Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > AMD
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 07.03.2017., 14:31   #451
Manuel Calavera
Premium
Moj komp

Manuel Calavera's Avatar

Datum registracije: Jul 2012
Koja sapunica

My Response to Tech City Accusations

Sad je baš pokazivao u detalje, te mu fakat drže argumenti. Uz to zaključili, tomb raider = broken in game bechmark.

Nego ryzen na djelu kod Jaya - Does Ryzen 7 REALLY suck for gamers?

Ovdje u time stampsima imate masu ryzen tema (wendell iz level1techsa, HUB, tech city i tech showdown)
Manuel Calavera je offline   Reply With Quote
Staro 07.03.2017., 14:39   #452
Rino
[ZA DOM]Rino
Moj komp

Rino's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Citiraj:
Autor Igorr Pregled postova
Pa sve nabrojane kartice su prestigle svoje nvidia rivale, neke čak i za solidan postotak. I kako je vrijeme prolazilo stvarno su se mogle osjetiti promjene

Ne govorim o dx12 nego općenito.
Malo im to vrijedi kada su postale preslabe za ono što meni sada treba. Ciljam na nešto u klasi GTX1080 tako da čekam Vegu.

Rino je offline   Reply With Quote
Staro 07.03.2017., 14:54   #453
ShebY
Premium
Moj komp

ShebY's Avatar

Datum registracije: Sep 2007

ShebY je offline   Reply With Quote
Staro 07.03.2017., 14:55   #454
Igorr
Flajing super šiiiip
Moj komp

Igorr's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor Rino Pregled postova
Malo im to vrijedi kada su postale preslabe za ono što meni sada treba. Ciljam na nešto u klasi GTX1080 tako da čekam Vegu.
Ok, u to ne ulazim, svatko ima različite potrebe.
Nego mi nisu jasni argumenti protiv AMD-a na račun "performansi kroz vrijeme", jer su realno stvarno bolje ostarile od nvidia rivala.

Kako to onda može biti argument protiv AMD-a a ne protiv nvidie?
Igorr je offline   Reply With Quote
Staro 07.03.2017., 15:18   #455
Rino
[ZA DOM]Rino
Moj komp

Rino's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Citiraj:
Autor Igorr Pregled postova
Nego mi nisu jasni argumenti protiv AMD-a na račun "performansi kroz vrijeme", jer su realno stvarno bolje ostarile od nvidia rivala.

Kako to onda može biti argument protiv AMD-a a ne protiv nvidie?
Igram puno Unreal igara (Early access) i tu je Nvidia dosta bolja, AMD u početku ima lošije performanse koje se kroz jedan "dugi period" poprave, ali i dalje nisu bolji od Nvidie. Meni se ne da čekati taj "dugi period" ako me razumiješ.

No ovo je već debeli offtopic.

Jedno ontopic pitanje:
Da li je moguće na R7 Ryzenu ugasiti 4/4 jezgre i tako barem otprilike "simulirati" performanse jednog R5 1600x?

Rino je offline   Reply With Quote
Staro 07.03.2017., 15:29   #456
Manuel Calavera
Premium
Moj komp

Manuel Calavera's Avatar

Citiraj:
Autor ShebY Pregled postova
All dat dimm slots

Citiraj:
Da li je moguće na R7 Ryzenu ugasiti 4/4 jezgre i tako barem otprilike "simulirati" performanse jednog R5 1600x?
Moglo bi otrpilike, no npr. jay je u gornjem videu što sam linkao rekao da ne želi to raditi jer se cache ne poklapa. Uglavnom bit će sigurno i takvih videa
Staro 07.03.2017., 16:15   #457
webstartm
Sandy!!!
Moj komp

webstartm's Avatar

Datum registracije: Sep 2008
Citiraj:
Still not better than 7700k, sporiji je u gejmingu 5% , kmee.
webstartm je offline   Reply With Quote
Staro 07.03.2017., 16:42   #458
markecSMB
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jan 2009
Citiraj:
Autor Manuel Calavera Pregled postova
Fueled by personal issues

Nego meni je mnogo zanimljivija rasprava dva giganta, HUB-a i AdoredTV. Oba imaju some good points, stvarno zanimljivo.

