|
|||||||||||
|
|
#18901 |
|
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Malo provozao Megana, tražio kuhano vino po Sljemenu i štanga, sve zatvoreno. Najveće razočaranje što se nisam mogao do lugarnice popeti . Nisam imao neku ulaznu brzinu, pa nije išlo i sa ASR-om i bez njega, stao na pola i neće napred, počeo na bok klizati pa sam se vratio unazad. U tom trenutku poraza pred curom mi je bilo žao što nemam AWD ili najbolje zimske gume ikada ![]()
|
|
|
#18902 |
|
sto da napisem ?!
|
bitno da je uvedena trošarina, homologacija za vozila iz eu itd. umjesto da vozim e90, vozim e46 za istu cijenu (cijena e46 sa svim troškovima u hr = e90 gola cijena). razlika u godinama nebo i zemlja. uopće se ne zamaram time, sami smo si krivi za sve. ne smeta mi ni ovaj snijeg ni išta na cestama. cijepljen sam već za takve slučajeve. A nije bilo za očekivat ništa drukčije ove godine. Svake godine ista priča i isti problemi. ![]() |
|
|
|
|
|
#18903 |
|
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
http://mercedesblog.com/this-is-it-2...ficial-photos/ Nek idu u tri qrca, syebali su sve sto je sveto... Auto je brutalan i odlicno izgleda ali tri klase isti auto. Sreca pa je cls unikat ovo ostalo postaje smjesno, smanjili s klasu za jedan i dva broja. Audi marketing ftw, prodaj isto mudo 7 puta.
|
|
|
#18904 |
|
Moderator
|
Izgleda mi užasno penzionerski. Zapravo mi osobno jako loše izgleda... Pitanje - ugradnja plina sa direktnim ubrizgavanjem i podmazivanjem (valjda Flashlube) za 7200kn - puno ili malo love za HR ? Nadam se da je BRC u igri ili Landi Renzo, to ću sutra nadam se saznat. Boca ide umjesto rezervnog kotača. Što trebam nakon toga odraditi ? Vanredni tehnički i neka plaćanja dodatna pretpostavljam. Ima netko ukratko postupak taj ili nešto ?
|
|
|
#18907 | |
|
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Čak i da je plastična nekak mi zvuči puno...
|
|
|
|
#18908 |
|
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
|
|
|
#18911 |
|
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Stari moj kako dobro izgleda E klasa, zadnji kraj slinjenje, prednji kraj slinjenje, bocna silueta slinnnnnnn
|
|
|
#18913 |
|
Brat od Đon Vejna
|
To me iskreno zivcira... Ali opet, kad pogledas u vremenima u koja se neki kunu je bilo slicnih stvari w201==w124== w126; w140==w202...w220==w203
|
|
|
#18914 |
|
Moderator
|
Prošle godine sam napravio ~15 000km, a generalno sam htio još više samo su me troškovi benzina pokopali u startu svake ideje. U pravilu sam računao da isplati se ispod 2 godine kad se sve sagleda (troškovi servisa + različite pizdarije koje idu na to od strane države sam računao cca 1500kn). Maksimalno 2 godine ako će cijene plina i benzina biti u ovom omjeru.
