PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Bubba za Predsjednika!! (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=29697)

dautanecII 13.12.2005. 19:05

Bubba za Predsjednika!!

Znam da,nacelno,nema personaliziranih topica,ali jednostavno nisam odolio.
Naime,evo koliko zamjecujemo,covjek je jednostavno prepametan za sve nas ovjde,posjeduje nevjerojatnu kolicinu znanja,na cemu bi,evidentno,pozavidjeli i pojedini profesori sa FER-a,pa onda....dajmo mu moderatorske,stovise administratorske ovlasti,da covjek moze uspjesno kanalizirati to svoje golemo znanje,da se moze 'izljeciti' na niskoobrazovanim i nestrucnim forumasima....
U nadi da ce moj osobni apel,kojeg vjerujem dijele i ostali clanovi PCE foruma,uroditi plodom,ti svevisnji her Boobba,pokusaj se savladat,makar privezivanjem sidra za noge,koje bi sprijecilo da tvoja napuhanost rezultira odlaskom u orbitu!

:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:

Fleks 13.12.2005. 20:08

Rađe bubba fan club.

I sebe proglašavam glavnim predsjednikom.

:D

rendula 13.12.2005. 20:14

Ne kužim kaj imaš protiv Bubbe. Čovjek redovito piše zamjerke na članke, i zamjerke uvijek stoje. Zapravo ne znam kad je netko opovrgnuo ono što je Bubba rekao.

domy_os 13.12.2005. 20:26

: lol2 :

MisterM 13.12.2005. 20:43

Citiraj:

Originally posted by rendula
Ne kužim kaj imaš protiv Bubbe. Čovjek redovito piše zamjerke na članke, i zamjerke uvijek stoje.
Zamjerke?:rolleyes:

Nikoga ne bi smetalo da čovjek jednostavno ukaže na pgrešku - i to je to. :smoke:
Ali on uvijek mora VRIJEĐATI:rambo: Ali pazi baš uvijek mora VRIJEĐATI:fuming:

I zato kad vidim njegovo ime samo preskočim dalje:smoke:

Modovi - zalokajte ovo!:rolleyes:

horza 13.12.2005. 21:23

ok, postoji svaštara. ovo nije niti komentar, a niti prijedlog za PCE. zakaj neki ljudi jednostavno ne prihvate činjenicu da je forum.hr za njih najbolji izbor ?

/premještam u svaštaru, a dalje nek žderonje odluče kaj s tim/

ćiber_manija 13.12.2005. 21:55

Bubba je skoroz ok tip ,barem prema mojim iskustvima.
Pričam s njim redovito na ICQ i nikada nije vrijeđao.
Uvijek će ti pomoći ako ga lijepo zamoliš!
Čak mi je par puta posalo dvd i to preporučeno!

maxxp 13.12.2005. 21:58

da ga nema trbalo bi ga izmislit...:D

Vuco 13.12.2005. 22:08

Cemu ovakvo javno linčevanje čovjeka? Kolko se ja sjecam, ovo je forum, i tu svatko ima pravo rec svoje misljenje...:rolleyes:

A i uvijek postoji ignore lista, kolko me pamcenje sluzi...:smoke:

rendula 13.12.2005. 22:15

Temu bi trebalo brisati:rolleyes: Čovjek ima apsolutno pravo izreću svoje mišljenje. Da je negdje nekoga bogznakak uvrijedio, moram priznati da nisam primjetio, a redovito čitam većinu njegovih postova. I redovito je u pravu, kaj god vi tu rekli.

sramota:smoke:

mighty 13.12.2005. 22:15

šta ste napali čovjeka? nek vrjeđa ak voli, ja znam da mene to ne bi uvrjedilo. a svako ima svoje mušice:gringo:

maxxp 13.12.2005. 22:19

pa gdje ti vidiš linčovanje.Od sedmero forumaša šest ga podržava.:clap:

Vuco 13.12.2005. 22:21

Slazem se s rendulom, ovo treba pobrisati prije nego covjek ovo vidi...

Kak bi se vi osjecali, da se nekaj o vama ovako napise...

A i sama pravila nalazu da nema vrijedjanja na ovom forumu, a meni ovo smrdi bas na to...:smoke:
Citiraj:

pa gdje ti vidiš linčovanje.Od sedmero forumaša šest ga podržava.
Nije to vazno...:D
Podrzavaju ga jer napadaju covjeka na ovakav nacin...

P.S. Bubbin stil pisanja mi je blizak mitzekovom, za obadva trebam prevoditelja, bilo zagorski (ili prigorski:D kaj god vec) ili sto se tice elemenata u elektronickoj industriji:D:D

buljo 13.12.2005. 22:21

čovijek uopće "!!!NE!!!" vrijeđa!!:rolleyes:
otkud vam to???:rolleyes:

PCE

...da fakat ne vrijeđa...

al stvarno zaš mi drugi uopće neš pišemo kad imamo pamtnjakoviča koji sve zna.:rolleyes:

nisam niš imao protiv njega dok nije počeo srat za svaku stvar koju čovijek pogriješi, da bi na kraju završilo s vrijeđanjem..

Renesis 13.12.2005. 22:27

U ovakve rasprave obično ne ulazim, ali eto...

Već smo imali sličnu raspravu (Rak case), i ustanovili smo da je Bubba takav kakav je.

Nema dlake na jeziku, i neumoljiv je, ali što je je, tip je enciklopedija za sve. Meni takve stvari ne smetaju, pogotovo jer i ja često znam bit takav. Druga priča bi bila da samo flejma, ali sve argumentira tako da....

domy_os 13.12.2005. 22:35

Meni je Bubba sasvim OK, makar mi prigovorio na nešto, cijenim njegovo mišljenje jer ima veće znanje od mene.

MRKONJA 13.12.2005. 22:45

Citiraj:

Originally posted by domy_os
Meni je Bubba sasvim OK, makar mi prigovorio na nešto, cijenim njegovo mišljenje jer ima veće znanje od mene.
Ovo zvući ko u prvom razredu osnovne:D :D

mitzek 13.12.2005. 23:00

i kaj sad ovo bi trebalo značit??

znate kaj, deca, nemojte me srdit!

Kakav je takav je, Bubba ima ista prava kao i svak drugi, ovo prozivanje fakat ne stoji i sam da znate, nije mi ni na kraj pameti da branim bubbu, jer se on itekak može sam branit,al za ova laprdanja sigurno nebu trošil tipkovnicu..a ono kaj veli,veli tak kak je, nekome paše, nekome ne paše, al nema prozivanja il linča,barem dok sam ja tu mod...

nema više..kjuzo :fuming:

i malo reda ovdje na Svaštari ,inače bu neko plakal i prije Božić Bate...:fuming:

Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:41.