|
|||||||||||
|
|
#75211 |
|
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ne znam odakle ti to. Corola TS već u prvom paketu full led svijetla. Osim tablice ![]() Matrix like svijetla mislim ili drugi odozgo ili najveći paket opreme. Jašta , al pritom imat tehnički ispravno vozilo bi trebao biti bare minimum.
|
|
|
#75212 | |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
A sad zeni gledam jarisa koji isto nema ništa, osim kao uzmes hibrida style il GR, al cak ni on nema "led matrix" koliko sam skuzio, a bas nekkao nebi hibrida ![]() EDIT gledam corola Executive ima samo "Automatsko isključivanje glavnih svjetala" dakle nije led matrix nego samo gasi pali Zadnje izmijenjeno od: OuttaControl. 02.09.2024. u 16:10. |
|
|
|
|
|
|
#75213 |
|
[CTN]Mr.Ti
Datum registracije: May 2007
|
Nego, nova rasvjeta u podvožnjaku Savske, jel još nekome "smeta"? Nekako mi čudno blješti ili što već...
CPU: Ryzen 7 5700G / Noctua D15S; MBO: MSI B550 Tomahawk; RAM:Corsair Vengeance 2x16 3200MHz; GPU: XFX Merc 319 RX 6900 XT; HDD: 1. Samsung 970EVO 256 GB; 2. Crucial P2 500GB; PSU: EVGA Supernova G2 750; CASE: NZXT H440 White; MONITOR: Asus MG279Q; KEYBOARD: Roccat Vulcan 100; MOUSE: Razer ViperMini @ SteelSeries QCK mass; HEADPHONES: Kingston HyperX Cloud (I) - Superlux HD-681 EVO |
|
|
|
|
|
#75214 |
|
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
ma meni je uvijek taj podvožnjak usran, ljeti kad prži sunce uđem unutra i 3 sekunde sam slijep i nadam se da netko ne stoji na sva 4 ![]() sad je to moderno bijelo, ja više volim žućkasto al šta ćeš
|
|
|
#75216 |
|
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
|
|
|
|
|
|
#75217 | |
|
Premium
Datum registracije: Jul 2021
|
Citiraj:
Eh da je samo ta rasvjeta, ima je pun k u gradu, referiram se na ova jumbo plakate. Meni smetaju u noći kad prolaziš a tamo zabliješti bijela pozadina. Čuo sad da kod nas neki rasvjetari diktiraju koliko treba biti osvijetljeno (naravno više nego kaj treba).
|
|
|
|
#75218 |
|
Premium
|
Nebi smilo, imaju novi zakoni tako da se nesmi bas vise bahatit sa rasvjetom, ovde se bave tom temom: https://www.facebook.com/ekorasvjeta |
|
|
|
|
|
#75219 | |
|
Premium
Datum registracije: Jul 2021
|
Citiraj:
Znam Štromara pa otuda i informacije.
|
|
|
|
#75220 | |
|
Strichek Moderator
|
Citiraj:
![]() Led matrix je VW naziv za ono što je kod toyote AHS. Yaris je u klasi pola, fabije, nekak sumnjam da oni imaju led matrix. Doduše AHS postoji u yarisu u slučaju hibrida. Zašto ne toyotin hibrid? Corola Executive ima AHS odnosno "led matrix".
|
|
|
|
#75221 | ||
|
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
Automobili
Citiraj:
![]() Prije korone si dao 25k€ za niš-posebno opremljenog Golfa sedm’cu 1.6 TDI i još je park pilot crtao auto u horizontali umjesto u normalnoj orijentaciji. Iskriviš si vrat dok parkiraš za te novce. Citiraj:
![]() |
||
|
|
|
|
|
#75223 | |
|
Yugokiller
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
Osobno meni još uvijek sve radi, ne znam jel mu gode kratke relacije, jer evo 3 godine(6 ukupno)nemam problema. Apropo benzinca i ja bi ga, da nije u ponudi samo 1.2 pjuršit.
|
|
|
|
#75225 | ||
|
Premium
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
Cisto me zanima sta je trenutno napredno, ne pratim bas vise aute ko prije. A meni to i ugl ne triba, vozio sam daihatsu charadu do 2012 ![]() A hibrid mi je nekako samo nepotrebna komplikacija, em baterija em skup servis, em skuplji auto u startu, za koji dec goriva manje... |
||
|
|
|
|
|
#75227 | |
|
Strichek Moderator
|
Ne znam koji je to točno auto al zanimljivo kaj vidim na cjeniku yaris hibrid ima 3 veće opreme od non hibrida i samo yaris cross ima AHS Eh ta toyota ![]() Citiraj:
I ne kužim ovo kad pišeš tehnološki napredno, na kaj točno misliš?
