uglavnom su mi logični. Jeli ovo normalno? ♥️ P.S. vožnja najrazumnija moguća, bez jurcanja, čisti flow. Prestigla me 3 vozila. 2 kombija i Punto, svi kroz naselje u tri različita incidenta, ograničenje 40, ja na 50. Sent from my iPhone using Tapatalk Zadnje izmijenjeno od: murina. 02.09.2024. u 20:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#75279 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75281 | |
Premium
|
Citiraj:
Ali da i jarisi cudni paketi a nemozes ko u vw dodat nesto van paketa, nego damo paket i neke dekorativne gluposti. Ma zena ne vozi dovoljno da bi hibrid bio relevantan. @murina Vidim da si prosa kroz zagvozd, dobro da otkucaji nisu 190, tu ljudi vise voze u suprotnoj traci nego u svojoj. Ocito vrijedi tuđe je uvijek slađe. Zadnja 4 puta kroz zagvozd: 1. Proslu nedjelju, zena u mojoj traci, tipka na mob, ja usporio na deset i maka se sa strane da princeza moze proći, tek kad je bila par metara od mene se trzajem vratila u svoju traku 2. Pretpretproslu nedjelju, tip iz sporedne ulice prosao kroz stop i meni uletio u traku naglo zakocio, u par metara od sudara 3. Prije jedno mjesec dana hitna u mojoj traci, bez rotacije, naglo zakocio i zavrsio na makadamu sa jedno 20, oni trznuli u zadnji tren 4. Prije 2 mjeseca tip vozi uzbrdo, ja nizbrdo i vozi na jedno 1/3 moje trake, 2/3 u svojoj gledam ja njega on mene i racunam maknit ce se, nop, on je nastavio ja zariba bankinu da ga izbjegnem Sve od zagvozda do krizanja za kamenmost, a manje opasnih situacija po prolasku bude 10-15, ostatak puta od gruda do trogira bez ikakvog problema. Ja nezz kako na toj dionici ljudi ne ginu na dnevnoj bazi.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75282 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
@tomek Koliko se sjećam, taj CRX je bio jedan od prvih autiju koji su izvlačili 100KS/l zapremine. Motor je bio 1.6l. 160KS na tu masu je značilo ludilo na cesti.
![]() |
#75283 | |
Premium
|
Citiraj:
Nisam znao za tu opciju, koristit ću je ubuduće ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75285 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#75286 |
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
A jbt, jednom a ponekad i dva puta tjedno idem do Imotskog preko Zagvozda, nisam nikada to doživio u mjeri kako vi pišete. Ja ionako skratim put, i umjesto preko Kamenomosta idem preko Krivodola, i onda izađem na Perinuši gdje se peku janjčići. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#75287 |
Premium
|
Bitće ti voziš nekog SUVa pa se miču oni od tebe , mi sa limuzinama i hatchbackovima smo slabiji jbg Ali taj dio, znači voziop sam i u hercegovini i po hrvatskoj i vanka, nista se nemoze mirit sa zagvozdom, i ajde nije svaki put nekako su ljeti puno gori, zimi su mirniji malo @calypso, nisi ti cuo trubu na corolli, samo bi se rugali i jos vise nasrnuli na mene |
![]() |
![]() |
![]() |
#75288 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
Citiraj:
![]() Stvarno jesam, SUV vozim samo kad kad idem u Imotski jer je dječija sjedalica u njemu, a u "BMW-u nema dovoljno mjesta za dijete". Mislim, doživio sam glupih situacija i kočenja na golom brdu kada se spuštaš put Poljica, ali to sam pripisao ultra glupoj i lošoj cesti, i lošim vozačima. Zagvozd mi je stvarno ok, pogotovo otkako je policijska patrola stalno parkirana pored one konobe 5ar, a prije GATSO kamere |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75289 | |
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
Automobili
Susjed vozi Nissan Navaru. On se nikome ne miće na tim cesticama ![]() Citiraj:
Ali nedajbože da Honda fanboyima kažeš bilo što loše o tom motoru… |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75290 |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Kaj se tiče CRX, na RRC Restoration YT kanalu jednu obnavlja, trenutno je došao do ep.5. Ispod je ep.1 https://www.youtube.com/watch?v=8pTjirmiYIc |
![]() |
![]() |
![]() |
#75291 | ||
Premium
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() Ne znam baš ove manje ceste, povratak je bio otprilike, gađao sam Gata, pa sam naknadno rekonstruirao rutu na Googlu |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#75292 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75293 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Da se dotaknem jurnjave po Zagvozdu. Picimo u koloni 100 km/h jedno 6 ili 7 auta je, i u sredini jadnik sa Svedskim tablicama. I ono, branik do branika smo prakticki i murija cilja sa radarom, i ispecaju Svedjanina iz sredine kolone ![]() Prvih par su bile domace tablice, pa nece njih ispecat pored svedjanina. Ja sam bio iza Svedjana i morao sam solidno jako kocit kad je ovaj palicu izbacio, a i Svedjanin se malo iznenadio da nisu prvog ispecali ![]() Anyway, malo veselije teme... ovo sam nedavno vidio u garazi Arena centra i slinio po njemu, i sad dodje na njuskalo. Da nemam boljih planova sa novcem uzeo bi ga bez razmisljanja al trenutno stvarno ne mogu nit ne zelim pravdat takvu budalastinu ![]() https://www.njuskalo.hr/auti/volvo-2...oglas-44820653 |
![]() |
![]() |
![]() |
#75294 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75295 |
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
Automobili
Navodno ga je netko vidio da je klonuo prije nego je udario u pumpu. Zaspao? Pozlilo mu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#75297 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75299 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
momci (i cure?) yaris 2nd gen, 2008, 1.0 benzin...sta taj malisan ima pod haubom, lanac ili zupcasti?
![]() |
#75300 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
AFAIK lanac https://www.car.info/en-se/toyota/ya...-6712028#specs https://www.car.info/en-se/toyota/ya...-6712027#specs Po toyota grupama se hvale s tim autom i motorom da prelazi bez problema i po 500k km |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|