|
![]() |
#75242 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Drito to. Štediš na gorivu da bi platio aditiv i aditiv za aditiv i onda kasnije pumpu za taj adtiv ![]() Ili sve pogasit i počupat pa imat Euro2 ekvivalent koji ne želiš u garaži upalit da se ne pogušiš od smrada ![]() Dizel ruls ![]()
![]() |
#75243 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Vozim isto euro6 tj. a3 2015 2.0 tdi bez adblua i dok vidim da auto vrsi ciscenje pdfa malo se provozam na vecim okretajima da odradi svoje ali zivim u de i pitanje je vremena do kad ce bolesni zelenasi to trpjeti xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#75244 |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Provjeri u uputama kako voziti kad radi regeneraciju DPF-a. Obično nema potrebe ići u visoke okretaje, kod mene (1.6 TDI) je 4. brzina, najmanje 70 km/h i voziti 20 minuta.
![]() |
#75245 | |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
![]() Tako sam i ja brze bolje kupio Euro6 kad su uveli one zabrane po Stuttgartu, a evo sad gledam po gradu se vozi brdo starih dizela i nitko ih ne dira. Ako ih blicne ili ih uhvate pogresno parkirane, plate kaznu i za tu EU6 zabranu, ali nitko nista ne kontrolira. A ja samo radi tog smeca od zakona nisam kupio meni najljepsi X5 i auto koji sam uvijek zelio - E70. Mislim da ce u roku max par godina plasirati pricu da se kvalitet zraka u Stuttgartu popravio i da skidaju zabranu, ili je barem ublazuju na neki nacin. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75246 |
Moderator
|
Nego evo malo drugačijih fotki, nekog drugačijeg prometa ![]() Prosječan balkanac bi valjda izašao i pucao po ljudima u prometu, no sve funkcionira kako treba, bez nervoze i sranja. ![]() ![]() ![]() ![]() Šteta što ovoga nema kod nas umjesto retadriranih crossovera ![]() ![]() Gro ekipe vozi pick-up, i to hrpa modificiranih, spuštenih i tko zna kakvih. Naletit na pick-up ili kombi s Enkei ili Rays felgama i Brembo big brake kitom je skroz normalno. Također je normala da po cesti baš i nema EU brandova ![]() ![]() ![]() ![]() Klima ima opciju za hlkadno ili jako hladno ![]() ![]() No za po gradu scooter rulz, samo se trebalo naviknut vozit po ''krivoj'' strani i malo te rotor scima ali ok ![]() Tuk tuk je isto zakon ![]() ![]() ![]() I za kraj zgodan E32 na koji sam naletio na nekom parkingu ![]() ![]()
![]() |
#75248 |
Moderator
|
Da, BKK i kasnije Koh Samui. Javni prijevoz u BKK je genijalan, tj mreža metroa i skytraina, ukomponirano s brodovima na rijeci - dođeš di trebaš poprilično brzo bez neke strke. A fora je i sustav naplate. Haha baš to, ''ko to tamo peva bus'' rulz. Ili pick up složen za prijevoz. Vozili se tako kroz šumu do ziplinea, predobro. ![]()
![]() |
#75249 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Ostao mi je tam metro u sjećanju ![]() Vani 39, vlaga valjda 90% Stigne prevoz, uđem unutra, a nutra valjda 18, instant sam se smrzo.. I vožnja Tuk-Tukom, lik se vozio jedno 50-60 kroz onu gužvu, ne znam kak nismo poginuli par puta |
![]() |
![]() |
![]() |
#75250 | |
Moderator
|
Citiraj:
I drito to, mokar, znojan uletiš u metro na klimu i 18-20°C pa van na 38°C pa onda u neku trgovinu opet na 18°C. Ne znam kak tam ekipa ne krepa od tih razlika. Vožnja tuk tukom ili taksijem je vrh adrenalina. Bez žmigavaca, bez pojasa, ekipa samo juri. ![]() I to nisu više oni stari spori dvotaktni tuk tukovi, timater ovo nabrijano ide ko blesavo ![]() Htio rentat auto pa reko ne hvala ![]() Na kraju rentao scooter i prvi dan sam valjda više gledao iza sebe i pored sebe nego di idem. Kasnije se opustiš i go with the flow i to bez kacige ![]()
![]() |
![]() |
#75252 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() Ma kad je krenuo okrsaj ukr-rus sve je palo u vodu ovdje, i covid i eu4-5 zabrane. Da sam znao sta ce biti nebi nikad prodao e46 320d sa euro4 kojeg sam imao prije a3. I kod mene ekipa i dalje voza razne euro4 dizele i no one gives a fuck.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75253 | |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75254 |
Moderator
|
Ne znam, ja u Caddy svako malo moram tocit tu pisalinu. U glavnom, sranje i zivcira. ![]()
![]() |