Znači prvi tvrdi da je low res relevantno jer će se odnos dizati prema gornjim rezolucijama kad gpu postanu još jače. To je uvriježeno mišljenje općenito u svijetu tehnologije. No AdoredTV se vodi primjerima iz prošlosti. i5 2500K je bio 10% brži od fx 8350 na 1080p i 16% brži na 640x480 sa tadašnjim flagshipom gtx 580 u prosjeku tada aktualnih igara. Da logika stoji razlika bi se sa 10% povećavala jačanjem gpu. No dogodilo se obrnuto. Danas su flagship gpu 6-8 puta jače, a došle su i nove igre. A ovaj ne da nije zaostajao, nego je s vremenom smanjivao, te na kraju i preuzeo prosjek za 10% ako se ne varam. Sa mnogo mnogo jačom gpu. HUB na to odgovara da se za vrijeme releasa niti FX 8350 nije baš ponašao optimalno, te da su se uz WIN update poboljšale gaming performanse, tako da niti relase date recenzije nisu baš optimalne. Oba imaju good point, no ne može se zanemariti koliko su danas brutalno grafičke jače nego onda, a više nema onolike razlike...

Adoredovo je bliže nekom mom ranijem razmišljanju. Kao što sam ranije govorio svaki CPU ima svoje totalne performanse (full load), recimo R7 je duplo jači od 7700K u cinebenchu MT (naravno taj odnos se ne mora prenijeti skroz na igre, ovo je čisto primjer totalnih performansi). Igre su neki mixed load, ali do sad su u prosjeku relevantniji singlecore benchmarci da se vide odnosi u gamingu. No što će se dogoditi kada igre još dignu coreload za jednu rezinu, a gpu postanu još jače od ovoga? Opterećenje postaje jače jer cpu mora "fillat" gpu. A prema logici mnogih tu bi i7 7700K kao trebao dodatno povući ispred R7 u gamingu... How yes no. Kao što se svi oni slažu quad postaje entry-level za gaming, samim time niti 4c8t neće više briljirati. Ako se s time slažu, zašto je onda isti sa HT više futureproof? Logika ne stoji. Biti će sve više naslova poput onoga što sam linkao iza, gdje broadwell-e i ryzen povuku primjetno ispred i7 7700K (i to na 1080p titan xp). Ako cpu load raste (što su igre zahtjevnije), te na što utječe i jačanje gpu, moar cores = better

Inače i prije negdje 3-4 godine sam pisao ovakve postove kada se radilo o FX 83xx vs i5 na raznim forumima (mogu ih potražiti) kada se govorilo da fx nikad neće biti brži od i5 u gamingu, kao i gluposti da je i5 više futureproof, odnosno da će se odljepljivati u performansama (možda i zbog tadašnjih 800x600, 720p testiranja)
Igre koje su CPU bound, i simulacij ekod njih se to izrazito vidi, i dan danas je u squadu armi 3, starcraft, fsx i sl 2500k puuuuuuno bolji od FX-a.

Nije se to okrenulo i neće.

AMD je od kad postoji uvijek nudio više nečeg od intela. U devedesetima je to bilo Mhz. Pa kasnije jezgre. PA frekvencija. Isto se ponavlja.

Tu je skoro 40% razlika.

Pogle ovde minimalni FPS razliku

U tim igrama je meni puno bolji i7 7700k za istu lovu.

Mislim to su igre kod kojih je problem CPU, slažem se da su izuzetak i da je kod većine igara razlika manja. E jebi ga baš te su meni bitne i ne pušim te fore o renderingu i strinamnju a dobijem 30%+ manje performanse.
markecSMB je offline   Reply With Quote
Staro 07.03.2017., 16:48   #459
de.fang
Premium
Moj komp

de.fang's Avatar

Datum registracije: Mar 2009
Vidjet cemo 4c 4t ryzen za 1000kn kako se nosi sa intelom. To ce biti zanimljivije
Staro 07.03.2017., 16:51   #460
b1tterman
Takozvani influenser
Moj komp

b1tterman's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Zanimljivo vidjeti da mi se Haswell i5 drži bolje od OC-anog R7 1700 i i3 7350k na 5.0.
b1tterman je offline   Reply With Quote
Staro 07.03.2017., 16:54   #461
markecSMB
Premium
Moj komp

Citiraj:
Igram puno Unreal igara (Early access) i tu je Nvidia dosta bolja, AMD u početku ima lošije performanse koje se kroz jedan "dugi period" poprave, ali i dalje nisu bolji od Nvidie. Meni se ne da čekati taj "dugi period" ako me razumiješ.

