|
|||||||||||
|
|
#872 |
|
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Ma joj dečki, nije bitno više. Vidite da nema smisla Kako je kolega gore napisao, Vettel je odradio medijski PR bullshit i ispričao se da bi svi bili zadovoljni. Ajmoooooooo sad na sljedeću utrku u Austriji. Temperature su se osjetno povećale zadnjih tjedan dana, pa će biti zanimljivo vidjeti kako će to utjecati na potrošnju guma kod mercedesa. Možda Hamilton bude opet tražio Bottasa da koči Ferrarije ![]() Edit: Honda predstavlja novu specifikaciju motora na sljedećoj utrci. Možda opet bude bodova..........možda.
Free your mind and open your eyes Zadnje izmijenjeno od: Morpheous. 04.07.2017. u 08:19. |
|
|
|
|
#873 |
|
Guest
|
ovo je lakrdija koliko se gura ferrari. mercedes se kaznjava jer radi dobar posao, a jos uvijek ima i najboljeg vozaca na gridu. nadam se samo da je sada to to sto se tice poklona i da ce dalje biti fer borba... Ako na kraju Vettel i pobijedi, nadam se samo da nece biti za kolicinu bodova koja mu je poklonjena na zadnjoj utrci... Sent from my MHA-L29 using Tapatalk |
|
|
#874 | |
|
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]()
|
|
|
#875 |
|
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
evo sluzbeno https://www.youtube.com/watch?v=kALtcMRmDAM |
|
|
|
|
#877 |
|
Guest
|
|
|
|
#878 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Drugi vozači daju svoje mišljenje vezano za VET vs HAM incident. Sve ok, svi nešto trabunjaju, i onda dođe red na Kimija ![]() http://www.espn.co.uk/f1/story/_/id/...h-fia-decision |
|
|
|
|
#879 | |
|
Guest
|
Citiraj:
Ali da, Lewis je kriv po nekima ovdje...hahahahaha Sent from my MHA-L29 using Tapatalk |
|
|
|
#881 |
|
Premium
|
F1 superstar ce dobiti kaznu 5 mjesta na gridu. Bit ce zanimljivo
|
|
#882 |
|
Guest
|
Lolcina koji smijeh. Lik mu se zabije u auto dva puta, jednom namjerno, i ovaj ima dva problema koja ga mogu kostati potencijalno dvije pobjede i nikom nista jer supak koji se ispricao nosi crveno odijelo.... Sent from my MHA-L29 using Tapatalk |
|
|
#883 |
|
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
Kakvih problema? Nije mu Vettel kriv što mu mjenjač nije Izdržao 6 utrka zaredom. Takva su pravila za sve. I Vettela čeka 10 mjesta kazne nakon zamjene idućeg turba. Da navijam za Mercedes i Hamiltona to mi nebi bio nikakav problem. Ionako sjedi u najjačem bolidu zadnje 3 godine. Nema brige. Pogotovo ne na ovakvoj stazi.. Nismo u Monacu. |
|
|
|
|
#884 |
|
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
pa lik ce se prosetati do prvog mjesta uz takvu nadmoc bolida na takvoj stazi. ruzno je za gledati, a onda jos kad zatreba (kao recimo Bottasu), stisne "turbo" dugme i dobije boosta da skine 2 sekunde u jednom krugu :lol: bit ce zanimljivo, mogao bi se verstapen uplesti u vrh ovu trku |
|
|
|
|
#885 | |
|
Premium
|
Citiraj:
Sve u svemu mislim da mercedes sve vise jaca tako da bi se u drugoj polovici sezone mogli nagledati kako superstar/pimp/celebrity/kmecavac/bogbrzine/reper/vordindecko kruzi stazom sa 2 sekunde brzim bolidom.
|
|
|
#886 | |
|
Guest
|
Citiraj:
Sent from my MHA-L29 using Tapatalk |
|
|
|
#887 | |
|
Into my head it goes
Datum registracije: Feb 2004
|
Citiraj:
![]() A i ovaj topic lagano postaje Real-Barca...
|
|
|
#888 |
|
DD9512
|
Hamiltonu pukao jedan zub na 4. brzini.. Kažu da su mogli voziti utrku i sa ovakvim mjenjačem, ali je prevelik je rizik da dođe do odustajanja. Zbog toga se išlo mijenjati mjenjač je se na ovoj stazi može bez problema obilaziti. Bit će odlična utrka. |
|
|
|
|
#889 |
|
Guest
|
Oce vise ovu panjinu od grosjeana netko maknut iz f1... Sent from my MHA-L29 using Tapatalk |
|
|
#891 |
|
DD9512
|
Ja bi rekao da taj dečko nikada neće biti prvak. Daleko od toga da nema skilla, odličan je vozač.. Ali je bezobrazan, napravio je puno sranja prošle godine a ove još nije ništa pokazao jer ga je izdao bolid skoro svaku utrku. Karma is a bi.... Ferrari iduću utrku dolazi s novom specifikacijom motora. Spominje se i potpuno novi turbo. 5 -ti za Vettela i 10 mjesta kazne. ![]() A sutrašnji Vettelov motor ima već 4300 km. Jel to moguće? Info sa njemačkog Sky-a?! Cijeli Mercedes se moli nekom kvaru na Vettelovom Ferrariju. |
|
|
|
|
#895 |
|
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Upravo se vracam sa staze nakon kvala i autogram sesije. Danas su potpisivali Ferrari, Meredes i Red Bull. U cet svi ostali. Alonso je najveca supcina, a isti takav je i Kimi. Nisam nikad mislio da cu to reci, ali Lewis Hamilton je najveci kralj. Nakon sto je potpisao najvise autograma, vratio se do izoliranih navijaca i jos 10-ak min potpisivao dok su ga PRovci nestrpljivo povlacili za rukav. Red Bullovce mi se nije dalo cekati. Ugl Bottas i Hamilton su mi se potpisali u sluzbeni program,Vettelu sam pred oci bacio Schumijevu zastavu. Oci su mu zacaklile i potpisao se na kacigu! Sent from my GM 5 Plus d using Tapatalk
|
|
#897 |
|
Je suis Schumi
|
Monza ti je jebena staza, s najboljom atmosferom. Tu je Ferrari jedino sto se postuje ![]() E da, zvuk uopce nije los. Fino se to cuje sad. Mercedes je najbolji. Sent from my GM 5 Plus d using Tapatalk
|
|
#899 |
|
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Tu me baš ništa ne čudi, pogotovo kod Kimija. On je tu došao da vozi, nitko mu drugi ne treba i neće odraditi ništa više od onog što baš mora ![]() Alonso i Vettel su vozači koji najviše melju i najviše vole biti u centru pozornosti. Vjerojatno moraju zadovoljiti uvjete svih silnih sponzora.
|
|
#900 |
|
Je suis Schumi
|
Budimo realni, Kimi je vozac koji je placen da ne vozi. Dakle, nesto tipa uhljeb u nekoj od drzavnih firmi u HR. Koristan je zbog marketinga koji puse njegovi vjerni slijepci. Sladoledi, prostacenje itd. On je voznjama davno prestao biti medju top vozacima. Zato bye bye na kraju sezone. 🙂 Sent from my GM 5 Plus d using Tapatalk
![]() |
|
|