|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Chieftek vs. Chieftek :)
Valjda cu ubrzo uzimati konfu u vemilu, a odabrat cu gotovo sigurno ćifteka za kuciste i napajanje jer izgleda da za tu cijenu nema nista bolje. Ovo su kandidati : Chieftec midi tower BH-02B-B-B, 400 W - 690kn http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?sifra...66750523739049 Chieftec midi tower CH-01SL-SL-B, 400 W, - 740kn http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?sifra...66750523739049 Chieftec mediumtower DX-01B-D-U, 400 W - 705kn http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?sifra...66750523739049 Sto je po vasem misljenju najbolje? Ovaj najskuplji ima filtere za prasinu i instalaciju bez vijaka, dosta solidno izgleda, ali koliko ta izolacija smanjuje prozracnost te koliko stane ventilatora i od koliko cm? Cudno mi je sto ova prva dva imaju vece dimenzije, ali manje 5.25 slotova? za razliku od ovog treceg. Ovaj od 690 ima kako vidim dva bocna venta, za drugo ne znam, ali mi se cini nekako niskim mada je po dimenzijama veci od treceg - kako izgleda uzivo? Puno hvala na iskustvima i savjetima... Pozz: hello2 : |
![]() |
![]() |
#2 |
tualatin maniac
Datum registracije: Feb 2004
|
ja ti imam ovaj zadnji..i mogu ti reć samo pohvale..ima ti s prednje strane sakrivenih 2 80mm ventove, sa strane za još 2...iza za jedan 120mmm...meni je to kučište odlično..a i napajanje od 380 w nije loše..
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
dx ima i moj glas meni je kuciste jako dobro ...
#4 |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
po meni ovaj zadnji ,ali ja bi ti predložio thermaltake soprano black sa prozorom koje je predivno cijena mu je oko 650 kn ,a vidim da toliko i mislish dati za case pozz |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
|
Citiraj:
Ali onda jos 350 kn za napajanje i evo nesto preko milje sto mi je nazalost previse, a i da potrosim milju onda skoro mogu i stacker uzet ![]() |
|
![]() |
![]() |
#6 | |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#8 | |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
2.ljudi smatraju da ti ostrag nemash jedan port na matichnoj pa su portove stavili gore npr kad ja dodjem sa stickom da nest prebacim itd.. 3.Nije precjenjeno kad je thermaltake tsunami dream sl.takvo 1100 kn tako da nemoj pametovati,ja sam samo rekao svoje mišljenje: CoolRamb |
|
![]() |
![]() |
#9 | |
-------
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
samo ti mogu reć da bježiš od ve mila malo je ot ali ne želim da se zezneš ko 2 moja poznanika |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#12 | |
tualatin maniac
Datum registracije: Feb 2004
|
Citiraj:
da da totalno je teško..koš kad se sve složi unutra..lol...moji ima 25 kila: CoolRamb : roller :
![]() |
#13 |
Modder
Datum registracije: Mar 2004
|
Taj Dragon tj DX je extra, imam BX i super sam zadovoljan ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
|
U cemu je razlika izmedu DX i DG |
![]() |
![]() |
#15 | |
-------
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#17 |
Inquisitor DeathWatch
|
Šta pokušavas nabiti post Count? ![]() Dizanjem postova starih preko godinu dana. ![]() LOL ![]()
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|