|
![]() |
#1 |
do you speak it?
Datum registracije: Mar 2003
|
video clipovi: colors inverted
pozdrav win xp sp2, radeon9800pro + catalyst 6.2 codec all in 1 (freecodecs.com) svi clipovi imaju invertirane boje, jedino se u bsplayeru otvaraju kako treba-boje ok! to nije neki problem, ali muci me vec dosta dugo i nisam stigao traziti rjesenje navedenog problema, sve dok nisam morao pogledati jedan clip koji je wmv "unutar html-a" posto nije islo drugacije, morao sam kopati po source-u htmla i cupati video vani pomocu downloadera... ako je neko imao slican problem i uspio rjesiti molim pomoc... vjerojatno je pitanje u nekoj postavci unutar DIVX ili XVID codec-a ko rjesi problem placam pice ![]() savjeti koje sam nasao na freecodecs.com forumu su bezveze - nema nikakvog ucinka i dalje isti problem
![]() |
#2 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Da ti nije od tog codec packa? Ja koristim samo AC3 Filter i FFDSHOW i šljaka bez problema. Tu i tamo se zna desit sranje i ako se dobro ne počiste ostatci starih divera (grafe), probaj i to. Isključiti/uključiti u opcijama drivera WMV akceleraciju, koji put i to zna raditi probleme... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
do you speak it?
Datum registracije: Mar 2003
|
codec all in 1 pack, je bas zato koristan da nemoram stavljati 5 razlicith programa vec napravim jedan klik i sve se instalira kod BlackDragona sve radi, sve ok, tako da nije do codec-a vec do neke postavke
![]() |
#6 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Mesni se to vise cini kao problem s driverima graficke. Provjeri postavke overlaya. Mozes jos testirati s Media Player Classicom. http://sourceforge.net/project/showf...ckage_id=84358 Pod Options > Playback > Output > DirectShow Video mijenjaj nacine prikaza (svaki put trebas restartat player) pa vidi kad je slika dobra.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|