|
![]() |
#1 |
el_nino
Datum registracije: Nov 2004
|
![]() Znam da,nacelno,nema personaliziranih topica,ali jednostavno nisam odolio. Naime,evo koliko zamjecujemo,covjek je jednostavno prepametan za sve nas ovjde,posjeduje nevjerojatnu kolicinu znanja,na cemu bi,evidentno,pozavidjeli i pojedini profesori sa FER-a,pa onda....dajmo mu moderatorske,stovise administratorske ovlasti,da covjek moze uspjesno kanalizirati to svoje golemo znanje,da se moze 'izljeciti' na niskoobrazovanim i nestrucnim forumasima.... U nadi da ce moj osobni apel,kojeg vjerujem dijele i ostali clanovi PCE foruma,uroditi plodom,ti svevisnji her Boobba,pokusaj se savladat,makar privezivanjem sidra za noge,koje bi sprijecilo da tvoja napuhanost rezultira odlaskom u orbitu! :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: |
![]() |
![]() |
#2 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Rađe bubba fan club. I sebe proglašavam glavnim predsjednikom. ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Ne kužim kaj imaš protiv Bubbe. Čovjek redovito piše zamjerke na članke, i zamjerke uvijek stoje. Zapravo ne znam kad je netko opovrgnuo ono što je Bubba rekao. |
![]() |
![]() |
#4 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
: lol2 :
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
#5 | |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
![]() Nikoga ne bi smetalo da čovjek jednostavno ukaže na pgrešku - i to je to. ![]() Ali on uvijek mora VRIJEĐATI ![]() ![]() I zato kad vidim njegovo ime samo preskočim dalje ![]() Modovi - zalokajte ovo! ![]()
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
|
![]() |
![]() |
#6 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
ok, postoji svaštara. ovo nije niti komentar, a niti prijedlog za PCE. zakaj neki ljudi jednostavno ne prihvate činjenicu da je forum.hr za njih najbolji izbor ? /premještam u svaštaru, a dalje nek žderonje odluče kaj s tim/
#7 |
CyberSky
Datum registracije: Feb 2004
|
Bubba je skoroz ok tip ,barem prema mojim iskustvima. Pričam s njim redovito na ICQ i nikada nije vrijeđao. Uvijek će ti pomoći ako ga lijepo zamoliš! Čak mi je par puta posalo dvd i to preporučeno! |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
da ga nema trbalo bi ga izmislit... ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Cemu ovakvo javno linčevanje čovjeka? Kolko se ja sjecam, ovo je forum, i tu svatko ima pravo rec svoje misljenje... ![]() A i uvijek postoji ignore lista, kolko me pamcenje sluzi... ![]()
#10 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Temu bi trebalo brisati ![]() sramota ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
pa gdje ti vidiš linčovanje.Od sedmero forumaša šest ga podržava.:clap: |
![]() |
![]() |
#13 | |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Slazem se s rendulom, ovo treba pobrisati prije nego covjek ovo vidi... Kak bi se vi osjecali, da se nekaj o vama ovako napise... A i sama pravila nalazu da nema vrijedjanja na ovom forumu, a meni ovo smrdi bas na to... ![]() Citiraj:
![]() Podrzavaju ga jer napadaju covjeka na ovakav nacin... P.S. Bubbin stil pisanja mi je blizak mitzekovom, za obadva trebam prevoditelja, bilo zagorski (ili prigorski ![]() ![]() ![]()
![]() |
#14 |
Strichek Moderator
|
čovijek uopće "!!!NE!!!" vrijeđa!! ![]() otkud vam to??? ![]() PCE ...da fakat ne vrijeđa... al stvarno zaš mi drugi uopće neš pišemo kad imamo pamtnjakoviča koji sve zna. ![]() nisam niš imao protiv njega dok nije počeo srat za svaku stvar koju čovijek pogriješi, da bi na kraju završilo s vrijeđanjem.. |
![]() |
![]() |
#15 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
U ovakve rasprave obično ne ulazim, ali eto... Već smo imali sličnu raspravu (Rak case), i ustanovili smo da je Bubba takav kakav je. Nema dlake na jeziku, i neumoljiv je, ali što je je, tip je enciklopedija za sve. Meni takve stvari ne smetaju, pogotovo jer i ja često znam bit takav. Druga priča bi bila da samo flejma, ali sve argumentira tako da.... |
![]() |
![]() |
#16 |
EMP moderator
|
Meni je Bubba sasvim OK, makar mi prigovorio na nešto, cijenim njegovo mišljenje jer ima veće znanje od mene.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
#17 | |
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
#18 |
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
i kaj sad ovo bi trebalo značit??
znate kaj, deca, nemojte me srdit! Kakav je takav je, Bubba ima ista prava kao i svak drugi, ovo prozivanje fakat ne stoji i sam da znate, nije mi ni na kraj pameti da branim bubbu, jer se on itekak može sam branit,al za ova laprdanja sigurno nebu trošil tipkovnicu..a ono kaj veli,veli tak kak je, nekome paše, nekome ne paše, al nema prozivanja il linča,barem dok sam ja tu mod... nema više..kjuzo ![]() i malo reda ovdje na Svaštari ,inače bu neko plakal i prije Božić Bate... ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|