PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   need for speed most wanted (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=27480)

atha 01.11.2005. 10:41

need for speed most wanted

datum izlaska: 18. studeni 2005.

za demo se josh ne zna tocan datum, ali nesto se spominje prvi tjedan studenog, sto bi bio ovaj.

minimalne requirements: (za demo)
(za samu igru je zauzece diska 2,5gb i 128mb grafika (of kors dx9.0)a sve ostalo isto kao i za demo)

Citiraj:

* OS - Windows XP/2000
* Processor - Intel Pentium 4 or equivalent 1.4 GHz
* Memory - 256MB RAM
* Hard Drive - 1.0 GB
* CD Drive - 8 SPEED (Demo Disc only)
* Video Card - 32MB*
* Sound Card - DirectX 9.0c compatible
* DirectX - Version 9.0c
* Online - Broadband; 2-4 Players
* Input - Keyboard, mouse or USB Steering Wheel/Gamepad

DirectX 9.0c is included on this disc and may require the latest drivers for your video and sound card. *Supported video cards: NVIDIA GeForce 2 MX/GTS or greater, ATI Radeon 7500 or greater; Intel 950/i915g; S3 GammaChrome S18 Pro. Laptop models of these chipsets are not supported.
evo i neki featuri koji ce biti u demo igri.

Citiraj:

Quick Race

* Tuned Mustang
* Stock Cayman S
* Tuned Cayman S

Opponent Cars:

* IS300
* GTO
* Golf GTI
* Cayman S
* Viper
* Mustang

Quick Race Tracks:

* Sprint - Point-to-Point
* Speedtrap - New Race Mode

Challenge Series

* 1 Pursuit Length Challenge
* 1 Tollbooth Challenge
* 1 Roadblock dodge Challenge

Blacklist 15 Teaser
Plays a 30 second video showcasing the blacklist and blacklist opponents

Music (4 tracks)

* Main Menu - Do Ya Thang
* Main Menu - In A Hood Near You
* Race Music - We Control
* Race Music - Skinnyman
par screenshotova iz igre, da se vidi koji ce se auti voziti...

http://img157.imageshack.us/img157/3714/1full6gk.th.jpg http://img157.imageshack.us/img157/6332/2full5oh.th.jpg http://img157.imageshack.us/img157/4...ull57wo.th.jpg http://img301.imageshack.us/img301/5...ull65bd.th.jpg http://img301.imageshack.us/img301/5936/2full3tb.th.jpg

i naravno za sve znatizeljnije, vishe o samoj igri, dodatnim featurima, screenshotove, preview inserte iz igara moze pogledati na

Tommek 01.11.2005. 11:01

mmmm jedva čekam :burn:

Crash009 01.11.2005. 11:49

a šta vrijede auti i grafika kad je realnost i fizika očajna...

Dudek 01.11.2005. 12:30

Citiraj:

Originally posted by Crash009
a šta vrijede auti i grafika kad je realnost i fizika očajna...
Nazalost istinito, al to me nece sprijeciti da ju zaigram:D

Crash009 01.11.2005. 12:37

ja ču ju samo isprobat, da vidim kakva je, al mislim da mi se neče baš previše svidjet

SniperWolf 01.11.2005. 13:43

Atha evo ti jedan :beer:
super si to napravio ;)

Ja jedva čekam da postanem king of the black list:cool:

GoGzS 01.11.2005. 15:29

Ne izgleda loše, ali ako bude nerealna ko predhodna dva (da ne govorim o tome kako ulećem u zavoje od 90 stupnjeva sa 220 :rolleyes: ) ostajem na Juicedu.....

DrTom 01.11.2005. 16:57

Ooo, lijepo, lijepo... :burn:
Za svaku pohvalu je da su se konačno
odlučili u igru uvrstiti i Porscheove modele.
Svakako ću ju zaigrati, kao i sve ostale iz tog serijala,
ali ako mi se ne bude sviđala lako se vratim na
FIA GTR koja je daleko naj-naj igra što se tiče
realnosti i isticanja vozačkih sposobnosti :gringo:

Dudek 01.11.2005. 17:07

Jeste li isprobali Street race Syndicate (SRS)?
Igra je prebolesna (i malo starija)

JC Denton 01.11.2005. 19:54

Mmmm.. .ja sam odigrao dva Undergrounda na ovoj mojoj jadnoj MXici i mislio sam da nema sanse da ovaj novi nastavak uopce radi na mojoj grafi.... raduje me sta sam se prevario :clap:

I neka je arkada... zaboli me papak... ali je super za predah pri pisanju seminara :cool:

nicko 01.11.2005. 23:40

koliko sam skužio, intelovi akceleratori u laptopima nisu podržani??

