|
|||||||||||
|
|
#51001 | |
|
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Ne znam je li takva sajba postala dio najmanjeg paketa opreme, ali sigurno nije najjeftinija kad je treba promjeniti.
|
|
|
|
|
#51002 |
|
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
"South-Korea is the only nation whose national sport has a sequel." Zadnje izmijenjeno od: zkljaja. 11.08.2020. u 15:40. |
|
|
|
|
|
#51004 | |
|
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
Provjeravao sam kamere koje imaju na gmaps (crogatso) i sve ih ima, bar na ovoj ruti kojom sam prosao. Isto tako jucer prosao djir starom cestom (zg-rogoznica). Na vrijeme te upozori na radare, nesrece, kolene, ako ima patrola takodjer ti stoji upozorenje, odlicna stvar. Jedini problem koji imam s njom je sto dosta lose prikazuje kad se trebas odvojit negdje. Naucio sam da cim ti javi da je uskoro odvajanje trebas dosta usporit kako nebi fulao. Nije kao gmaps koji ti stvarno odlicno (zoomirano) prikaze odvajanje i trake. |
|
|
|
|
|
|
#51005 | |
|
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Citiraj:
.U ZG je skoro neupotrebljiv za navigaciju, jer previše sporo reagira. |
|
|
|
|
|
|
#51006 |
|
The mighty pirate
|
Waze? Sporo reagira? I ovako na mobitelu i na Android Auto / Apple CarPlay radi besprijekorno. Kad vidim da počne divljati ili kad je veći update napravljen, restartam mobitel j dalje radi ko nov. Probajte pobrisati cache.
|
|
|
#51007 | |
|
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Citiraj:
U uputama vise manje svih auta koji imaju posebne sajbe, stoji da se sve te RFID stvari trebaju staviti oko retrovizora gore (gdje je ono crno prosarano), jer tu se ona namjerno ostavljena "rupa" |
|
|
|
|
|
|
#51008 |
|
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Kad ste već spomenuli ENC, neki dan mi krepala baterija na jednom, a na drugom davno. Je li netko mijenjao baterije kod kuće? Da li uređaj gubi memoriju ako skroz ostane bez napajanja? Ne daje mi se 240 kn za ta govna ako baš ne moram...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
|
|
|
|
#51009 | |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
I upozorenja za radove, gužve, prometne i sl. su super, baš sam se neki dan vraćala s mora, a ono lančani sudar na autocesti, samo sam se na izlazu prije skinula na staru cestu i amen. Taman oko Karlovca tam.
|
|
|
|
#51010 | |
|
49%winner
|
Citiraj:
U najgorem slucaju HAC bi ti mogao ponuditi reparirani (?).
|
|
|
|
|
#51011 | |
|
Strichek Moderator
|
Citiraj:
Kad je starom krepala baterija rekli su mu u HACu da treba kupit novi. A naknadno je saznao da krepa kad mu izvadis bateriju.
|
|
|
|
#51012 | |
|
EMP moderator
|
Citiraj:
Probat ću premostiti napajanjem dok lemim pa kud puklo da puklo.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
|
|
|
|
|
#51015 | ||
|
Premium
|
Citiraj:
Mobitel inače ne restartam skoro nikad pa se možda zapunilo nešto negdje. ![]() Citiraj:
Vidjet ću nakon što pobrišem sve. ![]() |
||
|
|
|
|
|
#51017 | |
|
Premium
|
Citiraj:
Obrisat ću komplet aplikaciju i ponovno skinuti. U startu je radio super pa se garant nešto pošemerilo. |
|
|
|
|
|
|
#51018 |
|
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
ma to kasni da, kao i rotacija u kruznom toku. |
|
|
|
|
|
#51019 |
|
Yugokiller
Datum registracije: Jun 2006
|
|
|
|
#51021 | |
|
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
Pazite samo s Wazeom, kod nas u Slavoniji su postavili nove kamere, i već sam 5 puta "prijavio" kroz aplikaciju ali nikako da ih dodaju. Valjda ne prijavljuju ljudi dovoljno da verificiraju moju prijavu.
|
|
|
|
#51022 |
|
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
I ja sam uzeo novi enc nedavno, onaj mali Daj mi reci jel lovi ko stara baba? ja doslovno na ulazu/izlazu moram stat, izvuć ruku van auta i mahat po zraku 10-15 sekundi i onda tek ulovi signal. Prije sam imao stari, onaj veći, i taj je na fast enc-u lovio bez greške, a na normalnim naplatnim se često nisam niti skroz zaustavio već je ulovio signal |
|
|
|
|
|
#51023 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Mjesec dana i cca 5000km s 508-icom. Očekivao sam kvarove i piydarije jer nitko ne prodaje mint auto za te pare, no događa mi se samo sporadični error na usisu zraka, nakupilo se čađe i vjerojatno ću mijenjati zaklopku (možda i cijeli turbo, ovisno o defektaži) + retrovizor je lupan no drži se još uvijek + sitnica na laku kod zadnjeg branika. Očekujem oko 2000kn troška. Iiiii to je sve. Potrošnja je cca 6-6.5 litara, auto lijepo ide i prvo je vozilo koje ne želim ganjati po autoputu više od 130-140kmh, baš uživam u vožnji. Bio sam tako hebeno paranoičan jedno dva tjedna, grozničavo tražio što na autu ne štima i na čemu me prodavač zajebao. Sad me pustilo i baš mogu reći da uživam. A kćer uživa u panoramskom krovu, non stop ga otvaramo radi nje.
|
|
|
#51024 |
|
|
Stavi ga kod unutarnjeg retrovizora (zaljepi). Inace, kad dolazis na enc naplatu stani skroz do rampe i svaki put ce ti ulovit. Ljudi rade gresku pa stanu kod onog automata, a tu slabo il nikako hvata. @guls - tu zaklopku na usisu mozda mozes i sam ocistit pa da ne bacas pare bezveze Vrijedi probat. |
|
|
|
|
|
#51025 |
|
Premium
|
|
|
|
|
|
|
#51026 | |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Citiraj:
To bi bilo idealno. A kako sam se samo sasrao kad je ekran zapištao i napisao Check engine, odmah palim diag a on veli greška usisa - zaklopka. Vrit nos, naj me zezat, skoro me srce steplo. Baš tako je meni bilo s ibizom i 307, ovo je doslovce tempomat na 120-130, zavaljen u sjedalo i baš uživam u tišini. Pravi obiteljski čovjek.
|
|
|
|
#51027 | |
|
Premium
|
Citiraj:
Prošli put na ulazu na Lučkom je tip na kućici uzeo enc i s njim mahao prema toj kutiji gore dok nije ulovilo, meni iz auta nije htjelo... mislim da ću morat ić mijenjat uređaj jer ovo je stvarno očajno |
|
|
|
|
|
|
#51028 | ||
|
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Citiraj:
I na onom fastu lovi bez greške, 40-ak na sat i deri, opet kod retrovizora gore jel... |
||
|
|
|
|
|
#51029 | |
|
|
Citiraj: