|
![]() |
#841 | |
Guest
|
Citiraj:
Sent from my MHA-L29 using Tapatalk |
|
![]() |
#842 | |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Vjerojatno telemetrija, jer gasa nema, a kočnica je stisnuta do kraja...što je očito nemoguće ![]()
![]() |
#843 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
Heheheehe.. Rekli su da je ta animacija na tvu za malu djecu. Čitaj nije točna.. ![]() Nego Ron Dennis je prodao svoj udio u Mclarenu i odlazi iz momčadi. (25%) Da li je to konačni kraj Mclaren - Honde? |
![]() |
![]() |
#845 |
DD9512
|
FIA čestitala Vettelu rođendan sa diskvalifikacijom i oduzimanjem bodova sa zadnje utrke.. Vettelu, sretan ti rođendan! ![]() Poželio bi ti da namjerno još koji puta izbaciš Hamiltona iz utrke. Ovog puta kako treba. |
![]() |
![]() |
#847 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Odakle ti informacija? Nije valjda onaj "dokument" sta kruži trenutno? |
![]() |
![]() |
#848 |
Guest
|
Postena odluka. Vettel ce malo bolje promisliti prije nego sto se ponovno namjerno zabije u nekog.. Sent from my MHA-L29 using Tapatalk |
![]() |
#849 |
PREMIUM
Datum registracije: Dec 2014
|
Ma od kud vam to? Jel na official siteu? Kak bi trump reko: fake news. http://www.eurosport.com/formula-1/c...95/story.shtml |
![]() |
![]() |
#850 | |
Guest
|
Citiraj:
Sent from my MHA-L29 using Tapatalk |
|
![]() |
#851 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
Ajde i onda objasni recimo ovaj incident:
![]() |
#853 | |
Guest
|
Citiraj:
Ovaj video sto si postao je utrka, a ono sto je vettel naptavio cisto nesportsko ponasanje u situaciji koja apsolutno nema nikakve veze sa utrkivanjem... Sent from my MHA-L29 using Tapatalk |
|
![]() |
#854 | |
Premium
|
Citiraj:
Netko je na BRITANSKOM skyu dobro rekao, rade se puno gore stvari, pri velikim brzinama, i to prolazi nekaznjeno. ali ti znas sta je sportsko nadmetanje, mozda u alpinizmu
![]() |
#855 | |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
Hamilton je govno preseratorsko od vozaca, kad on izgurava sa staze na 100kmh+, onda nikom nista, i to radi stalno, a sada vetela razapinju za gurkanje na 30kmh kao da je u najmanju ruku nekoga na 200na sat zasiljio u zid Ako ga stvarno za ono diskvalificiraju, onda mogu i Ocona, i Sainza u pretprosloj trci |
|
![]() |
![]() |
#856 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Eto, službeno je sve gotovo, Vettel priznao grešku, ispriča se, malo PR bulšita od FIJE, i poija vuk magare. |
![]() |
![]() |
#857 |
Guest
|
|
![]() |
#858 |
Guest
|
|
![]() |
#859 |
Lika u mom srcu
|
Gdje je to rasizam u ovoj prici, jedini ti to stalno uvlacis u pricu, nitko drugi. A kao drugo, mater mu je cista bjelkinja, nije da me to dira uopce, niti njegova boja koze ima kakve veze s tim |
![]() |
![]() |
#860 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Sva ova pravila i ovakvi razgovori su istovremeno i uzrok i posljedica toga što je F1 postala dosadna. Plakanje zbog "izguravanja sa staze" i sličnih stvari. A i vozači su postali bebice, cmizdravci i dječica umjesto da šute, bore se i voze. Iz ovog gore klipa, umjesto da se whinea oko nekakvog izgurivanja sa staze, da je Rosberg vozio kao pravi vozač, nakon zavoja bi vratio poziciju koju je izgubio na ravnici. |
![]() |
![]() |
#861 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
|
![]() |
![]() |
#862 | |
DD9512
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#863 | |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#864 |
Guest
|
Uglavnom, sad ako ce Hamilton vodit za 1 bod prije zadnje utrke, treba se samo zabit u Vettela i priznat krivicu. Nista mu se nece desiti i biti ce prvak. Bravo FIA. Sent from my MHA-L29 using Tapatalk |
![]() |
#866 |
Creeper
Datum registracije: May 2013
|
Ali Hamilton je tako divan, dobar i pošten da to nikada ne bi napravio, pa smo sigurni...
#867 | |
Premium
|
Citiraj:
Danas sve picke u formuli, a sto je najgore Hamilton je predvodnik te nove justin biber F1
![]() |
#868 | |
Lika u mom srcu
|
Citiraj:
da te cujem Vorda komentar, jel i to sportski??? Ili na onaj gore potez kad je rosberga izgurao van zavoja ono gura gura gura dok nije izisao van staze rosberg, a zavoj sirok da mogu dva slepera smotati |
|
![]() |
![]() |
#869 | |
Guest
|
Citiraj:
Da mene neko tak namjerno lupi tokom natjecanja, pokusao bi i ja takvo smece na bilo koji nacin zaustaviti da mu se vrati tokom istog natjecanja. Ja sam prvi da Hamilton dobije kaznu ako je nepropisno vozio iza SCa, ali sad odjednom svi kmece na nesto sto je apsolutno svaki vozac do sada radio kad mu je bila frka da ga ovaj iza dobrim restartom odmah pretekne. Nije vam Hamilton kriv sto je Vettel ispao glup. Sent from my MHA-L29 using Tapatalk |
|
![]() |
#870 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Drago mi je da nitko u Bottasov tim nije poslušao jedan tako sebičan Hamiltonov zahtjev. Čovjek je na kraju u zadnjih 100m osvojio 2. mjesto. Vettel nije lupio Bottasa, nego Hamiltona. Da mene netko tako lupi dao bi 120% da ga preskočim na stazi. Mislim da je to vrlo sportski i dobar primjer današnjoj mladeži. Bez "ali"! Ne bi tražio od kolege koji se bori za podij da mi uradi uslugu i stopa nekog random guya na stazi kojeg ne mogu preći. Pa što će djeca pomisliti ![]()
![]() |
|
|