![]() |
video clipovi: colors inverted
pozdrav
win xp sp2, radeon9800pro + catalyst 6.2 codec all in 1 (freecodecs.com) svi clipovi imaju invertirane boje, jedino se u bsplayeru otvaraju kako treba-boje ok! to nije neki problem, ali muci me vec dosta dugo i nisam stigao traziti rjesenje navedenog problema, sve dok nisam morao pogledati jedan clip koji je wmv "unutar html-a" posto nije islo drugacije, morao sam kopati po source-u htmla i cupati video vani pomocu downloadera... ako je neko imao slican problem i uspio rjesiti molim pomoc... vjerojatno je pitanje u nekoj postavci unutar DIVX ili XVID codec-a ko rjesi problem placam pice :beer: savjeti koje sam nasao na freecodecs.com forumu su bezveze - nema nikakvog ucinka i dalje isti problem |
Da ti nije od tog codec packa?
Ja koristim samo AC3 Filter i FFDSHOW i šljaka bez problema. Tu i tamo se zna desit sranje i ako se dobro ne počiste ostatci starih divera (grafe), probaj i to. Isključiti/uključiti u opcijama drivera WMV akceleraciju, koji put i to zna raditi probleme... |
Citiraj:
|
codec all in 1 pack, je bas zato koristan da nemoram stavljati 5 razlicith programa vec napravim jedan klik i sve se instalira
kod BlackDragona sve radi, sve ok, tako da nije do codec-a vec do neke postavke |
Ha cuj to sto kod BD radi nije garancija. Imas neki screenshot tog problema? Koji player koristis?
|
Mesni se to vise cini kao problem s driverima graficke. Provjeri postavke overlaya.
Mozes jos testirati s Media Player Classicom. http://sourceforge.net/project/showf...ckage_id=84358 Pod Options > Playback > Output > DirectShow Video mijenjaj nacine prikaza (svaki put trebas restartat player) pa vidi kad je slika dobra. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:45. |