|
![]() |
#481 |
Premium
Datum registracije: Jul 2012
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#482 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#483 | |
..starija garda
Datum registracije: Dec 2002
|
Citiraj:
![]()
__________________ MojSkuter ---------------------------------PEACE |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#484 | |
Member
Datum registracije: Jul 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#485 |
Uptime 99.99%
Datum registracije: Nov 2001
|
Intel vas vuce za nos vec godinama sa 4 core, a vi ga branite. Sad su opet najavili iduce godine ili one iza da ce i7 biti 6 core CPU, vjerojatno ove ili iduce s obzirom na AMD. Ja bi se osjecao glupo da sam quad core zamijenio sa quad corom, ionako sam vecinom upgradao corove u zadnje vrijeme. DX 66 > 166 MMX > Celeron 400, AMD barton 2500+, Core 2 Duo 8400, i5 3570k i sad bi trebao na i7 7700, yeah right ![]()
“Those who surrender freedom for security will not have, nor do they deserve, either one.” Zadnje izmijenjeno od: Bono. 07.03.2017. u 19:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#486 |
Game, PC ,motobikes, bike
Datum registracije: Jan 2010
|
Da li je uopce bilo Win 10 updatea u zadnje vrime, kad vidis da u benchevima s OSD cpu usage ne prelazi 70% u igrama, tako slicno je i na FXu osim npr. enkodingu videa di usage stoji maxano na 100%. Da la je to zbog softwarea ili procesora? Ako se nesto moze napravit softwareom onda bi vjerovatno i FX napokon prodisao. Evo bas danas upalija WOT nakon stanke da probam njemce sad kad su buffani i ono 3 rezgre na 15 do 50% i jedna max do 75% a ostale na 0% do 2%, a grafa na 99% s max detaljima i ko da je lockano do 120 fpsa, samo padne na po nekim zahtjevnijim mapama na min 75 fps ali sve jedno radi odlicno na samo 3.6 Ghz. Nadam se da ce jedan dan i to rijesiti, da li je tako i na intelima s vise od 4 jezgre? |
![]() |
![]() |
![]() |
#487 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
![]() Nitko te ne tira da uzmes 7700k ako ne zelis, tvoj novac - tvoj problem... Uzmes Ryzena i budes sretan ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#488 | |
Game, PC ,motobikes, bike
Datum registracije: Jan 2010
|
Citiraj:
EDIT Najbolje pricekat Ryzen II, ako bude bolji ko sta je phenom II od prvog ali s Rayzenom sad posli netebas minjati cilu platformu za upgrade, da bas zelim intela gleda samo polovno po dosta nizoj cijeni od maloprodajne u ducanu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#489 | |
Uptime 99.99%
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#490 | |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
![]() Steam nema veze u cijeloj priči i uvjek stoji u pozadini (to je accout) ![]()
__________________ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#491 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Koliko sam ja skužio nije siguran dali je za sve funkcionalnosti, al kaem nije moj fah... @suedamA obmaR Navodno se mnogo toga promjenilo (imaju oni testove jedno 4-5 verzija kroz zadnjih nekoliko godina). I ta "singlecore 4life" tvrđava je pala ![]() U linku imaš coreload i sl. http://gamegpu.com/mmorpg-/-%D0%BE%D...-15-1-test-gpu |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#493 |
Extrema Thule
|
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#494 |
Member
Datum registracije: Jul 2005
|
Nije problem to sve odraditi s i5 ovako kako ti navodiš ali kad strimaš i igraš na competitive razini sve ti je bitno. Probaj pa javi kako ide da se ne raspravljamo bezveze. Imao sam i5 i prodao odmah jer nije mogao to fluidno odraditi. Zašto strimati? Pa možda da bi se probio na sceni i sad radio profesionalno posao koji voli. |
![]() |
![]() |
![]() |
#495 |
Premium
|
To je zadnja verzija za koju imaju test. Pretpostavljam da nisu nazadovali tj. vratili se na jednu jezgru zar ne? U starim su im testovima haswelli imali više nego dupli fps od faildozera sa 780Ti, a sada se praktično ne može osjetit razlika između faildozera i skylakea sa gtx 1080, a fps se overall drastično popravio |
![]() |
![]() |
![]() |
#497 |
cyborg
Datum registracije: Dec 2016
|
Apsolutno. I to za vrlo prihvatljivu lovu. Kad se samo sjetim da sam u par navrata za ozbiljno razmatrao kupnju i3-6100, uf. ![]() Sad se navija da Ryzeni 4/4 i 4/8 budu pun pogodak i da se što bolje klokaju i otključavaju dodatne jezgre i da meni sleti krajem godine (može i kasnije, nije žurba) neki i5-7500 za jedno 700-800kn. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#499 | |
Extrema Thule
|
Citiraj:
__________________ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#500 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#501 |
..starija garda
Datum registracije: Dec 2002
|
__________________ MojSkuter ---------------------------------PEACE |
![]() |
![]() |
![]() |
#503 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2011
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#504 |
Premium
|
Nastavljam dalje sa onim Tech Lounge (1h 50 min, 80-90% se odnosi na ryzen). Ugl. Wendell tvrdi da win ne doživljavaju ryzen cache kako treba (za razliku od linuxa koji je to rješio nekim updejtom), te da bi to update windows schedulera trebao riješiti. HU je mislim isto spominjao update windows schedulera kao mogućnost za rješavanje SMT problema |
![]() |
![]() |
![]() |
#507 | |
Premium
|
Citiraj:
AMD Naples High-Performance Server Chips Pack 32 Cores, 64 Threads – Based on Zen With 8-Channel Memory, 128 PCI-e Lanes, Launch in Q2 2017 Zadnje izmijenjeno od: Manuel Calavera. 07.03.2017. u 22:59. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#509 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
![]() |
#510 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Ma zejebavam se. Iskreno se nadam i vjerujem da takva đubrad nisu, barem ne ovi u Microsoftu. Intel bi to mogao platiti, to sam siguran. Ali mislim da MS si to ipak ne želi dozvoliti jer bi ih pola svijeta nazvalo nesposobnim papcima i tako narušiti ugledu kojim se diče. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|