No ovo je već debeli offtopic.

Jedno ontopic pitanje:
Vrlo jednostavno, a ako se neda u biosu, onda se samo forsira affinity u windowsima.

R5 će imat failed jezgre, al iste jezgre (za razliku od intela, koji ima različite arhitekture), dakle isto se neće dat clockat ko i R7. Možda malo poboljšaju proces kroz par mjeseci, al sumljam.

Vjerujem da će razlika bit ista ko i sad.
Staro 07.03.2017., 16:58   #462
Necronomicon
सच्चाई यह है कि वहाँ से ब
Moj komp

Necronomicon's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Citiraj:
Autor markecSMB Pregled postova
Igre koje su CPU bound, i simulacij ekod njih se to izrazito vidi, i dan danas je u squadu armi 3, starcraft, fsx i sl 2500k puuuuuuno bolji od FX-a.

Nije se to okrenulo i neće.

AMD je od kad postoji uvijek nudio više nečeg od intela. U devedesetima je to bilo Mhz. Pa kasnije jezgre. PA frekvencija. Isto se ponavlja.

Tu je skoro 40% razlika.

Pogle ovde minimalni FPS razliku

U tim igrama je meni puno bolji i7 7700k za istu lovu.

Mislim to su igre kod kojih je problem CPU, slažem se da su izuzetak i da je kod većine igara razlika manja. E jebi ga baš te su meni bitne i ne pušim te fore o renderingu i strinamnju a dobijem 30%+ manje performanse.
Komentirat ću ti samo za Armu 3 jer sam je probao.
Što bi tu bilo CPU bound kad nemože na FXu ni jednu jezgru potjerat preko 50%?

Normalno da će onda proc sa većim taktom i IPCom radit bolje pa makar bio i dual core...
Staro 07.03.2017., 17:03   #463
de.fang
Premium
Moj komp

de.fang's Avatar

8c 16t i tako nisu primarno gaming procesori. Ali jedan ryzen 4c 4t ako bude u rangu sa i5 7500 u igrama i jeftiniji 500kn to ce biti dobro za sve.
Staro 07.03.2017., 17:14   #464
Amd_Shill
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Dec 2016
Ja Armu igram sa FX tako da ne pričate gluposti.
60fps.

A još kad vidim link na gamer nexus :facepalm:
Amd_Shill je offline   Reply With Quote
Staro 07.03.2017., 17:37   #465
Manuel Calavera
Premium
Moj komp

Manuel Calavera's Avatar

Citiraj:

Ako je toliko singlecore (ipc & clock) bound zašto je tako mala razlika između 6900K i 7700K, a ovaj ima veći ipc i clock?

Zašto je 6900K preko 16% brži od 6800K? Nemoj mi reći da arma 3 napravi razliku između 6/12 i 8/16 procesora

Zašto ryzen ima preko 26% zaostatka za 6900K, a imaju sličan singlecore (nešto manji ipc, ali veći stock clock)? Kako to objašnjavaš? AKo igra nema in game benchmark, sumnjam u metodologiju tog tipa (možda nije vrtio sekvence što sličnije, različite scene na ekranu, te ih možda nije dovoljno puta vrtio za redom da bi izvukao prosjek).

Ili ovaj test ima više smisla? Titan x pascal, Hardware unboxed

I pazi to su najgore singlecore igre, a ima minimum preko 60 i bolji score od g4560... Da se razumujemo naravno da nema smisla ići na isti SAMO zbog arme

"Rupe" od 20-30% naspram broadwell-e u nekim igrama na 1080p se moraju popuniti, jer su očito anomalija. Ovo već miriše na realnu sliku popunjavanja tih rupa

i7 6800K je na 4.2ghz, a ryzen na 4ghz

Ovih par fps više na broadwell-e se može opravdati sa 200mhz više i sitno boljim IPC, tako da ovo ima logike.

Zadnje izmijenjeno od: Manuel Calavera. 07.03.2017. u 17:47.
Staro 07.03.2017., 17:40   #466
markecSMB
Premium
Moj komp

Citiraj:
Autor Amd_Shill Pregled postova
Ja Armu igram sa FX tako da ne pričate gluposti.
60fps.

