|
![]() |
#34082 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34084 | |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
danas pire napravljen iz istog razloga zašto ga i ti praviš ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34089 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Mislis na tu rolanu rizu sa kapuzom? ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#34091 |
Premium
Datum registracije: Dec 2011
|
vrijeme je kolinja, a vi se zajebavate. 3 lagana komada od po 170kg svaki, kompletno stavljeni u kobasice, kulene i na sušenje. 3 buta u kulen, 3 u rasol na 10 dana pa na dim. od ukupno preko 500kg žive vage napravljeno 110kg smjese za kulene, seke i kobase. kratak pregled 1. kola 3. lige regije sjever, drugo kolo je na rasporedu već s petka na subotu ![]() hlađenje preko noći: ![]() veseli stroj, 76 okretaja u minuti: ![]() smjesa 40kg za kobase, dodana sol, papar, češnjak i u vodi pomiješana ljuta i slatka crvena paprika: ![]() gore lijevo smjesa za seke 15kg, dole lijevo češnjovke 15kg, sredina kulen 40kg, desno kobasice 40kg: ![]() veseli stroj #2: ![]() slikano jucer, kobase i seke: ![]() slikano danas, napunjeni kuleni, prvo kolo zavrsilo pobjedom domaćina 3:0 ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: adaksinjo. 29.11.2015. u 22:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34096 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Adaksinjo, moj naklon, tako se to radi ![]() Jučer tortelini punjeni dimljenim lososom, junetina na naglo + hren umak, kineski kupus na salatu i cheesecake s limetom. Za danas sam već pristavio goveđu juhicu, s brdom mesa za udrit po njemu s hrenom ![]()
![]() |
#34098 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
![]() da, izgleda grozno, ali je fantastičnog okusa... ostalo vam pirea od jutros ili jučer? nikako baciti - zakuhati (ali baš zakuhati) sarmu na boiling point, narezati u toj zdjeli i baciti u hladan pire pa promiješati. pire dok je svjež napuniti sa malo mlijeka, maslaca, vrhnja, soli i u biti koje god mliječne proizvode imate ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34099 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Đizs sisa pitanje je vremena kad ćeš završiti na intenzivnoj. Srećom znam sestru tamo pa ću joj dojaviti da se pobrine za tebe ![]() Btw kolinje za 5, so much kvalitetnog mesa, uf uf uf
![]() |
#34100 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34101 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Skrinja = nula bodova naspram pravim domacim kolinjama. Prije cca 10ak dana obavili svoje kolinje. Divenice/krvavice sam vec degustirao, plan je sljedece godine obici ekipu koja ne skuplja krv i sve im uzeti. Premalo divenica od 3 svinje dobijemo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34103 |
Guest
|
dajte preporuku za dobar kebab od piletine na potezu miramarska - slobostina? |
![]() |
![]() |
#34105 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34106 |
Premium
|
Žena delala sarmu jer sad par dana nećemo imati cajta za kuhanje ručka. Nisam dobro oprao listove zelja i ful je kiselo, ali zato je punjenje bomba. Ne bi škodilo malo više crvene slatke paprike...
![]() |
#34108 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
A ti pereš listove? Ja još zveknem pasirane rajčice u zapršku da bude još kiselije ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34109 |
Premium
|
Sisoje, pa čak i nije problem ako je sarma prekisela. Problem je ako imaš suhu kožu oko čvalje kao npr ja i onda pojedeš par takvih sarmi pa te pol vure poslije peče kiselina oko ćubajnke. A i taj miris neopranih listova... @wragg nije to domaći kupus, to je nekakva supermarket kemija, ko zna čime to sve tretiraju, točno se osjeti da to nema veze s kupusom + kaj su listovi tvrdi ko karton. Šteta kaj nismo kiselili zelje ove godine ![]()
![]() |
|
|