#75255 | |
Owner
Datum registracije: Sep 2008
|
Citiraj:
adblue točim između 10-11k km, sa aditivom, misli da je aditiv cca 30eur, i traje ti sigurno za 5-6 točenja u kanister. kanister 10l uzimam u tokiću, i uvijek gledam da nije istekao rok trajanja. Ne bi točio na benzinskim i ne bi kupovao kanistere koji stoje na suncu.. za sada nemam problema, a budući je Peugeot opako zeznuo stvar sa adblue sustavom, i da se pojave problemi, ugasio bi ga, cca 180e je gašenje. u suprotnom novi tank oko 1000eur, a isti ponovno može crknuti nakon godine dana.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75257 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Koji bi sad bio tehnoloski najnapredniji auto, od normalnih novih auta, sustavi sigurnosti, pomoc u voznji, parkiranju, pametna led rasvjeta i sl.? Ono rang vw koncern, toyota, kia, hyundai, mazda itd, ne ovi luksuzni, al moze i u posebnu kategoriju i luksuzni. Ovako sta sam ja vidio cini mi se da vw dobro šije toyotu sa tim featurima, npr golf 6 je imao automatsko parkiranje a moja korola 10 godina novija nije niti imala tu opciju, golf 7 ima led matrix svitla, korola, samo u najskupljem paketu obicna led svjetla. Cisto me zanima perspektiva ljudi koji više prate od mene. |
![]() |
![]() |
![]() |
#75258 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
![]() |
#75259 |
Strichek Moderator
|
Ne znam odakle ti to. Corola TS već u prvom paketu full led svijetla. Osim tablice ![]() Matrix like svijetla mislim ili drugi odozgo ili najveći paket opreme. Jašta ![]()
![]() |
#75260 | |
Premium
|
Citiraj:
A sad zeni gledam jarisa koji isto nema ništa, osim kao uzmes hibrida style il GR, al cak ni on nema "led matrix" koliko sam skuzio, a bas nekkao nebi hibrida ![]() EDIT gledam corola Executive ima samo "Automatsko isključivanje glavnih svjetala" dakle nije led matrix nego samo gasi pali Zadnje izmijenjeno od: OuttaControl. 02.09.2024. u 15:10. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75261 |
[CTN]Mr.Ti
Datum registracije: May 2007
|
Nego, nova rasvjeta u podvožnjaku Savske, jel još nekome "smeta"? Nekako mi čudno blješti ili što već...
CPU: Ryzen 7 5700G / Noctua D15S; MBO: MSI B550 Tomahawk; RAM:Corsair Vengeance 2x16 3200MHz; GPU: XFX Merc 319 RX 6900 XT; HDD: 1. Samsung 970EVO 256 GB; 2. Crucial P2 500GB; PSU: EVGA Supernova G2 750; CASE: NZXT H440 White; MONITOR: Asus MG279Q; KEYBOARD: Roccat Vulcan 100; MOUSE: Razer ViperMini @ SteelSeries QCK mass; HEADPHONES: Kingston HyperX Cloud (I) - Superlux HD-681 EVO |
![]() |
![]() |
![]() |
#75262 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
ma meni je uvijek taj podvožnjak usran, ljeti kad prži sunce uđem unutra i 3 sekunde sam slijep i nadam se da netko ne stoji na sva 4 ![]() ![]() sad je to moderno bijelo, ja više volim žućkasto al šta ćeš
![]() |
#75264 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75265 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2021
|
Citiraj:
Eh da je samo ta rasvjeta, ima je pun k u gradu, referiram se na ova jumbo plakate. Meni smetaju u noći kad prolaziš a tamo zabliješti bijela pozadina. Čuo sad da kod nas neki rasvjetari diktiraju koliko treba biti osvijetljeno (naravno više nego kaj treba).
![]() |
![]() |
#75266 |
Premium
|
Nebi smilo, imaju novi zakoni tako da se nesmi bas vise bahatit sa rasvjetom, ovde se bave tom temom: https://www.facebook.com/ekorasvjeta |
![]() |
![]() |
![]() |
#75267 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2021
|
Citiraj:
Znam Štromara pa otuda i informacije.
![]() |
![]() |
#75268 | |
Strichek Moderator
|
Citiraj:
![]() Led matrix je VW naziv za ono što je kod toyote AHS. Yaris je u klasi pola, fabije, nekak sumnjam da oni imaju led matrix. Doduše AHS postoji u yarisu u slučaju hibrida. Zašto ne toyotin hibrid? Corola Executive ima AHS odnosno "led matrix".
![]() |
![]() |
#75269 | ||
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
Automobili
Citiraj:
![]() Prije korone si dao 25k€ za niš-posebno opremljenog Golfa sedm’cu 1.6 TDI i još je park pilot crtao auto u horizontali umjesto u normalnoj orijentaciji. Iskriviš si vrat dok parkiraš za te novce. Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
|
|