|
![]() |
#872 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Ma joj dečki, nije bitno više. Vidite da nema smisla ![]() ![]() Edit: Honda predstavlja novu specifikaciju motora na sljedećoj utrci. Možda opet bude bodova..........možda.
Free your mind and open your eyes Zadnje izmijenjeno od: Morpheous. 04.07.2017. u 08:19. |
![]() |
![]() |
#873 |
Guest
|
ovo je lakrdija koliko se gura ferrari. mercedes se kaznjava jer radi dobar posao, a jos uvijek ima i najboljeg vozaca na gridu. nadam se samo da je sada to to sto se tice poklona i da ce dalje biti fer borba... Ako na kraju Vettel i pobijedi, nadam se samo da nece biti za kolicinu bodova koja mu je poklonjena na zadnjoj utrci... Sent from my MHA-L29 using Tapatalk |
![]() |
#874 | |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]()
![]() |
#875 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
evo sluzbeno https://www.youtube.com/watch?v=kALtcMRmDAM |
![]() |
![]() |
#877 |
Guest
|
|
![]() |
#878 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Drugi vozači daju svoje mišljenje vezano za VET vs HAM incident. Sve ok, svi nešto trabunjaju, i onda dođe red na Kimija ![]() http://www.espn.co.uk/f1/story/_/id/...h-fia-decision |
![]() |
![]() |
#879 | |
Guest
|
Citiraj:
Ali da, Lewis je kriv po nekima ovdje...hahahahaha Sent from my MHA-L29 using Tapatalk |
|
![]() |
#881 |
Premium
|
F1 superstar ce dobiti kaznu 5 mjesta na gridu. Bit ce zanimljivo
#882 |
Guest
|
Lolcina koji smijeh. Lik mu se zabije u auto dva puta, jednom namjerno, i ovaj ima dva problema koja ga mogu kostati potencijalno dvije pobjede i nikom nista jer supak koji se ispricao nosi crveno odijelo.... Sent from my MHA-L29 using Tapatalk |
![]() |
#883 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
Kakvih problema? Nije mu Vettel kriv što mu mjenjač nije Izdržao 6 utrka zaredom. Takva su pravila za sve. I Vettela čeka 10 mjesta kazne nakon zamjene idućeg turba. Da navijam za Mercedes i Hamiltona to mi nebi bio nikakav problem. Ionako sjedi u najjačem bolidu zadnje 3 godine. Nema brige. Pogotovo ne na ovakvoj stazi.. Nismo u Monacu. |
![]() |
![]() |
#884 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
pa lik ce se prosetati do prvog mjesta uz takvu nadmoc bolida na takvoj stazi. ruzno je za gledati, a onda jos kad zatreba (kao recimo Bottasu), stisne "turbo" dugme i dobije boosta da skine 2 sekunde u jednom krugu :lol: bit ce zanimljivo, mogao bi se verstapen uplesti u vrh ovu trku |
![]() |
![]() |
#885 | |
Premium
|
Citiraj:
Sve u svemu mislim da mercedes sve vise jaca tako da bi se u drugoj polovici sezone mogli nagledati kako superstar/pimp/celebrity/kmecavac/bogbrzine/reper/vordindecko kruzi stazom sa 2 sekunde brzim bolidom.
![]() |
#886 | |
Guest
|
Citiraj:
Sent from my MHA-L29 using Tapatalk |
|
![]() |
#887 | |
Into my head it goes
Datum registracije: Feb 2004
|
Citiraj:
![]() A i ovaj topic lagano postaje Real-Barca...
![]() |
#888 |
DD9512
|
Hamiltonu pukao jedan zub na 4. brzini.. Kažu da su mogli voziti utrku i sa ovakvim mjenjačem, ali je prevelik je rizik da dođe do odustajanja. Zbog toga se išlo mijenjati mjenjač je se na ovoj stazi može bez problema obilaziti. ![]() Bit će odlična utrka. |
![]() |
![]() |
#889 |
Guest
|
Oce vise ovu panjinu od grosjeana netko maknut iz f1... Sent from my MHA-L29 using Tapatalk |
![]() |
#891 |
DD9512
|
Ja bi rekao da taj dečko nikada neće biti prvak. Daleko od toga da nema skilla, odličan je vozač.. Ali je bezobrazan, napravio je puno sranja prošle godine a ove još nije ništa pokazao jer ga je izdao bolid skoro svaku utrku. Karma is a bi.... Ferrari iduću utrku dolazi s novom specifikacijom motora. Spominje se i potpuno novi turbo. 5 -ti za Vettela i 10 mjesta kazne. ![]() A sutrašnji Vettelov motor ima već 4300 km. Jel to moguće? Info sa njemačkog Sky-a?! Cijeli Mercedes se moli nekom kvaru na Vettelovom Ferrariju. |
![]() |
![]() |
#895 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Upravo se vracam sa staze nakon kvala i autogram sesije. Danas su potpisivali Ferrari, Meredes i Red Bull. U cet svi ostali. Alonso je najveca supcina, a isti takav je i Kimi. Nisam nikad mislio da cu to reci, ali Lewis Hamilton je najveci kralj. Nakon sto je potpisao najvise autograma, vratio se do izoliranih navijaca i jos 10-ak min potpisivao dok su ga PRovci nestrpljivo povlacili za rukav. Red Bullovce mi se nije dalo cekati. Ugl Bottas i Hamilton su mi se potpisali u sluzbeni program,Vettelu sam pred oci bacio Schumijevu zastavu. Oci su mu zacaklile i potpisao se na kacigu! Sent from my GM 5 Plus d using Tapatalk
#897 |
Je suis Schumi
|
Monza ti je jebena staza, s najboljom atmosferom. Tu je Ferrari jedino sto se postuje ![]() E da, zvuk uopce nije los. Fino se to cuje sad. Mercedes je najbolji. Sent from my GM 5 Plus d using Tapatalk
#899 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Tu me baš ništa ne čudi, pogotovo kod Kimija. On je tu došao da vozi, nitko mu drugi ne treba i neće odraditi ništa više od onog što baš mora ![]() Alonso i Vettel su vozači koji najviše melju i najviše vole biti u centru pozornosti. Vjerojatno moraju zadovoljiti uvjete svih silnih sponzora.
#900 |
Je suis Schumi
|
Budimo realni, Kimi je vozac koji je placen da ne vozi. Dakle, nesto tipa uhljeb u nekoj od drzavnih firmi u HR. Koristan je zbog marketinga koji puse njegovi vjerni slijepci. Sladoledi, prostacenje itd. On je voznjama davno prestao biti medju top vozacima. Zato bye bye na kraju sezone. 🙂 Sent from my GM 5 Plus d using Tapatalk
|
|