A još kad vidim link na gamer nexus :facepalm:
Ma belosvetska mafija se ujedinila protiv AMD i rajzena.

Nemoj trolat, baš trolaš s tim proljevima laži o svemu, kupi rajzen i uživaj koliko te volja.

Ja samo kažem da MENI koji sam razmatrao da ga uzmem objektivno nije dobar za moje korištenje....nekom je možda idealan

https://forums.bistudio.com/topic/20...-your-toughts/
Staro 07.03.2017., 17:50   #467
lobo64
Premium
Moj komp

lobo64's Avatar

Datum registracije: Feb 2008
Možda bi Poštovanog Druga Brku trebalo zamoliti da thread preimenuje u "AMD Ryzen Prokenjotik Info thread" ili u "AMD Ryzen Info thread samo za igrače sa 20 i 22" monitorima"...
Staro 07.03.2017., 17:51   #468
Amd_Shill
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Dec 2016
Citiraj:

Nemoj trolat, baš trolaš s tim proljevima laži o svemu, kupi rajzen i uživaj koliko te volja.

Ja samo kažem da MENI koji sam razmatrao da ga uzmem objektivno nije dobar za moje korištenje....nekom je možda idealan

Lol,smiri zivceke.
Ispadas bedast.
Amd_Shill je offline   Reply With Quote
Staro 07.03.2017., 17:51   #469
Manuel Calavera
Premium
Moj komp

Manuel Calavera's Avatar

Kao što rekoh nije kao kaby u armi 3 jer očito nema clock, no ne smije zaostajati za broadwell-e, te općenito gledano performanse ne smiju biti loše. Koga zanima dojam ryzena na 1080p bez tablica, nego čisti ingame footage nek pogleda jay2cents video sa 2x titan x (maxwell) SLI na 1080p (Metro Last Light, Heaven, GTA V, Doom)
Staro 07.03.2017., 17:54   #470
de.fang
Premium
Moj komp

de.fang's Avatar

Citiraj:

Ja fakat ne kuzim ekipu koja bi kupovala 8c 16t cpu za igre. I nemojte mi reci da niste htjeli vec vam je previse para kupiti takvu mrcinu od intela. Mjesate kruske i jabuke. Uhvatili ste se gejming benchmarka ko pijan plota. Ovaj ryzen nije PRIMARNO roba za gejmere. Eod.

4c 4t ce biti jeftin a mocan gejming stroj.
Pa 6600k je preko 2 soma kuna. A realno bi trebao biti 1400

Zadnje izmijenjeno od: de.fang. 07.03.2017. u 18:06.
de.fang je offline   Reply With Quote
Staro 07.03.2017., 17:54   #471
Mladenxy
Premium
Moj komp

Mladenxy's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Čudo koliko dobro ide ARMA na CPU-u za 470 kn (G4560).
Mladenxy je offline   Reply With Quote
Staro 07.03.2017., 17:57   #472
gil
Member

Datum registracije: Jul 2005
Super, no kad se već hvatamo osobne upotrebe probaj strimat na twitch pa reci dojmove. Meni treba za streaming i ryzen je rođen za to.
gil je offline   Reply With Quote
Staro 07.03.2017., 17:58   #473
Manuel Calavera
Premium
Moj komp

Manuel Calavera's Avatar

Citiraj:
Autor Mladenxy Pregled postova
Čudo koliko dobro ide ARMA na CPU-u za 470 kn (G4560).
Zašto nebi išla? Ima skylake jezgru na 3.5ghz, a multithread je dovoljan. E sad za još veće performanse sa titan xp u toj igri fali još malo threadova/jezgri (pričam o HU grafu), što se vidi i5 6600K > i3 7350K, iako i3 ima veći clock, a igra singlecore whore. Zbog extra jezgri je i ryzen ispred g4560 i eventualno clocka
Staro 07.03.2017., 18:02   #474
Mladenxy
Premium
Moj komp

Mladenxy's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
G4560 se guši ako istovremeno prebacuješ nekaj sa diska na disk i upališ igru. Nisam ja ovdje da bi pričao bajke o G4560 kao što ih nisam ni pričao o FX-u dok sam ga imao, samo realno iznosim koliko dobro izvodi jednu radnju istovremeno, za smiješne novce. Tko ne strima nekaj dok igra, ja to ne radim i ne kužim zakaj bi to radio , G4560 je puni pogodak.
Mladenxy je offline   Reply With Quote
Staro 07.03.2017., 18:08   #475
gil
Member

Datum registracije: Jul 2005
Tako je. Imao sam i5 3570k i nije išlo. Ako igraš, upališ anti cheat, team speak, twitch, još par điđi miđi i u problemu si. Tako da mi se čini da bi jedan 1700 to odrađivao da se ni ne uznoji.
gil je offline   Reply With Quote
Staro 07.03.2017., 18:22   #476
Manuel Calavera
Premium
Moj komp

Manuel Calavera's Avatar

I još nešto. Koliko se sjećam i7 7700K po fps-u dosta ispred Ryzen-a u GTA V u većini recenzija (najviše uz ashes, total war i civ 6, gdje IMO najviše zbog anomalije ako se ravnam po braodwell-e).

Gledam onu ekipu (fakat ima zaniljivih info) i naletim na ovo i7 7700k stuttering in games vs Ryzen

Pa se sjetim ove priče o kaby i5:

Pa onda ovo iz techspot:

Citiraj:
One thing I did notice is that all the games I have looked at so far -- which is considerably more than the four shown here -- were smooth on the Ryzen processors. GTA 5 for example plays really well on the Core i7-7700K, but every now and then a small stutter can be noticed, while the 1800X runs as smooth as silk, sans stuttering from what I observed.
I found a similar situation when testing Battlefield 1. Performance was smooth with the Ryzen processors while every now and then the quad-core 7700K had a small hiccup. These were rare but it was something I didn't notice when using the 1800X and 1700X. But as smooth as the experience was, it doesn't change the fact that gamers running a high refresh rate monitor may be better served by a higher clocked Core i7-6700K or 7700K.
Pa onda gospodin iz gamer "obožavam 1% i 0.1% lows" nexusa izbaci GTA V pred recenzije ryzena zbog "nedosljednosti"

OK GTA V je nebitna igra, ljudi koji kupuju kaby lake se uopće neće susretati sa GTA V, jer oni svi vole igrati samo armu 3

I Jay nahvalio gta V performanse, igra u kojoj je kakti "loš". Iako njih 5-6 iz medija primjećuje stutter, i7 7700K nosi velike GTA V pobjede po fps-u...
Staro 07.03.2017., 18:25   #477
Eladio
..starija garda
Moj komp

Eladio's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
Citiraj:
AU kakav skok, 64c128t sistemi, 8kanalna memorija, itd itd ..zanimljivo

MojSkuter
---------------------------------PEACE
Eladio je offline   Reply With Quote
Staro 07.03.2017., 18:47   #478
Eladio
..starija garda
Moj komp

Eladio's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
Citiraj:
Autor gil Pregled postova
Tako je. Imao sam i5 3570k i nije išlo. Ako igraš, upališ anti cheat, team speak, twitch, još par điđi miđi i u problemu si. Tako da mi se čini da bi jedan 1700 to odrađivao da se ni ne uznoji.
Pa o tome ja i pricam,
Tko koristi komp na nacin kao ekipa koja benča na clean instalacijama? Nitko. To nije real time test.
Ne kazem da je nuzan heavy multitasking prilikom testiranja, ali bar nesto. Jer to se ne moze iscitat u testovima a trebalo bi. I to se osjeti u avakodnevnom radu vise negomljudi misle.
Sjecam se prica o SSDu koliko je potreban ili nije? Ista stvar je i kod ovih mrcina poput ryzena. Kad zatrebaju resursi , imaju ih i nema kasljucanja , vlasnici pentiuma to razumiju sto zečim reci, ali i jacih strojeva ocito

Neznam samo kako je to danas kod win iskoristeno, ne koristim nove win10 osim poslovno na laptopu, a doma na obicnim win8 dok sam imao FXa vrtile su se uglavnom prve 4 jezgre, nesto malo 5i6 a jako rjetko sam vidio svih 8 da guraju, i to se dsavalo samo kod nekih aplikacija.
U tom smislu mozda ryzen i je dosao prerano , ako OS to lose prati. Mozda me netko bude po tom pitanju prosvjetlio

MojSkuter
---------------------------------PEACE

Zadnje izmijenjeno od: Eladio. 07.03.2017. u 18:56.
Eladio je offline   Reply With Quote
Staro 07.03.2017., 18:56   #479
Manuel Calavera
Premium
Moj komp

Manuel Calavera's Avatar

Gledam dalje onu četvoricu. Wendell kaže da je ryzen cache pod linuxom beba, a win "isn't there yet"

https://youtu.be/bIbwuLdHbMg?t=14m50s

Trojica od njih 4 su imali gigabyte aurous gaming 5 ploče (između ostalih) i nahvalili su je. Pogotovo neki bios (mislim zadnji). Asus izgleda ima daleko najviše problema

Wendell je svoga 1800X uspješno klokao na 4.1ghz. Kaže nije nikakav cherry picked od AMD-a jer ga je sam kupio u microcenteru

Inače PCE recenzija 1700X OC:

Citiraj:
Overclocking smo odradili na standardan ručni način. Procesor smo bez problema overclockirali na 4.0 GHz pri čemu je uspješno odradio nekoliko testova no redoviti bi padao na testu stabilnosti i dugotrajnim testovima poput Handbrakea. Nestabilan je bio na postavkama napona od 1.375 pa sve do 1.45 V pri čemu smo zaključili kako će biti pametnije množitelj spustiti niže. Ni na 3.95 GHz se nije pokazao stabilan, a najviše mu je odgovarao takt od 3.9 GHz pri naponu od 1.375V, na kojem je prošao sve testove stabilnosti. Time smo došli i do saznanja kako ovaj 1700X nije sasvim u rangu s 1800X na razini kvalitete silicija.

Zadnje izmijenjeno od: Manuel Calavera. 07.03.2017. u 19:05.
Staro 07.03.2017., 19:08   #480
Dottore
Extrema Thule
Moj komp

Dottore's Avatar

Datum registracije: Feb 2005
Citiraj:
Autor gil Pregled postova
WTF? Iznosiš NEISTINITE tvrdnje.
Definiraj pojam anti-cheat. Molim lijepo.

Da li imaš Ryzen 1700? Fizički? Onda ne piši glupost za ono što nemaš.

Za tvoju info, anticheat imaš u svim igrama tipa Punkbuster , Steamov VAC. Držao sam 40 otvorenih tabova u browseru, teamspeak sam koristio, twich nisam koristio jer nemam više od 5Mbit brzine. Tako da tvoja izmišljena teorija pada u vodu.

HP 845 G8

CPU: AMD Ryzen 7 PRO 5850U
RAM: 32GB SK Hynix DDR4-3200 + 32GB SK Hynix DDR4-3200
SSD: Kioxia/Toshiba XG6 512 GB NVMe M.2
Graphic: AMD Radeon 680M
LCD: 14" Touch Matte IPS @ 1920 x 1080

Mice: Logitech MX Master 3S
External storage: uGreen M.2 enclosure USB-C + WD SN570 2 TB

Connected To A1 optical 2 Gbit

Lenovo ThinkPad P15v Gen 3

CPU: AMD Ryzen 7 PRO 6850H
RAM: 64GB DDR5
SSD: Samsung 980 Pro Plus 1Tb NVMe M.2
SSD: Samsung 980 Pro Plus 2Tb NVMe M.2
Graphic: AMD Radeon
LCD: 15" IPS @ 3840x2160

Lenovo ThinkPad T14 Gen 3

CPU: AMD Ryzen 7 PRO 6850
RAM: 16GB soldered LPDDR4
SSD: Micron 3400 1 TB NVMe M.2
Graphic: AMD Radeon 680M
LCD: 14" IPS @ 1920 x 1200

Mice: Logitech VX Nano
External storage: uGreen M.2 enclosure USB-C + Samsung 980 1TB

Lenovo X1 Carbon 7th Gen

CPU: Intel Core i7-8665U
RAM: 16GB soldered LPDDR3
SSD: Samsung 970 EVO Plus 512 GB NVMe M.2
Graphic: Intel HD 620
LCD: 14" IPS @ 2560x1440

Lenovo X1 Carbon 10th Gen

CPU: Intel Core i7-1260p
RAM: 16GB soldered LPDDR4
SSD: Sk Hynix 512 GB NVMe M.2
Graphic: Intel Iris Xe
LCD: 14" IPS @ 1920x1200

Zadnje izmijenjeno od: Dottore. 07.03.2017. u 19:13.
Dottore je offline   Reply With Quote
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na