|
|
|
|
#75228 |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Automobili
Roadtrip Split - Imotski - Split ![]() Sastanak u Imotskom, odlučio sam provozati Alfu, iako joj je prazna klima, a temperature su bile do 33 u hladu. How it started ![]() How it went ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nešto prije 10 sam krenuo iz ureda, odradio sastanak od 12 do 14, oko 16 se vratio kući. Rijetko kad imam ove alerte, uglavnom su mi logični. Jeli ovo normalno? ♥️ P.S. vožnja najrazumnija moguća, bez jurcanja, čisti flow. Prestigla me 3 vozila. 2 kombija i Punto, svi kroz naselje u tri različita incidenta, ograničenje 40, ja na 50. Sent from my iPhone using Tapatalk Zadnje izmijenjeno od: murina. 02.09.2024. u 21:16. |
|
|
|
|
|
#75231 |
|
Premium
|
|
|
|
|
|
|
#75233 | |
|
Premium
|
Citiraj:
Ali da i jarisi cudni paketi a nemozes ko u vw dodat nesto van paketa, nego damo paket i neke dekorativne gluposti. Ma zena ne vozi dovoljno da bi hibrid bio relevantan. @murina Vidim da si prosa kroz zagvozd, dobro da otkucaji nisu 190, tu ljudi vise voze u suprotnoj traci nego u svojoj. Ocito vrijedi tuđe je uvijek slađe. Zadnja 4 puta kroz zagvozd: 1. Proslu nedjelju, zena u mojoj traci, tipka na mob, ja usporio na deset i maka se sa strane da princeza moze proći, tek kad je bila par metara od mene se trzajem vratila u svoju traku 2. Pretpretproslu nedjelju, tip iz sporedne ulice prosao kroz stop i meni uletio u traku naglo zakocio, u par metara od sudara 3. Prije jedno mjesec dana hitna u mojoj traci, bez rotacije, naglo zakocio i zavrsio na makadamu sa jedno 20, oni trznuli u zadnji tren 4. Prije 2 mjeseca tip vozi uzbrdo, ja nizbrdo i vozi na jedno 1/3 moje trake, 2/3 u svojoj gledam ja njega on mene i racunam maknit ce se, nop, on je nastavio ja zariba bankinu da ga izbjegnem Sve od zagvozda do krizanja za kamenmost, a manje opasnih situacija po prolasku bude 10-15, ostatak puta od gruda do trogira bez ikakvog problema. Ja nezz kako na toj dionici ljudi ne ginu na dnevnoj bazi.... |
|
|
|
|
|
|
#75234 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
@tomek Koliko se sjećam, taj CRX je bio jedan od prvih autiju koji su izvlačili 100KS/l zapremine. Motor je bio 1.6l. 160KS na tu masu je značilo ludilo na cesti.
|
|
|
#75235 | |
|
Premium
|
Citiraj:
Nisam znao za tu opciju, koristit ću je ubuduće |
|
|
|
|
|
|
#75237 | |
|
Premium
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
![]()
|
|
|
|
#75238 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
A jbt, jednom a ponekad i dva puta tjedno idem do Imotskog preko Zagvozda, nisam nikada to doživio u mjeri kako vi pišete. Ja ionako skratim put, i umjesto preko Kamenomosta idem preko Krivodola, i onda izađem na Perinuši gdje se peku janjčići. ![]() |
|
|
|
|
|
#75239 |
|
Premium
|
Bitće ti voziš nekog SUVa pa se miču oni od tebe , mi sa limuzinama i hatchbackovima smo slabiji jbg Ali taj dio, znači voziop sam i u hercegovini i po hrvatskoj i vanka, nista se nemoze mirit sa zagvozdom, i ajde nije svaki put nekako su ljeti puno gori, zimi su mirniji malo @calypso, nisi ti cuo trubu na corolli, samo bi se rugali i jos vise nasrnuli na mene |
|
|
|
|
|
#75240 | |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
Citiraj:
![]() Stvarno jesam, SUV vozim samo kad kad idem u Imotski jer je dječija sjedalica u njemu, a u "BMW-u nema dovoljno mjesta za dijete". Mislim, doživio sam glupih situacija i kočenja na golom brdu kada se spuštaš put Poljica, ali to sam pripisao ultra glupoj i lošoj cesti, i lošim vozačima. Zagvozd mi je stvarno ok, pogotovo otkako je policijska patrola stalno parkirana pored one konobe 5ar, a prije GATSO kamere |
|
|
|
|
![]() |
|
|