|
![]() |
#18931 | |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#18932 | ||||
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Rotirke tu u ovakvim uvjetima jesu radi naše sigurnosti. Samo idiotima (IQ<25) su oni u ovakvim uvjetima pojam represije, već imbecili shvaćaju da ima i drugih konotacija. Citiraj:
Pravosudna praksa? Na stranu baš što ne vidim kakvo pravosuđe ima veze s ovim, mislim kako bi bilo u redu svakog onog tko je zavrijedio kaznu umjesto plaćanja kazniti s dodatnim danima godišnjeg odmora radi smanjivanja stresa, za one koji su vozačkim "sposobnostima" proklizali i razbili par vozila nagraditi možda skijanjem uz Reinerovu pratnju da dečki ostanu "u štosu", a vozač nauči osnove slaloma pa da sljedeći put (kad već razbija) bude malo efektnije... Ono, iskoristi koji rinzol kao filter, kakobinamrekao Bruno Kovačević? WTF, gdje je j****i problem shvatiti potrebu posjedovanja nešto drugačije opreme u i na vozilu kad je ovakva situacija? Vrištiš mehaničaru zašto ti stavlja antifriz u motor kad je voda dobra? Tekućinu za pranje stakala ne kupuješ već doma slažeš od Likvija i vode i trčiš u servis "koju kantu od auta ste mi prodali kad se tekućina smrzne zimi"?
![]() |
![]() |
#18933 | |||||
The Zappa
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#18934 | |||||
Premium
|
Citiraj:
Prvi slučaj (promet) je isključiva stvar policije, ako si želiš zakomplicirati život možeš i na sud, ako ti se plaća više. Drugi slučaj (mehaničar) nema veze s policijom. Treći slučaj (susjed) je dio stvar policije (pronalazak osobe), dio suda (presuda i naplata štete). Citiraj:
Citiraj:
Snijeg nije padao tada? Nisu postojale zimske gume? Policijske kazne? Citiraj:
Citiraj:
![]() Ako nekome nije jasno da treba koristiti zimsku opremu nakon svih informacija dostupnih na n strana, treba mu oduzeti poslovnu sposobnost, odrediti skrbnika i oduzeti mogućnost vožnje javnim prijevozom, a kamoli vozačku.
![]() |
![]() |
#18935 |
aka Striko
Datum registracije: Nov 2007
|
Žalosno je to da je generalno takvo financijsko i stanje uma, da ce neki krkan potrošiti sve pare / Pare od kredita da kupi truli Gjolf 3/4 i da se k*urci pred kolegama dok loče u bertiji nego da ima zimske pa tako i ljetne gume novijeg DOTa od rođenja Krista. A kod nas može postojati ne znam koji zakon kad ga se dobar dio čobana ne pridržava ( govorim i onim zakonima za koje nisi nužan nešto kupiti ** Pojasevi, svjetla, brzina itd itd. ) . |
![]() |
![]() |
![]() |
#18937 |
aka Striko
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18938 | ||||
The Zappa
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
![]() Obrazovati, a ne kažnjavati. Pogotovo ne vjerovati da će se država brinuti za tebe i tvoju sigurnost. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#18939 | |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#18940 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
![]() |
![]() |
#18941 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
![]() Zadnje izmijenjeno od: Penryn. 05.01.2016. u 20:16. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18942 |
PC Ekspert
Datum registracije: Sep 2000
|
![]() |
#18943 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18944 | |
PC Ekspert
Datum registracije: Sep 2000
|
Citiraj:
![]()
Nissan GT-R Black Edition Zadnje izmijenjeno od: ozren. 06.01.2016. u 00:07. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18945 |
Brat od Đon Vejna
|
![]() |
#18947 | |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Citiraj:
Velike kazne nisu baš uspješno naplative, pričamo o prosječnom čovjeku. Rijetko tko sa preko 1.5 promila dobi onaj minimum od 5000kn+500kn troškova Oduzimanje auta i kratkotrajan zatvor za najteže prekršaje bez nekih većih novčanih kazni (neregan auto, alkohol preko 1.0 ili 1.5, crveno itd) U zagrebu je svaki dan ogroman broj ljudi i auta, trećina do četvrtina ukupnog hrvatskog broja ljudi/auta, a opet smo svjedoci zadnjeg vremena da je puno ljudi poginulo u mjestima gdje je taj broj desecima i stotinama puta manji |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18948 | ||||
Premium
|
Citiraj:
Kao da kažeš nećemo kažnjavati prebzu vožnju, vožnju kroz crveno i slično. Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
A kažnjavanje takvih vozača je direktna briga za moju sigurnost.
![]() |
![]() |
#18949 | |
Premium
|
Citiraj:
Ta mazdica gotovo sigurno ima ASR koji oduzima gas kad vidi da koji od pogonskih kotača počne proklizavati. Bez ASRa bi to bilo ovako - daješ gas, provrti taj kotač koji ima malo gripa a na drugi ide momenta samo onoliko koliko je dovoljno da se zavrti kotač s manje gripa - znači jako malo tj. nedovoljno da ta mala količina momenta na kotaču s boljim gripom pomakne auto. S ASRom je ista stvar osim što odmah u startu čim prokliže koji od kotača gas se oduzima. Tj. gas se dozira samo onoliko koliko bi od njega bilo koristi jer kad počne koji proklizavati snaga se baca uzalud.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18950 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Opet pada ovo bijelo gofno, a ja sutra radim od 7 do 19. Da sam barem na godišnjem pa da prodriftam po parkiralištima. Nadam se da se neće otopiti do vikenda. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18951 |
Strichek Moderator
|
Jebo me pas ak ja razumijem žene, danas sam napravio sa autom 300 km, izvan zga i po zgu. Navečer se cura i ja vozimo i snijega neočišćenog posvuda, i naravno svi se vuku 30 po cesti, a 50 je sasvim ugodna brzina za vozit sigurno i tako ja prestižem sve aute, vozim debelo brže od svih puževa na cesti al velim, potpuno sigurno i pažljivo a cura bezbrižno sjedi i tipka po mobu. Čim sam nabio 5k RPM (ne znam dal je bila prva il druga a kotači naravno proklizali i zapravo se vozimo 30 ![]() ![]() Inače rađe bi da se ceste ne čiste, pa to je milina za vozit, nitko sa ljetnim se ne bi vozio i pol ekipe bi doma ostavilo aute pa bi bio mir na cesti...
![]() |
#18954 |
Strichek Moderator
|
![]() |
#18955 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
vidim ![]() ![]() ![]() btw. ljetni putopisi se i dalje nastavljaju... 90 po vukovarskoj i oštra kočnica (čisto zbog znanstvenosti) i ono tu i tamo abs, ali ukopava se na mjestu pošto je sve stvarno dobro očišćeno. p.s. i dalje ne preporučam to nikome ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18956 |
Strichek Moderator
|
Amdejac daj napiši kaznu ovoj kamikazi ![]() E da, danas ulazim u ulicu (nema nikog nigdje) i malo sam prebrzo uletio, "slučajno" jel, i morao sam potegnut ručnu da ispravim auto i veli cura JEBOTE a ja njoj, ma niš ne brini morao sam izravnat auto ![]() Eto po svemu viđenom sve je dobro dok se ne čuje motor, pa makar vozio 20 na sat ![]()
![]() |
#18959 | |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#18960 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003