|
|
|
#18915 |
|
The Zappa
Datum registracije: Feb 2006
|
A, što ako odeš kod mehaničara, pa ti umjesto servisa napravi još veću štetu? Moja poanta je da zazivanje jače državne represije nije rješenje. Niti je ikad bilo. To se zna. Treba rješavati uzroke. Osim toga, nemam neki objektivan razlog vjerovati da su rotirke tu radi "naše" sigurnosti, niti mislim da ćemo ti i ja biti sigurniji jer je nekoj indolentnoj budaletini uručen prekršajni s nalogom za plaćanje X kuna u proračun. Ono što ja smatram primjerenim i efikasnim rješenjem je a) prevencija vremenu prilagođenom edukacijom (na više razina) i b) efikasna pravosudna praksa. Poglavito u privatnom pravu. Dvije stvari koje u HR, složit ćeš se, nemamo. Tek nakraju, eventualno, pendrek. Zadnje izmijenjeno od: karabaja. 05.01.2016. u 03:34. |
|
|
|
|
|
#18916 |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2014
|
|
|
|
|
|
|
#18917 | |
|
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#18918 |
|
Premium
Datum registracije: May 2008
|
|
|
|
|
|
|
#18919 | |
|
PC Ekspert
Datum registracije: Sep 2000
|
Citiraj:
S druge strane jako često zna bit par kritičnih stvari na istom osiguraču - to proizvođači namjerno da se nebi čupali van... |
|
|
|
|
|
|
#18920 | |
|
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
|
|
|
|
#18921 | ||||
|
Premium
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Rotirke tu u ovakvim uvjetima jesu radi naše sigurnosti. Samo idiotima (IQ<25) su oni u ovakvim uvjetima pojam represije, već imbecili shvaćaju da ima i drugih konotacija. Citiraj:
Pravosudna praksa? Na stranu baš što ne vidim kakvo pravosuđe ima veze s ovim, mislim kako bi bilo u redu svakog onog tko je zavrijedio kaznu umjesto plaćanja kazniti s dodatnim danima godišnjeg odmora radi smanjivanja stresa, za one koji su vozačkim "sposobnostima" proklizali i razbili par vozila nagraditi možda skijanjem uz Reinerovu pratnju da dečki ostanu "u štosu", a vozač nauči osnove slaloma pa da sljedeći put (kad već razbija) bude malo efektnije... Ono, iskoristi koji rinzol kao filter, kakobinamrekao Bruno Kovačević? WTF, gdje je j****i problem shvatiti potrebu posjedovanja nešto drugačije opreme u i na vozilu kad je ovakva situacija? Vrištiš mehaničaru zašto ti stavlja antifriz u motor kad je voda dobra? Tekućinu za pranje stakala ne kupuješ već doma slažeš od Likvija i vode i trčiš u servis "koju kantu od auta ste mi prodali kad se tekućina smrzne zimi"?
|
|
|
|
#18922 | |||||
|
The Zappa
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
|||||
|
|
|
|
|
#18923 | |||||
|
Premium
|
Citiraj:
Prvi slučaj (promet) je isključiva stvar policije, ako si želiš zakomplicirati život možeš i na sud, ako ti se plaća više. Drugi slučaj (mehaničar) nema veze s policijom. Treći slučaj (susjed) je dio stvar policije (pronalazak osobe), dio suda (presuda i naplata štete). Citiraj:
Citiraj:
Snijeg nije padao tada? Nisu postojale zimske gume? Policijske kazne? Citiraj:
Citiraj:
![]() Ako nekome nije jasno da treba koristiti zimsku opremu nakon svih informacija dostupnih na n strana, treba mu oduzeti poslovnu sposobnost, odrediti skrbnika i oduzeti mogućnost vožnje javnim prijevozom, a kamoli vozačku.
|
|
|
|
#18924 |
|
aka Striko
|
Žalosno je to da je generalno takvo financijsko i stanje uma, da ce neki krkan potrošiti sve pare / Pare od kredita da kupi truli Gjolf 3/4 i da se k*urci pred kolegama dok loče u bertiji nego da ima zimske pa tako i ljetne gume novijeg DOTa od rođenja Krista. A kod nas može postojati ne znam koji zakon kad ga se dobar dio čobana ne pridržava ( govorim i onim zakonima za koje nisi nužan nešto kupiti ** Pojasevi, svjetla, brzina itd itd. ) . |
|
|
|
|
|
#18926 |
|
aka Striko
|
|
|
|
|
|
|
#18927 | ||||
|
The Zappa
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
![]() Obrazovati, a ne kažnjavati. Pogotovo ne vjerovati da će se država brinuti za tebe i tvoju sigurnost. |
||||
|
|
|
|
|
#18928 | |
|
Moderator
|
Citiraj: