|
![]() |
#361 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
A kaj ste očekivali, igra je od početka koncipirana tak, da se igra timski, da svaki heroj ima svog countera i da nije tak jednostavna da se samo uđe u igru, randomly uzme heroj i skupljaju killovi. Može se igrati opušteno i bez nekog posebnog truda, ali može se i igrati kompetitivno i profesionalno. U tome je i čar kaj svi mogu igrati.
![]() |
#362 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Ma ne mora biti tako komplicirano za casual play, samo postoje par heroja koja su u gotovo svakom meču jer daju određenu prednost. Tipa Rainheart, koji ima taj famozni štit, koji može preokrenuti igru samo tako, ako se ne zna protiv njega igrati. Ali ovaj "komplicirani" dio mora postojati, jer igrači trebaju više, da bi igra opstala. Evo, level 22 sam, imam oko 100 mečeva sada i oko 30 u beti, znači mogu reći da znam nešto malo o igri, pa mogu reći sljedeće. Najveća mana igre po meni su ta strateška mjesta, kod defendanja B objectiva. U većini mapa ako se ekipa dobro posloži, postoji samo 1 ulaz do B objectiva, koji je jako teško zauzeti kasnije, pogotovo ako ti je "knap" vrijeme bilo kod zauzimanja A objectiva. I još ako imaju Lucia, koji ulta i gotovo je nemoguće ubiti bilo koga. Bastion se postavi u neki kut, Rainheart ih defenda itd. To mi je mana. |
![]() |
![]() |
![]() |
#363 | |||
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
Ono što sam vidio je da najveće greške koje rade playeri su da "ćvapkaju" (to jest da jedan po jedan idu na defense i bezveze krepavaju umjesto da idu natrag ko grupa), uzimaju heroje koje nemaju nikakvog smisla u određenoj situaciji te se raštrkavaju u 1v1 čim dalje od objectivea. S vremenom će i to biti bolje pretpostavljam kako će prije ili poslije skužiti da nikva vajda od toga. Bar se nadam ![]() U random pubu više manje sve prolazi skoro pa se može u casualu zabaviti bez problema sa svačime ako su obje strane random, ali si najebo ako je tim 6 koordiniranih playera na VoIPu jer će te samljeti ako je tvoja strana sami pub. Često igram sa još 2 frenda u timu pa se već pozna razlika dok par ljudi koordinirano igra i još se neki prikrpaju, pun tim koordiniranih igrača je zajebana stvar. Citiraj:
Citiraj:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#364 |
Premium
|
Možda sam previše generalizirao, ali uglavnom, želio sam reći, da je puno lakše defendati ako imaš nekako neku nekordiniranu ekipu, nego napadati. Jer ekipa, bilo kakva da je, će skužiti da treba defendati, staviti se, ako ništa drugo, negdje u kut i defendati. Ali kod napada je jebada. |
![]() |
![]() |
![]() |
#371 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2015
|
Kupio sam jučer Overwatch i stvarno mi je odlična igra za sada. Jučer sam stigao proći samo kroz tutorial, ali danas sam uhvatio par sati za igru i dobro sam se zabavio. Zasad još uvijek čekam da svi ostali odaberu heroje, pa onda popunjavam ono što je preostalo. Većinu vremena sam proveo igrajući Mercy i Reinhardta, 2-3 puta sam igrao kao Soldier 76 i sad zadnji game kao Widowmaker. Ta igra s Widowmaker mi je bio možda čak i jedan od najboljih gameova otkad sam počeo igrati FPS-ove, ali to je valjda zato što me pogodilo da sam upao u ekipu koja je izgleda kao da stvarno zna što radi i držali su se PTFO načela cijelo vrijeme. |
![]() |
![]() |
![]() |
#372 |
Premium
|
Evo, ja nakon jedno 15 sati igranja i jedno 5 sati igranja u beti mogu reći da je igra zabavna jako, ali popustio me "hype". Random mečevi tu i tamo i super je. Ovako, igram najviše: Oba snipera, uvijek iznad 10 killova i manje od 5-6 deathova. Igram dosta Roadhoga, Raina, Mercy i Lucio zadnje vrijeme. Kod nekih mapa gdje treba defendati igram dosta Mercy, čisto radi beacona, ako ih dobro pozicioniram ubiju me u meču 1-2 puta, a killovi samo padaju. Junkrat je prezabavan. Zanje vrijeme počeo igrati i Mccree-a, super heroj. Uglavnom, igram gotovo sve, i k:d mi je 15:7 avg u karijeri. Ono što ne igram su: Reaper (nije mi sjeo od početka), Torbjorn (nemam ga pojma igrati), D.Va (nije mi sjela), Zarya (nemam ju pojma igrati) i Zenyatta (nije mi sjeo, ne mogu pogoditi ništa) i Winston (useless sam s njim) ![]() Level 22 sam, imam 7 legendary skina, i zabava samo takva. |
![]() |
![]() |
![]() |
#374 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Pao prvi banwave, koja tisuca ljudi ode iz igre ![]() Eto kako se odrzava online shooter, blizz odavno ima ZFG policy (zero fucks given), i to cheat od Buddy ekipe koja je drzala i bota za D3. Koliko suza na forumu, odavno nesto tako lijepo nisam vidio. I sve to za radar mod da vide kroz zid, koja komedija. BannHammer |
![]() |
![]() |
![]() |
#375 | |
Hala Madrid!
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() ![]() Btw, kao što je već dosta vas navelo, najviše mi od svega mi smeta to što ljudi kada napadaju idu jedan po jedan na point ili točku B i umiru i tako je nemoguće vratiti point nazad. I još nešto što mi najviše od svega smeta je to što ljudi ne igraju na objective nego trče za killovima (ljudi ne shvaćaju da ti npr. ako si 3 metra od pointa i ako staneš na point i time žrtvuješ sebe jer realno teško da ćeš uspjeti ubiti 5 ljudi raspoređenih sa par strana na pointu i onda kad umreš ti opet daješ te 3-4 sekunde - čitaj. "overtime" vremena ostalim igračima iz tima da dođu do pointa i pokušaju ga preuzeti... ja ne znam da li su ljudi maloumnici ili što drugo... kužim još da to rade ljudi koji su tek krenuli igrati igru, ali da mi to rade ljudi koji su već 20+ level to mi je neprihvatljivo) ![]() ![]() Btw: Overwatch Nabs 7 Million Players Since Release, Logs 119 Million Hours of Combined Gameplay Zadnje izmijenjeno od: Mogy. 02.06.2016. u 23:33. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#376 |
Akutna lijenčina
|
Prekjučer sam odlučio spiskati ono što mi preostalo na Bnet accountu još od D3 RMAH-a i uzeo za 20€ loot crateova. Zaključak, generalno se ne isplati, pogotovo sa mojom srećom ![]() Na kraju sam stavio i statse što je sve palo prema rarityju i tipu, te kolko in-game valute je palo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#377 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
A jebat ga Pot, gledao sam streamere kako otvaraju po 100ak kutija, drop je ko vanila D3. Da ne kazemo kako dobijaju tone duplikata a nesto novo bas i ne. Na kraju za ingame valutu kupe skin il emote direktno. Loot box je papilova. |
![]() |
![]() |
![]() |
#378 | |
Akutna lijenčina
|
Citiraj:
![]() Frend u 25 crateova dobio bar 6 odličnih legendary skinova, ja u 50 crateova samo 2 (barem nisu crap nijedan). Kad sam već spiskao lovu sam na kraju napravio i drop rate analizu gdje se vidi da ništa bolje ili više ne pada u odnosu na crateove iz partija. Ako netko hoće točne cifre navedene po stavkama sam u prilog stavio excelku koju sam koristio za analizu na kraju videa. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#379 |
Pajcek
Datum registracije: Jun 2012
|
pazi vamo, složismo discord okupljalište za igrače iz regije pa se slobodno uključite za koji game i raspravu pošto soliranje nije neko veselje ![]() http://discord.me/owadria Ak neko pati na fejsbukove, ima i page :P https://www.facebook.com/OverwatchAdriaCommunity/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#380 |
Premium
|
Frend uzeo za 50dolara loot crate. Dobio 7 legendary-a samo i 4k golda, prihvatljivo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#381 | |
Akutna lijenčina
|
Citiraj:
Efektivno je za duplo više crateova dobio 3,5x više Legendaryja od mene. E sad, da li je imao natprosječno dobre dropove ili sam ja imao posranu sreću ne bih znao dok još par ljudi ovdje ne uzme loot box i ne pojada se na slabe dropove ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#382 |
Premium
|
Ma to, krivo sam se izrazil ![]() Ja budem isto uzel nekaj uskoro, čisto da vidim sreću koju nemam, naravno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#383 |
Akutna lijenčina
|
Jučer igrao sa Mercy i strahota kakvih telaca ima u igri, resurrectaš pola tima oko payloada i šimfaju te što se groupaju oko payloada u Overtimeu! Jasno popušili smo taj attack. ![]() U par gameova skoro pa solo držao front sa Symmetrom i pametno postavljenim sentryjima, teleporter skoro cijelo vrijeme up i shieldaš sve. Na kraju POTG opet dobi Torbjorn koji hoda do turreti ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#385 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#386 | |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Sve pce gejmeri u timskoj igri a sve one man army. Nitko ziv neigra u partyu s nekim na forumu? Doda me par ljudi i onda vjecno away. Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#387 |
Omicron Alpha resident
|
Ovaj Lucio je tako brutalan lik za igrati, samo treba znati s njim. Danas imao partiju, 20 eliminacija, 12k heala, pomogao pushati 3 puta i spasiti igru ![]()
![]() |
#389 | |
Akutna lijenčina
|
Citiraj:
Skužio da najviše igram sa support/defense herojima (moj overwatch profil) koji mi više leže nego čisti assault heroji. Možemo sutra baciti koju partiju ako se nađemo, joinao sam se Discord Adria kanalu koji je postao Chuxonja (link). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#390 |
Omicron Alpha resident
|
Battle net, bar kad kritiziraš kritiziraj kak spada ![]() Igrao sam s drugom ekipom danas, sljedeću put budem malo s tobom, I promise <3 ![]()
![]() |
|
|