|
|||||||||||
|
|
#152 | |
|
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#154 |
|
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Nisam ni ja neki ljubitelj cheatanja, ali kad vidiš kako murjačka Crown Victoria doslovce leti kraj tebe dok ideš preko 250 ili kako se 6 Corvetta stvori samo od sebe...ili kako su zadaci debilno repetitivni...ono, najprije probij 2 blokade, pa 4, pa 6, pa 8, pa 10...ono, haloooo? Malo maštovitosti ih ne bi ubilo. Inače, najbolji cheat sa trainerom je instant speed, pa kad se zaletiš sa 200 mph u murjački auto i gledaš kako se smrad koji te ganjao jedno pet minuta okreće u zraku...ahhh, melem za duševno zdravlje ![]() |
|
|
|
|
|
#155 |
|
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
CK: I kolko fremaova (molim te pogledaj sa frapsom) Na kolko je leica, koji driveri.... |
|
|
|
|
|
#156 | |
|
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#158 |
|
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
Fleks, ak oces solidan kompromis iskljuci "particles" prek registry-a, istina gubis, dim, lisce koje pada z drveca itd. ali framerate je puno konstantniji i solidan... Ja rokam sve na max(1024x768), samo kaj je visual tretment na low jer me zuckavost malo iritira i ide na 30-40fps-a No NFSMW mi radi na 16,6 pa i to uzmi u obzir... |
|
|
|
|
|
#159 | |
|
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
Sa frapsom mi se ne da kemijat, ali odokativno raspon je 30-50fps
|
|
|
|
#160 |
|
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Ja igram na 1024x768, mid-high, AA na pola, filtering isto. I igra radi fino, jedino tu i tamo randomly počne ful trzat, povratak u win (sa win tipkom samo) i nazad u igru sredi problem... |
|
|
|
|
|
#161 | |
|
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
Grafa neotkljucana na 400/900, Svi detalji na max, osim AA koji je na 2x... Cak sam preko registry-a maknuo motion blur, al je opet u igri tak da, registry mod ne delaju...al nije bed...
|
|
|
|
#162 |
|
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
ah...mene ubija 1280x1024, moram isključit skrot i AA i AF...makar je grafa full otključana... al dobro..glavno da se igra ![]() |
|
|
|
|
|
#164 |
|
-------
|
Ovaj igra, onaj igra................a ja čitam kak vi igrate.:mad: |
|
|
|
|
|
#166 |
|
Ex-Gastarbajter
|
|
|
|
|
|
|
#167 |
|
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Ja sam si sad upecao Audi TT-a...mmmm...pogon na 4 kotaca...pravo iznenadjenje nakon punteka koji mi sad stoji u garazi u slucaju da me murija ulovi ![]() Jedino kaj ga moram malo pobojat jer se murija vec ljepi na mene ko muhe na govno... ![]() Sad sam se utrkival s onom Izzy, jebate kaj je zenska cudna...cijeli krug ju derem, ostavim ju 400 metara iza sebe i onda zanjih 10% kruga, zena me sam tak dostigne, brijem da sam moral 3 put restartat...prvi put u igrici...
|
|
|
#168 |
|
Premium
Datum registracije: Jul 2003
|
|
|
|
#169 |
|
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
McG, kad te počnu Federal Pursuit Carovi lovati na čelu s Crossom...not good... |
|
|
|
|
|
#171 | |
|
Džabe si krečio!
|
Citiraj:
To ti je policijski pedercina koji ti na pocetku ogrebe auto sa kljucem, da meni to napravi, zaklo bi ga bez premišljanja ![]() |
|
|
|
|
|
|
#172 |
|
-------
|
A ništ, kad napokon složim komp zinstaliral bum to čudo od NFS-a i svako malo bum postal kak napredujem. Pa ne bu mene murija zahebavala (nikad nije, uvijek sam našel lijek za nju). |
|
|
|
|
|
#175 |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2004
|
jel ima neko problema sa sjenama u igri... trazio sam na netu i sjene su koma uglavnom onima koji imaju ati kartice.. kad povecam na max onda su sjene ruzne a kad stavim na jednu crticu od minimuma onda je ok... ne kuzim zas.. :confused: |
|
|
|
|
|
#176 |
|
Banned
Datum registracije: Mar 2005
|
yes afkros kad stavim na max onda je sjena iscrtana KOCKAMA a ne pixelima koliko je los shadow dok na low radi ok i shadow je odlican - ma ja zavrsio pa nek se sad hebe sjena koliko hoce ![]() |
|
|
|
|
|
#177 |
|
Premium
|
Ja sam gotov :![]() Evo porazio sam gada koji mi je uzeo BMW Finalni komentar je da je igra mogla biti puno bolja da su malo ustimali career mode, jer je murja nemoguca(steta sto nema replay-a pa vam nemrem pokazat kak murjaci izlaze iz zidova ), a standardne utrke prelagane, svi likovi s liste su totalna pljuga(pogotovo Razor?!?) za nadvozit a restartat utrku sam morao samo kod drag utrka koje su zasranije nego ikad...Osim toga igra je odlicna, bar ako ste NFS fanatik kao ja , a pravi gust za mene pocinje tek sad kad je sve otkljucano(Quick Race). |
|
|
|
|
|
#178 |
|
Ex-Gastarbajter
|
Meni malo smeta što nema onoliko podešavanja, barem ko u U2. I nema auspuha, branika,... |
|
|
|
|
|
#180 | |
|
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
![]() Trenutno 13 na Blacku, sa Puntom još ![]()
|
|
![]() |
|
|