|
|||||||||||
|
|
#18931 |
|
PC Ekspert
Datum registracije: Sep 2000
|
|
|
|
#18932 |
|
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
|
|
|
|
|
|
#18933 | |
|
PC Ekspert
|
Citiraj:
![]()
Nissan GT-R Black Edition Zadnje izmijenjeno od: ozren. 06.01.2016. u 01:07. |
|
|
|
|
|
|
#18934 |
|
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
|
|
|
#18936 | |
|
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Citiraj:
Velike kazne nisu baš uspješno naplative, pričamo o prosječnom čovjeku. Rijetko tko sa preko 1.5 promila dobi onaj minimum od 5000kn+500kn troškova Oduzimanje auta i kratkotrajan zatvor za najteže prekršaje bez nekih većih novčanih kazni (neregan auto, alkohol preko 1.0 ili 1.5, crveno itd) U zagrebu je svaki dan ogroman broj ljudi i auta, trećina do četvrtina ukupnog hrvatskog broja ljudi/auta, a opet smo svjedoci zadnjeg vremena da je puno ljudi poginulo u mjestima gdje je taj broj desecima i stotinama puta manji |
|
|
|
|
|
|
#18937 | ||||
|
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
Kao da kažeš nećemo kažnjavati prebzu vožnju, vožnju kroz crveno i slično. Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
A kažnjavanje takvih vozača je direktna briga za moju sigurnost.
|
|
|
|
#18938 | |
|
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
Ta mazdica gotovo sigurno ima ASR koji oduzima gas kad vidi da koji od pogonskih kotača počne proklizavati. Bez ASRa bi to bilo ovako - daješ gas, provrti taj kotač koji ima malo gripa a na drugi ide momenta samo onoliko koliko je dovoljno da se zavrti kotač s manje gripa - znači jako malo tj. nedovoljno da ta mala količina momenta na kotaču s boljim gripom pomakne auto. S ASRom je ista stvar osim što odmah u startu čim prokliže koji od kotača gas se oduzima. Tj. gas se dozira samo onoliko koliko bi od njega bilo koristi jer kad počne koji proklizavati snaga se baca uzalud.. |
|
|
|
|
|
|
#18939 |
|
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Opet pada ovo bijelo gofno, a ja sutra radim od 7 do 19. Da sam barem na godišnjem pa da prodriftam po parkiralištima. Nadam se da se neće otopiti do vikenda. |
|
|
|
|
|
#18940 |
|
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Jebo me pas ak ja razumijem žene, danas sam napravio sa autom 300 km, izvan zga i po zgu. Navečer se cura i ja vozimo i snijega neočišćenog posvuda, i naravno svi se vuku 30 po cesti, a 50 je sasvim ugodna brzina za vozit sigurno i tako ja prestižem sve aute, vozim debelo brže od svih puževa na cesti al velim, potpuno sigurno i pažljivo a cura bezbrižno sjedi i tipka po mobu. Čim sam nabio 5k RPM (ne znam dal je bila prva il druga a kotači naravno proklizali i zapravo se vozimo 30 ) odma se prima po autu kao da ćemo izletit sa ceste i veli daj uspori ![]() Inače rađe bi da se ceste ne čiste, pa to je milina za vozit, nitko sa ljetnim se ne bi vozio i pol ekipe bi doma ostavilo aute pa bi bio mir na cesti...
|
|
|
#18943 |
|
Strichek Moderator
|
|
|
|
#18944 |
|
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
vidim ![]() btw. ljetni putopisi se i dalje nastavljaju... 90 po vukovarskoj i oštra kočnica (čisto zbog znanstvenosti) i ono tu i tamo abs, ali ukopava se na mjestu pošto je sve stvarno dobro očišćeno. p.s. i dalje ne preporučam to nikome ![]() |
|
|
|
|
|
#18945 |
|
Strichek Moderator
|
Amdejac daj napiši kaznu ovoj kamikazi ![]() E da, danas ulazim u ulicu (nema nikog nigdje) i malo sam prebrzo uletio, "slučajno" jel, i morao sam potegnut ručnu da ispravim auto i veli cura JEBOTE a ja njoj, ma niš ne brini morao sam izravnat auto ![]() Eto po svemu viđenom sve je dobro dok se ne čuje motor, pa makar vozio 20 na sat ![]()
|
|
|
#18948 | |
|
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]()
|
|
|
|
#18949 |
|
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
|
|
|
|
|
|
#18952 |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Ovaj nemre ni iz parkinga izac.. Prvo je ona gural te dve cure jer ni one nisu mogle. Vozio sam i ja vise nego jednu zimu na ljetnima i ziv sam i nisam nikome napravil nis al s obzirom da ima ljudi koji su antitalenti bolje ne.. |
|
|
|
|
|
#18953 |
|
aka Striko
Datum registracije: Nov 2007
|
Na kraju izgleda ko da ima dignutu rucnu ? Blokirani kotaci ![]() |
|
|
|
|
|
#18954 |
|
freak
Datum registracije: Aug 2006
|
Ja isto mislim da mu je ručna dignuta .Vozio sam se sad malo navečer sigurno sat vremena, u Osijeku jako pada te ga je u par sati hrpa napadala, a ceste se čiste li-la. Uglavnom užitam za vozit, nigdje nikoga. Eskimo HP se pokazale odlične, nisam se pokajao što sam ih uzeo, stvarno idu gdje god hoćeš. Inače vidim da vas pola na autima ne može isključit ESP i slično, užas. Zato ja danas sjeo u svoju Astru i prve dvije radnje: ![]() ![]() Vozi Miško... ![]()
|
|
|
#18955 |
|
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Ja danas fino dobio potvrdu kako radi ESP na autu kad ne očekuješ to (odnosno kad odradi svoj posao za koji je napravljen). Definitivno podržavam sve te tehnologije. Kako izravna auto, nevjerojatno... Inače, sa zimskima se užitak voziti po utabanom snijegu u Zagrebu.
|
|
|
#18958 |
|
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Samo mi dođe da mu popišem svu bližu i daljnju rodbinu kad mi prođe po ulici pa mi zatrpa ulaz u kuću i garažu ![]() Jučer cura i ja išli u grad, kakav show u ulici Tome Mikloušića, to je ulica koja spaja Tkalću i Kaptol, zavoj, blagi brijeg ![]() Prvo stranac, u prvoj na cca 4-5k rpm-a (i ne žiku majstor da je to kontraproduktivno) dok ga nas 5-6 majmuna gura, kako se u zimsku noć fino osjeti miris svježe spaljenog kuplunga, milina Onda je bilo još par pacijenata, ukljućujući bmw 7 koji je podragao rinzol malo (išao je driftat malo)Onda sam svojoj dragoj bacio krafnu: "Pa hoćemo mi moć gore?" "A da ja ostavim auto tu?" Kakav zabrinuti pogled sam dobio, milina ![]() |
|
|
|
|
|
#18959 | |
|
PC Ekspert
|
Citiraj:
|
|
|
|
#18960 | |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
![]() Ja sam prije dvije godine prvi puta čuda radio sa ESPom u Zagorju po 15 cm što utabanog što neutabanog snijega. Stvarno jedna od tehnologija koja itekako koristi. Fino odradi posao i u gradu ovih dana, npr. kada žešće startam na semaforu. I na zavojima ga namjerno probavam žešće okrenut, drži ga jako dobro ![]() No ono što me svake zime nanovo najviše oduševi je grijač prednjeg stakla ![]()
|
|
![]() |
|
|