:(

a baš sam mislio pod predavanjima zaigrat malo...

Brain32 02.11.2005. 00:10

Ma nek' je 100put arkada, to je legendarna igra i nijedna druga nemre tako dobro zadovoljit' moju "need for speed" :D

Inace, volim realne simulacije ali tak i onak nemam volan pa...

žile 02.11.2005. 13:19

To za realnost što se toj igri nonstop uzima za minus:confused: je hrpa nebuloza.Zamisli da svaki jebeni put poslje svake utrke moraš popravljat auto od sudara u auto u prometu pri 300 kph,a zabit ćeš se makar u jedan.Da ne govorim kako si u undgr2 imao jedva dovoljno para da nabriješ do kraja 2 auta,a nebi ni toliko da poslije svake utrke moraš xxx para ostavljat na popravak.Uvođenje tog "bitnog" dijela u bilo koji serijal need for speeda bio bi totalni krah.Koliko ja znam čim su poslije 6 dijela u undergroundu jedan ukinuli oštećenje serijal je doslovno procvao.
:rambo: :rambo: :rambo: :rambo: :rambo: realnost

Dudek 02.11.2005. 16:48

Citiraj:

Originally posted by žile1942
To za realnost što se toj igri nonstop uzima za minus:confused: je hrpa nebuloza.Zamisli da svaki jebeni put poslje svake utrke moraš popravljat auto od sudara u auto u prometu pri 300 kph,a zabit ćeš se makar u jedan.Da ne govorim kako si u undgr2 imao jedva dovoljno para da nabriješ do kraja 2 auta,a nebi ni toliko da poslije svake utrke moraš xxx para ostavljat na popravak.Uvođenje tog "bitnog" dijela u bilo koji serijal need for speeda bio bi totalni krah.Koliko ja znam čim su poslije 6 dijela u undergroundu jedan ukinuli oštećenje serijal je doslovno procvao.

Znaci da je ipak realno!
Ako vozis moras paziti da se ne zabis u nekoga (isto ko i u stvarnom zivotu), normalno je da onda to moras popraviti. I najbolje od svega mi je kaj nemozes uletiti u zavoj s max brzinom i izvuci ga van.
To je po meni realnost:smoke:

BTW u igri sam uspio kupiti sve aute i sloziti ih do kraja jer igra u principu nema kraja. Sve kaj si odvozio mozes ponovno voziti cak i kada skupis 100%:clap:

Brain32 02.11.2005. 18:58

Citiraj:

Ako vozis moras paziti da se ne zabis u nekoga (isto ko i u stvarnom zivotu), normalno je da onda to moras popraviti. I najbolje od svega mi je kaj nemozes uletiti u zavoj s max brzinom i izvuci ga van. To je po meni realnost:smoke:
Ma sve je to super, ali ja se npr. najvise volim "sjesti" u svoj moddani RX8 i odvalit 350Km/h po autoputu i izbjegavt promet dokle mogu, kad vise nemrem(citaj bum!,cangr!,crash!) stisnem "R" i ponovo.
Realne utrke me podsjecaju na naseg omiljenog ISP-a:
T stalno koci
T pazi na promet
T nemoj previse klat motor
T shiftdelete-aj igru kad nakon 5 min. pozivcanis

NFS rules, igral bum i NFS 47 ak izadje :D

fairy 02.11.2005. 19:22

Citiraj:

Originally posted by žile1942

ja se slažem..j***š realnost :rambo:

me likes nfs :clap: :D

Dudek 02.11.2005. 21:09

Citiraj:

Originally posted by Brain32
Ma sve je to super, ali ja se npr. najvise volim "sjesti" u svoj moddani RX8 i odvalit 350Km/h po autoputu i izbjegavt promet dokle mogu, kad vise nemrem(citaj bum!,cangr!,crash!) stisnem "R" i ponovo.
T stalno koci
T pazi na promet

Nisam ja rekao da je NFS los, daleko od toga:D, samo hocu rec ak se trazi realnost onda je ovo dobra igra:smoke:

Swarm dude 02.11.2005. 21:17

Dobar je NFS.Za realnost imam GT4 na PS2 :p .
Ako netko igra online,recite svoje nadimke pa da zaigramo koji drag

atha 02.11.2005. 21:17

ovi undergroundi su odlicni, odnosno najbolji nfs serijali. koliko god bili arkadni, to su jedine voznje u kojima se maximalno opustim i uzivam. sredjujem auto, dobar zvuk, dobra grafika, ne tesko za voziti...sto ce mi vishe..
blazeni nfs...
znam da vam nece nista znaciti, ali nfs je jedina voznja koja je ikada bila instalirana na mome racunalu.... ;)

4444josip4444 02.11.2005. 21:18

Nikad nisam volio previše nfs, stari naslovi su mi bili dobri, zadnja dva undergrounda su pušiona :smoke: , bar po mom, nema onih staza okruženih prirodom, milicije koja me naganja, onih "egzotičnih" auta, ako u ovom most wanted-u nebude toga neću ga ni igrat....

MRKONJA 02.11.2005. 21:46

Ako hoćetet realnost sjednit u auto i vozite se između 14 i 18 po zagrebu:D
Ovak se bar mogu zakucat sa 200 u zid i preživjet:cool: :D

Dawar 02.11.2005. 21:58

Ma nfs underground su najbolji nastavci tog serijala. Meni su stari nfsovi dosadni samo naganjanje to dosadno. Ovdje sređuješ aute i utrkivaš se a i pritom moš se zajebavat po gradu(što sam ja najviše i radio)

SniperWolf 02.11.2005. 22:07

Citiraj:

Originally posted by Dawar dk
Ma nfs underground su najbolji nastavci tog serijala. Meni su stari nfsovi dosadni samo naganjanje to dosadno. Ovdje sređuješ aute i utrkivaš se a i pritom moš se zajebavat po gradu(što sam ja najviše i radio)
potpisujem.

ivica-v 03.11.2005. 01:52

Citiraj:

...bar po mom, nema onih staza okruženih prirodom, milicije koja me naganja...

Milicije nikada nije ni bilo...:rambo:
Samo policije...:D :beer:

thunderbird 03.11.2005. 08:42

Citiraj:

Originally posted by Brain32
T stalno koci
T pazi na promet

Istina, tako je:beer:
NFS je stvorio svoj imidž bez realnosti, jedino se bojim da ea opet ne izda poluproizvod (to im u zadlje vrijeme dobro ide)....

thunderbird 03.11.2005. 08:44

Citiraj:

Originally posted by Dawar dk
i ja isto, tim više što mi ganjanje sa policijom ide nakurac, čak kad sam vozion 50 na sat ganjali su me:fuming:
:rambo: pandurija

JC Denton 03.11.2005. 22:45

E da...da napomenem..me loves NFS5 (Porche Unleashed :) ) Pogotovo prvi 911Turbo sa nabrijanom turbinom..pa kad pocne na prazno okretat straznju osovinu u zavoju...mmm :)

Ali svejedno... volim i NFS:U1 i 2..... jedinstven osjecaj nabrijavat auto onako kako u stvarnosti nikad ne bi mogao jer nemam love :D I svidja mi se sta u drugom dijelu ima zavojitih cesta uz/niz brdo.... no bilo bi lijepo da ima i staza kao u nfs3 (ako se netko sjeca :) ).. ono plazica, cesta kroz planine i crnogoricu (Gorski Kotar anyone? :D )..

Uglavnom... zanima me kakav ce bit ovaj novi NFS... eto toliko :)

McG 03.11.2005. 23:01

Citiraj:

Originally posted by JC Denton
no bilo bi lijepo da ima i staza kao u nfs3 (ako se netko sjeca :) ).. ono plazica, cesta kroz planine i crnogoricu (Gorski Kotar anyone? :D )..
Redrock Ridge i El Nino dok sustižeš CLK GTR i znaš da mu nema pomoći, a iza tebe se praši (iako kockasto) sve u 16. Odma mi dojde da zinstaliram 98-cu.

Mr.Ex.President 03.11.2005. 23:28

Citiraj:

Originally posted by atha
ovi undergroundi su odlicni, odnosno najbolji nfs serijali. koliko god bili arkadni, to su jedine voznje u kojima se maximalno opustim i uzivam. sredjujem auto, dobar zvuk, dobra grafika, ne tesko za voziti...sto ce mi vishe..
blazeni nfs...

Upravo to:clap:

Kad me uvati momenti realnosti i slična sranja, onda instaliram nešto takvo:)

Dudek 03.11.2005. 23:35

Citiraj:

Originally posted by McG
Redrock Ridge i El Nino dok sustižeš CLK GTR i znaš da mu nema pomoći, a iza tebe se praši (iako kockasto) sve u 16. Odma mi dojde da zinstaliram 98-cu.
Ne razumijem zasto 98-cu:confused: , predpostavljam da imas XP, meni je i tak radilo

Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:38.